Ovo mu je životna šansaLenBias je napisao/la:vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede?
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa Tommy, kako ne iskoristi jednu od one tri break lopte na 5-5.
Gulbisu drugo finale na Floridi, gdje bi trebao igrati protiv Isnera.
Novaku nova titula u Dubaiu, ocekivano, imao je Berdych sanse u prvom setu dok je islo na silu, kad je malo stalo Novak je odmah prelomio.
Nadal i Ferrer u 4 ujutro
, malo previse kasno.
Gulbisu drugo finale na Floridi, gdje bi trebao igrati protiv Isnera.
Novaku nova titula u Dubaiu, ocekivano, imao je Berdych sanse u prvom setu dok je islo na silu, kad je malo stalo Novak je odmah prelomio.
Nadal i Ferrer u 4 ujutro
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bio sam potpuno indiferentan glede obojice, tako da se nisam puno nervirao zbog onih propuštenih šansi. Drag mi je Ernest, nadam se da će osvojiti titulu.

Ili rano.retro je napisao/la:Nadal i Ferrer u 4 ujutro, malo previse kasno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Joj Nadala šta uradi, ne sjećam se kad je neko onako Ferrera razbio na zemlji. Rafa is back 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treće Gulbisovo finale. U prethodna 2 finala (Los Angeles i upravo Delray Beach) je slavio. Mogao bi večeras imati 3/3.
Inače, igrao sam na Haasa i moram priznati da sam očekivao drugačiji rasplet prvenstveno zbog Gulbisove psihe. Jbg, ekscentrik pa haj'.
A, da se upotpune iznenađenja, pobrinuo se Roger - Vasselin.
Još uvijek mi nije jasno kako je prošao Isnera.
Francuzu je ovo prvo finale u karijeri.
Kvotadžije su ga stavile k'o pravog autsajdera (1.35 je na Gulbisa), dok ja ipak mislim da može napraviti neku štetu Latvijcu. Vjerovatno neću gledati ovaj meč, al' ću pratiti rezultat čisto zbog činjenice što ću ganjati iznenađenje.
Nadal otpuhao Ferrera.
Očekivao sam jači Davidov otpor, al' ništa od toga.
I, čestitke Novaku na tituli. Očekivano, nema šta. Je l' ovo 18. uzastopna pobjeda?
A, da se upotpune iznenađenja, pobrinuo se Roger - Vasselin.
Nadal otpuhao Ferrera.
I, čestitke Novaku na tituli. Očekivano, nema šta. Je l' ovo 18. uzastopna pobjeda?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ispade da nije imao sanseDANTES je napisao/la:Ovo mu je životna šansaLenBias je napisao/la:vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Neutralan88
- Kontakt:
kao što sam vec rekao Rafa NadalNeutralan88 je napisao/la:u koliko sati po našem vremenu igraju Nadal i Ferrer![]()
Nadala sam gledao u Sao Paulu i dobar je, tacnije ruka radi svoj posao![]()
On je samo izgubio malo u psihi i strahu povrede koljena, definitivno je Nadal po meni favorit da osvoji i ovaj turnir.
Da je sutra Roland Garros bio bi po meni favorit za osvajanje, jednostavno igra tenis majstorski
Jedva cekam da se vrati na tron, da ipak zacepi nekima usta koji vec govore da je ipak on 5 igrac na svijetu
Nadal da igra u kolicima opet bi dobio Ferrera,covjek jednostavno ima kompleks od Nadala,kao i svi spanski igraci.
Imao je on šanse, ali mu damu ostali u hotelskoj sobi...LenBias je napisao/la:ispade da nije imao sanseDANTES je napisao/la:Ovo mu je životna šansaLenBias je napisao/la:vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadal će igrati na IW-u.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli iko gledao Rafu ??
Jel stvarno ovako dobar ili je David imao loš dan ??
Na nekim forumima čitam da je nabacio masu, nešto zbog zdravlja, smanjiće kretnju itd. ????
Jel stvarno ovako dobar ili je David imao loš dan ??
Na nekim forumima čitam da je nabacio masu, nešto zbog zdravlja, smanjiće kretnju itd. ????
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Djokovic bi imao sta reci...ostali tesko.
Ipak su one informacije prije par dana o odustajanju bile netacne...bice zanimljivo vidjeti kako ce to izgledati van sljake.
formance je napisao/la:Nadal će igrati na IW-u.
Ipak su one informacije prije par dana o odustajanju bile netacne...bice zanimljivo vidjeti kako ce to izgledati van sljake.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo sad pregledah snimak, pa mene i nije nešto očarao igrom.Bilo je tu dosta dobrih poteza ali igra solidna ništa više.Drugi set dosta bolji nego prvi.
Prevaga je bio Rafin drugi servis i osvojeni poeni, David nije skoro ništa na njega osvojio
Ostali parametri su tu negdje.
Kako znaju zavarati ovi novinari s naslovima
Prevaga je bio Rafin drugi servis i osvojeni poeni, David nije skoro ništa na njega osvojio
Ostali parametri su tu negdje.
Kako znaju zavarati ovi novinari s naslovima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne moze se reci da oni imaju kompleks od Nadala prije bi rekao da su i sami spanski teniseri fanovi Rafaela Nadaladarker10 je napisao/la:Nadal da igra u kolicima opet bi dobio Ferrera,covjek jednostavno ima kompleks od Nadala,kao i svi spanski igraci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
samosarajvo
- Kontakt:
The king is back 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam ko je ovaj komentator na SK-u, al' frajer 'ladno reče da gledamo finale najboljih šljakaša svih vremena.
Inače, trenutno im je snimak sinoćnjeg (jutrošnjeg) finala između Rafe i Davida. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
samosarajvo
- Kontakt:
on je qrac moj a ne kingDANTES je napisao/la:LBJ... Gdje je bio?samosarajvo je napisao/la:The king is back
Bravo Gulbis!
Treca titula u karijeri, pravo iz kvalifikacija do samog kraja.
Izgleda da su dosadili silni tatini milioni, pa mu se malo i igra tenis.
IW pocinje sredinom naredne sedmice.
Treca titula u karijeri, pravo iz kvalifikacija do samog kraja.
Izgleda da su dosadili silni tatini milioni, pa mu se malo i igra tenis.
IW pocinje sredinom naredne sedmice.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.