FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LFC1892
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 20:57

Sve je to do igraca, jer ne moze Jovic natjerati Husejinovica da igra protiv Radnika kako treba kad njemu nije cejf. Trener svakako ima odgovornosti ali smjesno mi prizivanje Husrefa kad on ni sa duplo boljim ekipama od ove koju ima Jovic nije uspio kako treba ni drugi biti ... a ovdje jos nista nije izgubljeno i smjeniti trenera odmah poslije prvog kola nije uredu, moze mu se postaviti neki cilj za naredna 3 kola i ako ga ne ispuni dati mu otkaz i to je to. Mozda postaviti istok za trenera tamo su sve strucnjaci koji lopte u zivotu nisu sutnuli a znaju sve o fudbalu i smjenjivali bi trenere poslije svakog poraza.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 mar 2013, 21:14

Komsije, zabili ste 2 gola Celiku u Zenici i jos 2 stopostotne prilike promasili. Znaci trebali ste 4 gola dati. Jeste Jovic kriv sto je kasnio sa izmjenama, ali ste igrali napadacki odlicno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 mar 2013, 21:20

storm_raider je napisao/la:Komsije, zabili ste 2 gola Celiku u Zenici i jos 2 stopostotne prilike promasili. Znaci trebali ste 4 gola dati. Jeste Jovic kriv sto je kasnio sa izmjenama, ali ste igrali napadacki odlicno.
Jbg komso sad je kasno ispraviti krivu Drinu... ;) , boze moj idemo sad dalje.... :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 mar 2013, 21:24

Mislim da je Jović trebao dati ostavku, bar iz nekih moralnih razloga. Jer ipak je Sarajevo među dva najveća kluba u državi i nedopustivo je gubljenje utakmica na onakav način. Vodimo 2:1 i umjesto da malo uvede u red odbranu , da popuni neke rupe, mi primimo dva gola i naravno tek tada pravi izmjenu. I što se meni u najmanju ruku učinilo smiješnim, pravi još jednu zamjenu u 91. minuti koliko se sjećam. I tako fino i zadržava vrijeme koje ide u korist domaćina.

LFC1892@ Može on itekako natjerati igrača da igra kako treba. Ako ne može onda nije pravi trener za naš klub.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 21:30

Zagor je napisao/la:Mislim da je Jović trebao dati ostavku, bar iz nekih moralnih razloga. Jer ipak je Sarajevo među dva najveća kluba u državi i nedopustivo je gubljenje utakmica na onakav način. Vodimo 2:1 i umjesto da malo uvede u red odbranu , da popuni neke rupe, mi primimo dva gola i naravno tek tada pravi izmjenu. I što se meni u najmanju ruku učinilo smiješnim, pravi još jednu zamjenu u 91. minuti koliko se sjećam. I tako fino i zadržava vrijeme koje ide u korist domaćina.

LFC1892@ Može on itekako natjerati igrača da igra kako treba. Ako ne može onda nije pravi trener za naš klub.
Ima milion primjera gdje su igraci FKS odbijali trenerove zamisli od Husrefa, Jovica, Arapovica pa nadalje ... ne mozes ti natjerati nikoga kada nece, jer ovi sto nose dres FKS prvo ne postuju vlastite navijace a ne samog trenera...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 mar 2013, 21:46

DevilS je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Komsije, zabili ste 2 gola Celiku u Zenici i jos 2 stopostotne prilike promasili. Znaci trebali ste 4 gola dati. Jeste Jovic kriv sto je kasnio sa izmjenama, ali ste igrali napadacki odlicno.
Jbg komso sad je kasno ispraviti krivu Drinu... ;) , boze moj idemo sad dalje.... :)

i ja mislim da je glupo kriviti Jovica melunovic da je zabio u zadnjoj minuti to bi bio dobar rezultat pa mi travniku bismo napravili 4 prilike

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2013, 22:17

Ajde ba sta se dzaba raspravljate a sljedecu utakmicu kad pobiejdite bice ostani ovo ono. Ne moze se trener mijenjati svakih 6 mj kao sto ste do sada radili pustite covjeka nek radi svoj posao do kraja sezone. Iskren da budem nije sarajevo toliko kvalitetno za titulu mozda ni murinjo ne bi nista mogao uraditi. Jest pogrijesio je al boze moj sta se moze.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 22:52

Realno gledajuci ovdje nista nije kriv sir Jovic.Vi nemate tim za vrh tabele i to je jedina prava istina.Osim onog Todorovica,Dzakmica i Hadzica ovi ostali nemaju pojma.

Onaj Melunovic fula prazan gol sa 5 metara.Torlak definitivno vise ne moze,prespor je,jako trom jedino sto jos kod njega valja je postavljenje na kornerima,ostalo frajer je propo pravo.Onaj lijevi bek ne znam kako se zove covjek u defanzivi daBog mili sacuva,pa njega onaj Stajic pretrcava dva puta a ovaj ima viska 10 kila.

Kad onaj Celik niste pobjedili necete nikoga,ljudi kao nisu odradili pripreme.Igrali su prvih 20 min. ostatak je bio jako lose.

Jovic nije mijenjao nista iz prostog razloga zato sto na klupi nema nista kvalitetno,jer da ima on bi napravio izmjenu.Covjek zna da jedva sastavi 11 i jos da ubacuje nekog 15 igraca koji nije prosao 2 mjeseca priprema.

High

Post Postao/la High » 03 mar 2013, 22:54

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2013, 22:56

Jedini istinski vodja ove ekipe! Sedin Torlak jedan je od nas!!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 mar 2013, 23:00

Dona je napisao/la:Realno gledajuci ovdje nista nije kriv sir Jovic.Vi nemate tim za vrh tabele i to je jedina prava istina.Osim onog Todorovica,Dzakmica i Hadzica ovi ostali nemaju pojma.

Onaj Melunovic fula prazan gol sa 5 metara.Torlak definitivno vise ne moze,prespor je,jako trom jedino sto jos kod njega valja je postavljenje na kornerima,ostalo frajer je propo pravo.Onaj lijevi bek ne znam kako se zove covjek u defanzivi daBog mili sacuva,pa njega onaj Stajic pretrcava dva puta a ovaj ima viska 10 kila.

Kad onaj Celik niste pobjedili necete nikoga,ljudi kao nisu odradili pripreme.Igrali su prvih 20 min. ostatak je bio jako lose.

Jovic nije mijenjao nista iz prostog razloga zato sto na klupi nema nista kvalitetno,jer da ima on bi napravio izmjenu.Covjek zna da jedva sastavi 11 i jos da ubacuje nekog 15 igraca koji nije prosao 2 mjeseca priprema.
Eto ti nam reci jesi li uživao u igri ili boxu sinoć smore
Sarajevo ljubavi moja!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 mar 2013, 23:01

Ma šta je koji k....??? Izgubili i šta sada? Trebamo li nove potrese??? Trebamo li sve razj....??? Već se lobira za Husrefa ovog ili onog. Tamo na jednom portalu nama bliskom anketa pominje čak i Ibrakovića. Stvarno se pitam jesmo li mi svi skupa normalni?

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 03 mar 2013, 23:02

irh je napisao/la:Ma šta je koji k....??? Izgubili i šta sada? Trebamo li nove potrese??? Trebamo li sve razj....??? Već se lobira za Husrefa ovog ili onog. Tamo na jednom portalu nama bliskom anketa pominje čak i Ibrakovića. Stvarno se pitam jesmo li mi svi skupa normalni?
Jbg kume zeljo 1 odmah sve gori.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 mar 2013, 23:03

KrajPrice je napisao/la:
irh je napisao/la:Ma šta je koji k....??? Izgubili i šta sada? Trebamo li nove potrese??? Trebamo li sve razj....??? Već se lobira za Husrefa ovog ili onog. Tamo na jednom portalu nama bliskom anketa pominje čak i Ibrakovića. Stvarno se pitam jesmo li mi svi skupa normalni?
Kum ti ni slučajno nisam, a mi sarajevska djeca se baš i ne oslovljavamo kumovima. Nego, ti svoj posao i ne brini se za nas.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:10

irh je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
Kum ti ni slučajno nisam, a mi sarajevska djeca se baš i ne oslovljavamo kumovima. Nego, ti svoj posao i ne brini se za nas.
Pa covjek ti normalno pise,a ti tako odgovoras.Jovic do neki dan bio strucnjak koji je pobjedio Osima,a sada ga svi redom kude zato sto je Zeljo bio u minusu 6 bodova,a sad je Zeljo u plusu 5 bodova.

Ako mi odbranimo ove godine duplu vi kako ste krenuli necete tjerati stalno trenere i upravu,ugasit ce te se skroz.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:26

Dona je napisao/la:Realno gledajuci ovdje nista nije kriv sir Jovic.Vi nemate tim za vrh tabele i to je jedina prava istina.Osim onog Todorovica,Dzakmica i Hadzica ovi ostali nemaju pojma.

Nazalost fudbal i jeste otisao u neku stvar zbog ovakvi strucnjaka.

Sedin je odigrao odlicnu utakmicu u Zenici nista nije kriv a sve sto je mogao je pokupio i par puta odlicno iznio loptu prema golu Celika, a i za prvi gol ima najvece zasluge .... i onda pricati da je propao moze samo neko ko misli da su Bogicevic i Vasilic bolji od Sedina a nisu sigurno. Bas me zanima sta su ova dva nabrojana igraca ako je Sedin propao i ako je spor?!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:29

LFC1892 je napisao/la:

Dobro ja nisam strucnjak.Ti kazes da je Torlak igrac i dalje,jel si slijep? Kako ste primili tri gola? Zadnja linija vam je kriticna s Torlakom na celu,jer da nije pobjedili bi a ne sa igracem manje izgubili dobijenu tekmu.
Pregledaj tekmu opet..

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:31

Pogledao tekmu i ocekujem da mi kazes za koji gol je kriv Torlak ?! Sta je on trebao pokrivati lijevu stranu kad je Kajkut zabio drugi gol ili boze moj on je pored 10 igraca trebao izblokirati udarac nakon kojeg slijedi treci gol ?!
I da kad me citiras pokusaj da odgovoris i na pitanje koje si svjesno izbjegao ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 mar 2013, 23:34

Vas je problem sto je svaki vas igrac najbolji, pa hvala bogu da su Vasilic, Bogicevic I Kerla bolji od glavonje, igraju u Zelji realno 2-3 igraca Sarajeva mogu u Zelji klupu grijati ovo ostalo bi Amar s noge na nogu otjero.

Al nek kod vas uvijek igraju "najbolji", a mi nek uvijek uzimamo ove duple krune I ja zadovoljan...

Mocni ste I smijesni u isto vrijeme, popularni "divovi" :)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 mar 2013, 23:35

Dona je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:

Dobro ja nisam strucnjak.Ti kazes da je Torlak igrac i dalje,jel si slijep? Kako ste primili tri gola? Zadnja linija vam je kriticna s Torlakom na celu,jer da nije pobjedili bi a ne sa igracem manje izgubili dobijenu tekmu.
Pregledaj tekmu opet..
Što im je Torlak kriv? Prvi go, od Melunovića lopta se odbila i završila u golu, drugi gol, Kajkut ošutao, tek onako, da pokuša i ušlo, treći go, je greška čitave odbrane koja se nije dobro postavila.A "asistenciju" njegovu za Hadžića, nakon koje je Melunović pogodio, ništa to? Na kraju krajeva boli tebe briga, a i mene ujedno, ko je kriv za njihov poraz, nek se sami rjesavaju svojih problema, eto tvoj komentar će im puno pomoći, mislim stvarno.
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 03 mar 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 26 gostiju.