FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dona
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:35

LFC1892 je napisao/la:Pogledao tekmu i ocekujem da mi kazes za koji gol je kriv Torlak ?! Sta je on trebao pokrivati lijevu stranu kad je Kajkut zabio drugi gol ili boze moj on je pored 10 igraca trebao izblokirati udarac nakon kojeg slijedi treci gol ?!
I da kad me citiras pokusaj da odgovoris i na pitanje koje si svjesno izbjegao ;)
Ti gledao tekmu? Pogledaj onda u 60 minuti kad povlaci loptu prema centru trci 10 metara i pada ko klada kakva jer nije imao vise snage..poslije toga primate ostale golove..
Pregledaj ti opet tekmu,ja gledao 2 puta cijelu..
I malo se dozovite i citajte sta pisem.Ne pisem direktno kriv za golove,vec indirektno.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:38

Dona je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:Pogledao tekmu i ocekujem da mi kazes za koji gol je kriv Torlak ?! Sta je on trebao pokrivati lijevu stranu kad je Kajkut zabio drugi gol ili boze moj on je pored 10 igraca trebao izblokirati udarac nakon kojeg slijedi treci gol ?!
I da kad me citiras pokusaj da odgovoris i na pitanje koje si svjesno izbjegao ;)
Ti gledao tekmu? Pogledaj onda u 60 minuti kad povlaci loptu prema centru trci 10 metara i pada ko klada kakva jer nije imao vise snage..poslije toga primate ostale golove..
Pregledaj ti opet tekmu,ja gledao 2 puta cijelu..
A jesi li ti pogledao prvi gol FKS i ko je zasluzan za isti nisi o tome pricao?

Cuj poslije toga primate golove, zato sto je Torlak pao i mislim dobio faul u 60-toj mi smo zato primili golove. E moj Torlak nemoj vise da padas jer kad ti padnes mi boze odmah pocnemo primati golove :lol: Ma ja ti to indirektno jer ti imas neke metode ako igrac padne da je on kriv :roll:

A ovaj sto kaze da bi ga Amar sa noge na nogu, nek nam objasni zasto bi to radio igracu kojeg je vise puta zvao i nudio mu ugovor ;)
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 03 mar 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:40

@lfc

Hvala Bogu pa imate po tebi strasnog stopera pa vam mi sad bjezimo 5 bodova a vi nama bjezali 7.DaBogda uvijek imali tako dobre stopere.
Vi ste slijepi..

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:41

Dona je napisao/la:@lfc

Hvala Bogu pa imate po tebi strasnog stopera pa vam mi sad bjezimo 5 bodova a vi nama bjezali 7.DaBogda uvijek imali tako dobre stopere.
Vi ste slijepi..
Dobro otvorio si nam oci, i prenjeli smo Torlaku da ne pada vise, jer ako to ucini mi cemo opet primiti tri gola :roll:

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:42

LFC1892 je napisao/la:
Dona je napisao/la:@lfc

Vi ste slijepi..
Dobro otvorio si nam oci, i prenjeli smo Torlaku da ne pada vise, jer ako to ucini mi cemo opet primiti tri gola.
Citaj malo sta se pise jadan ne bio.Istrco dvije kontre poslije toga jedva hoda..haj zivio,nemas ti blage! Cus

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:44

Hajde i 3 put pregledaj tekmu, i reci nam sta je bilo kad je Sedin istrcao prvu kontru ? Znamo poslije druge da je pao i zato smo primili tri gola, a to sto on nema veze sa tim nije bitno.

I @plavetniloo ti je objasnio gore sve al izgleda samo si ti imao neki svoj nacin gledanja utakmice.

Zon

Post Postao/la Zon » 03 mar 2013, 23:49

Opet @Dona dosao da nam otvara oci, a njima stoperi Vasilic i Bogicevic :o

Dragan treba da leti poslije ovog poraza u ZE. Ovo je iskljucivo njegov poraz. A ne treba jos odustajati od titule, bolje igramo od kona, koji, iako imaju bolji raspored, mogu kiksati.

Sljedece kolo smo opet na -2, a onda nam slijedi niz laksih utakmica, pogotovo na gostovavanjima. Bitno je da do derbija ne bude veca razlika od 4-5 bodova, a onda sta bude.

Haurdic, koji je nase najvece pojacanje, jos nije zaigrao, a vraca nam se i Dupovac sada. Osmanagaic bi trebao Radana (koji je bio najslabiji protiv Celika) izbaciti iz prvih 11 i uz nekog novog trenera, jos moze interesantno da bude.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:51

LFC1892 je napisao/la:Hajde i 3 put pregledaj tekmu, i reci nam sta je bilo kad je Sedin istrcao prvu kontru ? Znamo poslije druge da je pao i zato smo primili tri gola, a to sto on nema veze sa tim nije bitno.

I @plavetniloo ti je objasnio gore sve al izgleda samo si ti imao neki svoj nacin gledanja utakmice.
Razlike izmedu mene i tebe je sto ja gledam utakmicu drugacije i nemam nekog igraca da gotivim i da ga volim.
Ja sam volio Zebu i za mene nije bilo lose utakmice da je on igrao,a na kraju kad sam pregledao utakmice vidio sam da je najmanje 10 utakmica bio najgore,od evrope,do derbija pa svega ostalog.

Razgranici ljubav i realnost,lakse ce ti biti.Jedva trci,on Kajkuta ne moze stici sad jedan na jedan,a Kajkun uopce nije brz napadac.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 mar 2013, 23:53

Zon je napisao/la:Opet @Dona dosao da nam otvara oci, a njima stoperi Vasilic i Bogicevic :o

Dragan treba da leti poslije ovog poraza u ZE. Ovo je iskljucivo njegov poraz. A ne treba jos odustajati od titule, bolje igramo od kona, koji, iako imaju bolji raspored, mogu kiksati.

Sljedece kolo smo opet na -2, a onda nam slijedi niz laksih utakmica, pogotovo na gostovavanjima. Bitno je da do derbija ne bude veca razlika od 4-5 bodova, a onda sta bude.

Haurdic, koji je nase najvece pojacanje, jos nije zaigrao, a vraca nam se i Dupovac sada. Osmanagaic bi trebao Radana (koji je bio najslabiji protiv Celika) izbaciti iz prvih 11 i uz nekog novog trenera, jos moze interesantno da bude.
Samo da ti odgovorim na ovo boldirano, jedan reprezentativac bivši, a drugi najbolji stoper lige prošle godine, njih dvojica zajedno su najviše zaslužni za samo 9 primljenih golova u 16 kola ove godine.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:54

Majstore Kajkut trci 8.1 na 100 metara vjerovao ti ili ne :mrgreen:

Ko je Zeba ?

Haj ne prosipajte suplju o Bogicevicu svega vam, fol zabio gol i sad najbolji poslije Maribroa ste ga razapeli i pola godine vam za sve golove bio kriv sad odjednom igrac ... ;)
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 03 mar 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 03 mar 2013, 23:55

LFC1892 je napisao/la:Majstore Kajkut trci 8.1 na 100 metara vjerovao ti ili ne :mrgreen:

Ko je Zeba ?
A Torlak 19.32 na 100 metara.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 03 mar 2013, 23:58

Dona je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:Majstore Kajkut trci 8.1 na 100 metara vjerovao ti ili ne :mrgreen:

Ko je Zeba ?
A Torlak 19.32 na 100 metara.
I to mu je dovoljno da Adilovic ne pridje golu Sarajeva u derbijima koje je igrao ;)

Zon

Post Postao/la Zon » 03 mar 2013, 23:59

Na osnovu cega je najbolji stoper lige za proslu sezonu?

Jese je najbolji stoper lige, objektivno.

A Vasilic je bivsi reprezentativac, isto k'o i Haris Handzic. Nikakva referenca.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 mar 2013, 00:00

Najbolji igrac Sarajeva jucer gledano sa "Juga" je Torlak...Momak odskace po svemu,skoku,dodavanjima,ponašanju,dobar igrac...gospodin...Još su dobri bili Suljic i Hadzija(svaka mu cast za ne radovanje datom nam golu)respekt...Najlošiji je bio bek Zlatkovic...I Jovic je mogao puno pametnije odraditi tekmu...al na našu srecu nije...
::::SAMO ČELIK::::

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 04 mar 2013, 00:01

Na sve cu pristati, ali nemojte da uporedjujete molim vas neke nade iz sask napredka, i vrhunske stopere.Eto molim vas

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 04 mar 2013, 00:01

zamorano je napisao/la:Najbolji igrac Sarajeva jucer gledano sa "Juga" je Torlak...Momak odskace po svemu,skoku,dodavanjima,ponašanju,dobar igrac...gospodin...Još su dobri bili Suljic i Hadzija(svaka mu cast za ne radovanje datom nam golu)respekt...Najlošiji je bio bek Zlatkovic...I Jovic je mogao puno pametnije odraditi tekmu...al na našu srecu nije...
Izgleda jucer smo svi gledali istu utakmicu samo je Dona nesto pomjesao 8-)

Jos jednom ponavljam da se ne raspravljamo sa strumfovima i da se sjetimo da su istog Bogicevica pljuvali na svakom koraku poslije Maribora i naredni pola godine im je bio kriv za sve, sad zabio gol i igracina.

Sto neko rece bivsi reprezentativac je i Haris Handzic pa ... bivsi ;)

Samo jos treba dodati da je vrlo jasno zasto se pljuje Torlak. Nije tajna da je isti odbio Osima vise puta, a ovaj ga je trazio jer je vjerovatno zadovoljan Vasilicem i Bogicevicem ;)
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 04 mar 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 04 mar 2013, 00:04

Vi odlicno gledate utakmicu imate strasnu odbranu pored toga.S igracem vise izgubiti utakmicu..ma nema dalje. :lol:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 04 mar 2013, 00:05

irh je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
irh je napisao/la:Ma šta je koji k....??? Izgubili i šta sada? Trebamo li nove potrese??? Trebamo li sve razj....??? Već se lobira za Husrefa ovog ili onog. Tamo na jednom portalu nama bliskom anketa pominje čak i Ibrakovića. Stvarno se pitam jesmo li mi svi skupa normalni?
Jbg kume zeljo 1 odmah sve gori.
Kum ti ni slučajno nisam, a mi sarajevska djeca se baš i ne oslovljavamo kumovima. Nego, ti svoj posao i ne brini se za nas.
Nisi ti sarajeva ocima vidio do 96,garant si istocna njemacka(foca).

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 04 mar 2013, 00:06

Dona je napisao/la:Vi odlicno gledate utakmicu imate strasnu odbranu pored toga.S igracem vise izgubiti utakmicu..ma nema dalje. :lol:
Ma sve je to do toga zato sto je Torlak pao na terenu, a to je zabranjeno u fudbalu, ako to uradis odmah tri gola moras da primis :lol:

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 04 mar 2013, 00:11

LFC1892 je napisao/la:
Dona je napisao/la:Vi odlicno gledate utakmicu imate strasnu odbranu pored toga.S igracem vise izgubiti utakmicu..ma nema dalje. :lol:
Ma sve je to do toga zato sto je Torlak pao na terenu, a to je zabranjeno u fudbalu, ako to uradis odmah tri gola moras da primis :lol:
Ma nije to,nego vam je Torlak ovih posljednjih sezona donio duplu krunu,titulu,prejak je :lol: :lol: Igracina :D
Zadnja izmjena: Dona, dana/u 04 mar 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, riki46 i 39 gostiju.