Safet Sušić - Pape

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 mar 2013, 23:17

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam mislio na to... Miske mi je uvijek bio najdrazi igrac :D Jer sam i ja nekada bio igrac sa slicnim stilom :D i tako prozvan od raje :lol:

Ali da se ne lazemo, Pjanic je trenutno najbolji bh. fudbaler :cry: Ja se samo nadam da ce sad Miske dobiti priliku :(
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 mar 2013, 01:31

Pape gigantu, još samo da se povrijede recimo Edin i Lule, ko će ti igrat? ne treba nama svaki potencijalni reprezentativac, dobri su nam Svraka, Svršajević, Sesar .. ako nam zapne, eto rješenja
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2013, 01:37

JTS je napisao/la:Pape gigantu, još samo da se povrijede recimo Edin i Lule, ko će ti igrat? ne treba nama svaki potencijalni reprezentativac, dobri su nam Svraka, Svršajević, Sesar .. ako nam zapne, eto rješenja
A koga bi to pozvao,naravno da nisu fakticki totalni stranci i oni kojima se u biti yebe za BIH repkom jer im trebaju godine da se nakane da naprave sliku makar za yebenu papirologiju,isto tako i oni koji kvalitetom skoro pa da i ne odskacu od kvaliteta nabrojanih i ostalih koji su vec na spisku reprezentativaca?
Nama ako se povrijede dva, tri kljucna igraca,nema nas nigdje i to je fakat.Ni sa famoznim potencionalnim igracima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 mar 2013, 01:49

govorim generalno, jer se ovakve situacije uvijek mogu desiti .. normalno da ne možemo nikoga pozvati sada kad se ništa nije ni radilo po tom pitanju, ili se kasno počelo raditi .. otkad je došao komitet za normalizaciju, krenulo je kao na bolje, nije užas kao za vladavine Muniba, Ilje i ekipe, ali mora bolje od ovoga .. sad se mora zvati Miske u svakom slučaju, a da se mene pita, on je neizostavan član repke, na klupi ili u početnom timu .. pametno bi bilo pozvati i Muslimovića .. hvala Allahu dragom kad je ovaj Hadžić rješio papire, može nastupiti sad?! mora dobiti poziv protiv Grka .. budimo realni, Sesar, Svraka i Vršajević nisu kalibar za repku, ali moramo uzeti sve što valja od potencijalih reprezentativaca i učiniti sve da ti zaigraju za nas .. nismo Brazil pa da nam stalno iskaču neki talenti i da imamo luksuz da ih puštamo drugima ..

Pape je meni drag i poštujem ga jer je naš najveći igrač ikada, radi dobar posao kao selektor, sve to stoji .. ali stoji i to da je majstor za dati glupu izjavu i zamjerim mu ovo oko potencijalih reprezentativaca ..

neka nam je dragi Allah dž.š. na pomoći protiv Grčke ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 mar 2013, 08:53

Pa sta je Vama ,Miske bi bio tu i s Pjanom i bez njega...
Jos me raduje njegova forma.
Pa Nisu Kinezi tukavci da daju milione i da se tamo sjedi.
A Allah i Njegova pomoc nam treba na svakom mecu i svakom koraku pa tako i protiv Grcke.
Safeta nemojte vrijedjat,nije njegovo postenje zasluzilo hajku i vrijedjanje.
Postujmo njegov rad i njegovo ime.
Vjerujem u nase momke i zelim mislit pozituvno i nakon Grka ,kakav god rezultat bude.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 04 mar 2013, 09:38

U ovakvim situacijama, neke stvari dolaze do izrazaja...

Vidim da je se nepotrebno pokrenula odredjena prica, koja apsolutno nema ni osnova ni argumenata... Suluda je prica dovoditi u kontekst Pjanicevu povredu i Papeta...Pape apsolutno na neke stvari ne moze uticati, niti ga ko moze kriviti za to, medjutim ne mogu traziti opravdanje za njega, da on ne razmislja o nekim stvarima, i da se ne priprema za neke ne predvidjene stvari, koje su uvijek mogu desiti... I zasto se uvijek u pozadini mora imati plan B, ako neke stvari krenu neplanirano...

Sta hocu da kazem ovdje, evo Pjanic je se povrijedio, najiskrenije se nadam da povreda nije ozbiljna i da ce sto prije oporaviti, ovo prvenstveno zelim zbog njega licno, a onda i zbog same reprezentacije...

Evo priblizavamo se utakmici protiv Grcke, nazalost desila je povreda Pjanica, uticaj vise sile, koje niko nije mogao da sprijeci, Pape najmanje...Ali meni jedino sto pada sad na pamet, jeste izjava Papeta od prije 15-tak dana, u kojem govori, da nije u kontaktu sa Misimovicem, da ne zna je li uopce igra ili sta radi....Takve njegove izjave daju odredjenu dozu nesigurnosti u vodjenje i tima, i predstavlja sliku da razmislja stihijski....

I da Pjanic utakmicu doceka u punoj formi, Pape mora znati kako Misimovic u ovom trenutku dise, a ne u kakvoj je formi ili da li igra uopce... Za ovakvu utakmicu, trebaju da budu mobilisani svi moguci igraci i da se zna tacno sta mozemo da ocekujemo od svakog od njih.... U utakmici protiv Grcke, da imamo 100% zdravog i punoj formi Pjanica, mi trebamo da imamo Misimovica na klupi, i da je spreman da pruzi 20-30 minuta eksplozivnog fudbala na terenu... Da ako negdje u toku utakmice zapne, da on moze povuci svojom igrom....

Ja se najiskrenije, da cemo imati za Grke spremnog i Pjanica i Misimovica, i da ce obojica utjecati znacajno na pozitivan rezultat u utakmici... Medjutim, sta ako spadnemo da u tu utakmicu udjemo bez Pjanica (sto je trenutno izvjesno da ce biti tako)... Tada ostajemo sa glavnim kreativcem u prvih 11, koji igra u kineskoj ligi, koji uopce nije u kontaktu sa selektorom, a za kojeg selektor ne zna je li igra uopce.... :? Ako kojim slucajem dodje do nepovoljnog rezultata u Zenici, (a ja Boga molim da nece), nadam da opravdanje nece biti to sto je Pjanic povrijedjen, jer ako dodje do toga, do ce biti dokaz nesposobnosti vodjenja tima... Jer ekipu cini na terenu 11 igraca, i ako mi spadnemo na to, da rezultat ganjamo na osnovu poteza jednog ili dvojice igraca, to ce biti prvenstveno dokaz nesposobnosti vodjenja tima...

Ja ne gledam u kuglu, niti prizivam los rezultat, opet cu reci da se nadam da ce imati Pjanica u prvih 11, a Misketa na klupi i da ce biti obojica biti spremni da pruze svoj maksimum....
Pravda za Papeta!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 mar 2013, 10:00

Selektor Sušić se nada Pjanićevom igranju protiv Grčke

Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić izrazio je optimizam nakon sinoćnje povrede reprezentativca u dresu Rome Miralema Pjanića koji je u susretu Serie A protiv iskrenuo zglob lijeve noge.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz italijanskih medija, Pjanić nije slomio zglob što je veoma bitno kod ove vrste povrede
, smatra Sušić.

Selektor Zmajeva je u kratkom razgovoru za portal Klix.ba iskazao optimizam kada je riječ o učešću virutoznog veznjaka u veoma važnoj kvalifikacionoj utakmici za SP između BiH i Grčke koja se ovog mjeseca igra na Bilinom Polju.

"Ne znam odakle informacija da je Pjanić izgubljen za Grčku. Nazvat ću ga veoma brzo i razgovarati s njim da vidim koliko je povreda ozbiljna"
, kazao je popularni Pape za naš portal.

Sušić je dodao i to kako Misimović ne može biti zamjena za Pjanića jer, kazao je, postoji mogućnost da obojica zaigraju protiv Grčke u Zenici.

"U četvrtak će se znati lista pozvanih za tu utakmicu"
, kazao je Sušić. Na naš upit kako komentariše prelazak kapitena Zmajeva Emira Spahića iz Seville u ruski Anzhi, selektor je izjavio kako je najvažnije da je stoper zadovoljan prelaskom.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 mar 2013, 10:21

Mire jeste bitan igrač nše reprezentacije nije on jedini igrač reprezencije imjau tu još 10-ica. Nemojte odmah Mire neigra znači izgubicemo protiv Grčke, možemo( i moramo) mi i bez Mireta pobjediti Grke. Svi se iskreno nadamo da će Mali princibiti spreman za bitku 22.03 na Bilinom polju.
Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 04 mar 2013, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 04 mar 2013, 10:51

imamo mi dovoljno alternativa za pjanica... misimovic, medunjanin, svraka, sesar, zahirovic... ako bude trebalo tu je i univerzalac ibricic... vjerovatno ce i salihovic biti spreman za grcku... uostalom to se u fudbalu desava, nekad profitiras, nekad ne... u ovakvim situacijama se pokazuje koliko smo zaista dobra reprezentacij, a koliko nam uspjeh zavisi od jednog pojedinca... ova nepredvidjena situacija ce takodjer pokazat' koliko nam je selektor zaista sposoban, a koliko profitira od nekoliko izuzetnih pojedinaca, koji bi i sami dobijali tekme...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 11:17

amho je napisao/la:imamo mi dovoljno alternativa za pjanica... misimovic, medunjanin, svraka, sesar, zahirovic... ako bude trebalo tu je i univerzalac ibricic...
Nema alternative za Pjanića i to je činjenica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 11:18

safet je prije svega jedan veliki profesionalac i fudbalski strateg. ako neko moze naci zamjenu za pjanica onda je to u svakom slucaju najveci fudbaler i trener u historiji ove drzave. ne sumnjam da ce napraviti pravi potez i po ko zna koji put nas sve usreciti. mozda je bas ibricic as iz rukava....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 mar 2013, 11:25

Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....

Ako ce on rijesiti mec protiv Grka onda sam ja vanzemaljac.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 mar 2013, 11:29

nishikori je napisao/la:safet je prije svega jedan veliki profesionalac i fudbalski strateg. ako neko moze naci zamjenu za pjanica onda je to u svakom slucaju najveci fudbaler i trener u historiji ove drzave. ne sumnjam da ce napraviti pravi potez i po ko zna koji put nas sve usreciti. mozda je bas ibricic as iz rukava....
:lol: :lol:

Daj uozbilji se maloo.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 11:29

Batko je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....

ibricic je standardan u turskoj sada, u kasimpasi. cak je njihov najbolji igrac.
on je uvijek bio fudbalski virtuoz koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu.

a sto se tice slovenije, vidjelo se da je unio zivost u igru zadnjih 20tak minuta.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 04 mar 2013, 12:11

amho je napisao/la:imamo mi dovoljno alternativa za pjanica... misimovic, medunjanin, svraka, sesar, zahirovic... ako bude trebalo tu je i univerzalac ibricic... vjerovatno ce i salihovic biti spreman za grcku... uostalom to se u fudbalu desava, nekad profitiras, nekad ne... u ovakvim situacijama se pokazuje koliko smo zaista dobra reprezentacij, a koliko nam uspjeh zavisi od jednog pojedinca... ova nepredvidjena situacija ce takodjer pokazat' koliko nam je selektor zaista sposoban, a koliko profitira od nekoliko izuzetnih pojedinaca, koji bi i sami dobijali tekme...

Zaboravio si Vrsajevica spomenuti na ovom spisku... :roll:
Pravda za Papeta!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 mar 2013, 12:17

Bezveze ismijavate decka, cinjenica jeste da mi nemamo alternative za Mireta, ali se moramo "krpiti" sa ovim sto imamo. Miske, i Medunjanin mogu, to svi znamo. Misimovica su mnogi i pljuvali i podcjenjivali prije meca sa Bjelorusijom, pa je rijesio utakmicu, a parkirali su dvospratni autobus pred gol. Ma moze i Ibricic poslati neki zadnji pas za Dzeku ili Vedu sigurno. Tu je Lulic koji je u strasnoj formi, pa cak i Zukanovic moze odlicno odigrati sa tim zadnjim pasom. Polako, skrpit cemo se nekako, ali se nadam da ce Mire igrati. Poznavajuci njegov karakter, on ce igrati i bez noge ako treba. Bod je kao kuca sad i bio bih zadovoljan i sa 0:0. Ostali bi prvi svakako, a Slovacku mozemo dobiti u dva meca, mada ce nam to biti jedan od najvecih ispita u zadnjih par godina.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 04 mar 2013, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 04 mar 2013, 12:17

nishikori je napisao/la:
Batko je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....

ibricic je standardan u turskoj sada, u kasimpasi. cak je njihov najbolji igrac.

a sto se tice slovenije, vidjelo se da je unio zivost u igru zadnjih 20tak minuta.
hvala za ovo,bas si mi uljepsao dan :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 mar 2013, 12:17

nishikori je napisao/la:

Oj boze, ovo je klasicni primjer kako svi prate nogomet i misle da znaju sve......Informisi se malo, Ibro zadnje dvije u Kasimpasi nije ni minute dobio....

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 04 mar 2013, 12:23

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... tivu/99730" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja se nadam da mu je neko rekao u medjuvremenu, da li Misimovic igra ili ne igra u Kini... :roll:
Pravda za Papeta!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 12:24

Batko je napisao/la:

Oj boze, ovo je klasicni primjer kako svi prate nogomet i misle da znaju sve......Informisi se malo, Ibro zadnje dvije u Kasimpasi nije ni minute dobio....
ti se informisi. ibro je povrijedjen...
vec danas igra od 1. min

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.