Nisam mislio na to... Miske mi je uvijek bio najdrazi igrac

Ali da se ne lazemo, Pjanic je trenutno najbolji bh. fudbaler

A koga bi to pozvao,naravno da nisu fakticki totalni stranci i oni kojima se u biti yebe za BIH repkom jer im trebaju godine da se nakane da naprave sliku makar za yebenu papirologiju,isto tako i oni koji kvalitetom skoro pa da i ne odskacu od kvaliteta nabrojanih i ostalih koji su vec na spisku reprezentativaca?JTS je napisao/la:Pape gigantu, još samo da se povrijede recimo Edin i Lule, ko će ti igrat? ne treba nama svaki potencijalni reprezentativac, dobri su nam Svraka, Svršajević, Sesar .. ako nam zapne, eto rješenja
Selektor Sušić se nada Pjanićevom igranju protiv Grčke
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić izrazio je optimizam nakon sinoćnje povrede reprezentativca u dresu Rome Miralema Pjanića koji je u susretu Serie A protiv iskrenuo zglob lijeve noge.
Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz italijanskih medija, Pjanić nije slomio zglob što je veoma bitno kod ove vrste povrede, smatra Sušić.
Selektor Zmajeva je u kratkom razgovoru za portal Klix.ba iskazao optimizam kada je riječ o učešću virutoznog veznjaka u veoma važnoj kvalifikacionoj utakmici za SP između BiH i Grčke koja se ovog mjeseca igra na Bilinom Polju.
"Ne znam odakle informacija da je Pjanić izgubljen za Grčku. Nazvat ću ga veoma brzo i razgovarati s njim da vidim koliko je povreda ozbiljna", kazao je popularni Pape za naš portal.
Sušić je dodao i to kako Misimović ne može biti zamjena za Pjanića jer, kazao je, postoji mogućnost da obojica zaigraju protiv Grčke u Zenici.
"U četvrtak će se znati lista pozvanih za tu utakmicu", kazao je Sušić. Na naš upit kako komentariše prelazak kapitena Zmajeva Emira Spahića iz Seville u ruski Anzhi, selektor je izjavio kako je najvažnije da je stoper zadovoljan prelaskom.
Nema alternative za Pjanića i to je činjenica.amho je napisao/la:imamo mi dovoljno alternativa za pjanica... misimovic, medunjanin, svraka, sesar, zahirovic... ako bude trebalo tu je i univerzalac ibricic...
nishikori je napisao/la:safet je prije svega jedan veliki profesionalac i fudbalski strateg. ako neko moze naci zamjenu za pjanica onda je to u svakom slucaju najveci fudbaler i trener u historiji ove drzave. ne sumnjam da ce napraviti pravi potez i po ko zna koji put nas sve usreciti. mozda je bas ibricic as iz rukava....
ibricic je standardan u turskoj sada, u kasimpasi. cak je njihov najbolji igrac.Batko je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....
Ako ce on rijesiti mec protiv Grka onda sam ja vanzemaljac.
amho je napisao/la:imamo mi dovoljno alternativa za pjanica... misimovic, medunjanin, svraka, sesar, zahirovic... ako bude trebalo tu je i univerzalac ibricic... vjerovatno ce i salihovic biti spreman za grcku... uostalom to se u fudbalu desava, nekad profitiras, nekad ne... u ovakvim situacijama se pokazuje koliko smo zaista dobra reprezentacij, a koliko nam uspjeh zavisi od jednog pojedinca... ova nepredvidjena situacija ce takodjer pokazat' koliko nam je selektor zaista sposoban, a koliko profitira od nekoliko izuzetnih pojedinaca, koji bi i sami dobijali tekme...
hvala za ovo,bas si mi uljepsao dannishikori je napisao/la:ibricic je standardan u turskoj sada, u kasimpasi. cak je njihov najbolji igrac.Batko je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....
on je uvijek bio fudbalski virtuoz koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu.
a sto se tice slovenije, vidjelo se da je unio zivost u igru zadnjih 20tak minuta.
nishikori je napisao/la:ibricic je standardan u turskoj sada, u kasimpasi. cak je njihov najbolji igrac.Batko je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, Ibro nije igrao u Rusiji, nije u Gaziantepu ni sad u Kasimpasi......Koliko je u formi trenutno je pokazalo i njegovih 20min u Sloveniji....
on je uvijek bio fudbalski virtuoz koji jednim potezom moze rijesiti utakmicu.
a sto se tice slovenije, vidjelo se da je unio zivost u igru zadnjih 20tak minuta.
ti se informisi. ibro je povrijedjen...Batko je napisao/la:
Oj boze, ovo je klasicni primjer kako svi prate nogomet i misle da znaju sve......Informisi se malo, Ibro zadnje dvije u Kasimpasi nije ni minute dobio....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.