FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ruudminator
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
od onako lijepog grada i od onakog kluba ,sta sacica ljudi da ih tako nazovem moze uradit,nemam rijeci svaki normalan covjek ovde vidi da ovo veze sa fudbalom nema ,tesko nama sa nama ovakvim ,stidim se sto sam stanovnik ove zemlje...
United is life the rest are mere details....Champ19ns
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Grozni smo, najlošiji u zadnjih 10 godina. Borac će sigurno biti izraziti favorit, ali ćemo ih klepit, na hinjaka iz kontre. Neznaju se oni nosit sa pritiskom. 
razabu valjda su mislili da ako dobijete kaznu da ce vam situacija biti jos gora i zamisli sad kako je traziti pomoc od vlade da pomogne a vide huligane kako tuku starije ljude bez ikakvog razlogaBanjaluckiVelikan je napisao/la:Neka se stide urednici ovoh tzv. sportskog foruma, kakav im je ono tekst, čuj : A KLUB SAMO ŠTO IM SE NIJE UGASIO![]()
Nije ni prvi ni posljedni incident na našim terenima, e pa za inat Borac će pokazati sled. vikend kakav je domaćin, pobjediće velikog sportskog rivala na terenu bez incidenata, i nastaviti borbu za Evropu!
Nije jedini klub sa dugovima, riješiće se to postepeno, i znaj te: SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TEČE, BORAC ŽIVJEĆE!
Vrati se vojvodo u Banoviće, odakle si i došao... i povedi Baju Malog Knindžu sa sobom.Orah je napisao/la:U subotu lagano trica u golu Želje.
U subotu šampion dolazi po tri boda jer teško je zaustaviti plavu mašinu ove sezone. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pitanje ko će suditi Borac-Željezničar ? ( Neće valjda Vukasović opet
)
- Armageddon2012
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:U subotu šampion dolazi po tri boda jer teško je zaustaviti plavu mašinu ove sezone.
jesam ja vama pričao nekad svoj san.....da postanem kapetan od belu lađu?
vi ćete da uzmete tri boda.
ali kad ja postanem kapetan od belu lađu!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Badava ti snovi i lađa kad ce nam vasa divna publika poklonit tri boda.Armageddon2012 je napisao/la:jesam ja vama pričao nekad svoj san.....da postanem kapetan od belu lađu?Saurman je napisao/la:U subotu šampion dolazi po tri boda jer teško je zaustaviti plavu mašinu ove sezone.
ali kad ja postanem kapetan od belu lađu!![]()
Mada bi ja volio da bude regularna utakmica pa neka bolji pobjedi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Armageddon2012 je napisao/la:Saurman je napisao/la:U subotu šampion dolazi po tri boda jer teško je zaustaviti plavu mašinu ove sezone.
jesam ja vama pričao nekad svoj san.....da postanem kapetan od belu lađu?
ali kad ja postanem kapetan od belu lađu!![]()

Kapetane bele lađe potop se sprema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Protiv jakih zeljo uvijek igra bolje,bitno je samo da proradimo.
Ponesite maramica na tribinu.
KrajPrice je napisao/la:Protiv jakih zeljo uvijek igra bolje,bitno je samo da proradimo.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
znači do tri gotovo...adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala
NAPRIJED NARODE!
OptimisticnoZeman je napisao/la:znači do tri gotovo...adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala
http://picosong.com/ngrf" onclick="window.open(this.href);return false;
- NoName
- Kontakt:
A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
More biti da je on, more biti da mu je burazNoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
NAPRIJED NARODE!
Ja bih to ponovo radio.NoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
A njegovo ponašanje govori o njemu i njegovim ljudskim kvalitetama, a može poslužiti i kao odgovor na pitanja o pravdi, nepravdi i "ugroženosti".
Jesu li Maletic i Grujic odradile komplet pripreme sa Borcem ili su dosli pred sami pocetak polusezone ?
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.