OptimisticnoZeman je napisao/la:znači do tri gotovo...adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
http://picosong.com/ngrf" onclick="window.open(this.href);return false;
- NoName
- Kontakt:
A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
More biti da je on, more biti da mu je burazNoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
NAPRIJED NARODE!
Ja bih to ponovo radio.NoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
A njegovo ponašanje govori o njemu i njegovim ljudskim kvalitetama, a može poslužiti i kao odgovor na pitanja o pravdi, nepravdi i "ugroženosti".
Jesu li Maletic i Grujic odradile komplet pripreme sa Borcem ili su dosli pred sami pocetak polusezone ?
NO PYRO NO PARTY
- Armageddon2012
- Kontakt:
prošli su obojica sa borcem pripreme,maleta kompletne,a gruja ovaj najvažniji dio u makarskoj...
maleta je kao u najboljim godinama,a na gruji se već osjeti zub vremena,i teško da može na vrhunskom nivou odigrati više od 50 minuta..
maleta je kao u najboljim godinama,a na gruji se već osjeti zub vremena,i teško da može na vrhunskom nivou odigrati više od 50 minuta..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma najvise me strah Maletica, on moze jednim potezom izbaciti nam citavu odbranu.Armageddon2012 je napisao/la:evo,odgovoriću ti dok još nisam banovan...prošli su obojica sa borcem pripreme,maleta kompletne,a gruja ovaj najvažniji dio u makarskoj...
NO PYRO NO PARTY
- Armageddon2012
- Kontakt:
i mi se najviše uzdamo u njega...
inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90
ni maccabi u banjaluci nije bio ni približno toliki favorit kao željezničar,bezveze..
inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90
ni maccabi u banjaluci nije bio ni približno toliki favorit kao željezničar,bezveze..
Valjda ce imati los dan.
Maccabi je mali klub
Nesretna vam subota bila
Maccabi je mali klub
Nesretna vam subota bila
NO PYRO NO PARTY
je li to kvota na konačnog pobjednika ili se samo regularni dio broji?Armageddon2012 je napisao/la: inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90![]()
![]()
NAPRIJED NARODE!
Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?
hihi ma u mogucnosti je kao i svaki drugi klub, postavis red kornjaca kod jednih i drugih i da mlate na svaku i pomisao da se uvrijedi a kamol ispadne haos i vidjet ces da niko ni uvrijedljivo skandirati nece
problem je sto se to sve diriguje s vrha, a navijaci ko navijaci kako im se kaze
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Bice utakmica tvrda do bola,1 gol ce da odluci utakmicu,ali 99% ce zavrsiti 0:0.
Samo me raduje cinjenica da u BL igramo uvijek dobro,mozda bas u subotu krene.
Samo me raduje cinjenica da u BL igramo uvijek dobro,mozda bas u subotu krene.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
objektivno je borac favorit i bolji tim i forma, ali možda kladionice znaju nešto što mi neznamo. nama bi najviše valjao jedan prekidčićArmageddon2012 je napisao/la:i mi se najviše uzdamo u njega...
inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90![]()
![]()
ovaj put smo angažovali drugog sudiju samo zbog našeg druga Armageddona da ne cmizdri

DRUG NEBI TI PUNCA
A znate sta je meni ovdje najcudnije? (ko boli k..c?
)
Gdje god drugo Manijaci da gostuju to se na temama tih ekipa svasta pise, zakuha, psuje. A kad odu tamo nista nikakve frke. Dok je sa Borcem obratno. Na forumu mirno a na tribinama rat.
Gdje god drugo Manijaci da gostuju to se na temama tih ekipa svasta pise, zakuha, psuje. A kad odu tamo nista nikakve frke. Dok je sa Borcem obratno. Na forumu mirno a na tribinama rat.
Jako dubokouman post PL-BIH,vidi se da covjek ima slifa.
Njegove postove po dva puta citajte.
Zanima me kolko imate novih igraca u prvih 11 i uigranost ?
Njegove postove po dva puta citajte.
Zanima me kolko imate novih igraca u prvih 11 i uigranost ?
Ako moze ko od banjalucana da mi ostavi broj na privatnoj. Kontam da dodjem sutra ali na neutralnu tribnu sa djetetom da pogledamo utakmicu. Trebaju mi dvije karte.
Kontam se izmedju skijanja i utakmice ali mali vuce na utakmicu.
Kontam se izmedju skijanja i utakmice ali mali vuce na utakmicu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne trebas brinuti za karte,to se nikad ne rasproda,jos se nije desilo da ne moze da se kupi karta pred sam pocetak utakmice...ali moj savjet ti je da ne vodis dijete na ovakvu utakmicu,jer znam da je atmosfera na stadionu mnogo napetija kad gostuje zeljeznicar,nego bilo koja druga ekipa,i kad je uglavnom sve opusteno....ne bi vam,naravno,falila dlaka sa glave,ali nema potrebe da izlazes dijete sutra slusanju svega i svacega,jer jednostavno nema neutralne tribine ovdje kad gostuje zeljeznicar...ili dodji sam,ili idi na to skijanje,nije ovo sutra za djecu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.