mandraX je napisao/la:
I najbolji vodonoša na svijetu je član ekipe iz Madrida.
Il' kosio il' vodu nosio, što kaže narod
Uvijek se mora znat' ko kosi,a ko vodu nosi
Sutra dalje ide ili jedini predstavnik iz Spanije ili jedini iz Engleske,steta sto ne mogu oba tima proc'.Draze bi mi bilo njih gledati nego Porto i PSG
M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.
Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 mar 2013, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Saurman je napisao/la:Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
Uštopo? Čovek od tri gola Real Madrida protiv Bayerna postigao 2 i jednom asistirao Zezaš me? Gde ti vidiš tu štopanje?
Saurman je napisao/la:Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
Uštopo? Čovek od tri gola Real Madrida protiv Bayerna postigao 2 i jednom asistirao Zezaš me? Gde ti vidiš tu štopanje?
Dva gola koja je dao nisu krivica Alabe nego stopera i to je sve, dok u prvoj utakmici Ronaldo nije mogao ništa napraviti.A očekivalo se kako će praviti dar mar protiv Alabe.
Jedan je dao iz penala drugi iz offsajda.
I nije ga cuvao Alaba nego Lahm koliko se ja sjecam uz pomoc Boatenga.
Uostalom Alba je odlican u defanzivi ( kada je tu ) samo sto precesto ide u napad.
Ali kada su u pitanju igracke sposobnosti definitivno je Alba ispred Alabe.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Jedan je dao iz penala drugi iz offsajda.
I nije ga cuvao Alaba nego Lahm koliko se ja sjecam uz pomoc Boatenga.
Neki je jos odbijanac tu Ozil pokupio i onda dodao Ronaldu koji je ostao sam na nepostavljenu odbranu i golmana . Cisto da vas podsjetim da se pricalo danima o tome kako je L. Gustavo ustopao Ronalda (pogotovu u prvoj tekmi). Prakticno Ronaldo skoro da ni jednom nije presao Bayernovu odbranu u svom prodoru Mozda cak ni jednom al nisam siguran, kome se da neka pogleda malo highlights
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Postotak sjedećih mjesta koji otpada na gostujuće navijače u Ligi prvaka nije bio dovoljan za sve navijače Reala koji su htjeli na Teatru snova gledati uzvratnu utakmicu protiv Uniteda. Tako će samo 3000 navijača Kraljevskog kluba sutra gledati ovaj duel.
2012/2013
M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.
Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi se
inace [youtube][/youtube]
po ovom je real prepoznatljiv , savrseno odradjena kontra
Ja bih ovako poceo utakmicu. Jeste puno defanzivno, ali treba sacuvati gol u prvom poluvremenu, a u nepadu ce Ozil i Ronaldo nesto napraviti. U slucaju da budemo vodili u prvom nista ne mjenjati, a ukoliko nam ne bi odgovorao rezultat onda uvesti Di Mariu, Kaku i nekog od napadaca.