Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 mar 2013, 18:20

Misliš 3000 sretnika ? :mrgreen:

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 mar 2013, 18:26

Casillas

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 04 mar 2013, 19:11

Saurman je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.

Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi se

inace [youtube][/youtube]

po ovom je real prepoznatljiv , savrseno odradjena kontra :)

jes da je digitronom snimano al' hajd' :D

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 mar 2013, 21:58

Helguera, Morientes i Hierro se prisjećali utakmica protiv Manchester Uniteda...

Ivan je odigrao dvije, a dva Fernanda po jednu utakmicu.

http://www.marca.com/2013/03/04/futbol/ ... 13044.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
2012/2013

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 mar 2013, 23:13

slika

Ja bih ovako poceo utakmicu. Jeste puno defanzivno, ali treba sacuvati gol u prvom poluvremenu, a u nepadu ce Ozil i Ronaldo nesto napraviti. U slucaju da budemo vodili u prvom nista ne mjenjati, a ukoliko nam ne bi odgovorao rezultat onda uvesti Di Mariu, Kaku i nekog od napadaca.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 23:19

geoxx je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.

Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi se

Izmjenjivali su se na Ronaldu jedva je ostao na nogama. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 01:01

slika

:mrgreen:
2012/2013

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 mar 2013, 01:15

Saurman je napisao/la:
geoxx je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Izmjenjivali su se na Ronaldu jedva je ostao na nogama. :mrgreen:

Prijatelju,kao da nisi nas :D

Na Ronaldu uopste nije bilo markera,ali cim bi dobio loptu udvajali bi ga.Ronaldo je igrao vise na lijevoj strani i vise ga je Lahm cuvao,s tim kad bi Lahm otisao naprijed ne bi ga Boa cuvao,nego Gustavo.
Ali bilo je smijesno na Bernabeu kad je Ronaldo otisao na desnu stranu da pobjegne Lahmu,kad ga Alaba tamo ustopa :lol:
#miasanmia

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 01:32

Ronaldo i Di Maria / Ozil / Kaka se na svakoj utakmici rotiraju na pozicijama krila tako da je krajnje glupo reći da je Cristiano bježao od Lahma.
2012/2013

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2013, 01:34

ronalda su mnogi ustopali, dosta puta i odbrana barce ga je znala neutralisati totalno, a i svaka ozbijnija ekipa koja se posvetila tome cesto je uspijevala

ronaldo igra na krilu i samim time mu je i tesko nesto vise napraviti ako se ljudi folusiraju na njegovo zaustavljanje, on bi morao kao messi preci u sredinu da bi bio jos bolji fudbaler, ali on to vjerovatno i ne moze jer nema talenta i znanja za tu ulogu koja je puno zahtjevnija i treba vise mozga, ali se zato moze puno vise i istaci

ovako kao krilo, najveca nada su mu kontre, ako se ekipa organizovano brani, onda je ronaldu zaista tesko jer nema kud kad su tu dvojica igraca, jedan mu je u nogama, drugi cuva prostor ako pokusa pretrcavati i onda stvarno ne moze nista, dok igrac koji igra u sredini ima mogucnost i lijevo i desno i naprijed.

protiv bayerna se nije vidio zato sto je bayern igrao oprezno i ta dva gola sto je dao, jedan je bio iz penala, a kod drugog gola ga je bayernova odbrana upecala u ofsajd zamku dobro, samo sto pomocni sudija nije signalizirao cist ofsajd

isto tako u doba guardiole u nekim utakmicama kad je dani alves imao instrukcije da ne ide naprijed i da cuva ronalda, takodje se nije vidio, jer mu je dani uvijek bio blizu i ako bi njega pretrcao onda bi to pike lagano rijesio, tako je to jednostavno s krilnim igracima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 mar 2013, 07:23

Romariooo je napisao/la:ronalda su mnogi ustopali, dosta puta i odbrana barce ga je znala neutralisati totalno, a i svaka ozbijnija ekipa koja se posvetila tome cesto je uspijevala

ronaldo igra na krilu i samim time mu je i tesko nesto vise napraviti ako se ljudi folusiraju na njegovo zaustavljanje, on bi morao kao messi preci u sredinu da bi bio jos bolji fudbaler, ali on to vjerovatno i ne moze jer nema talenta i znanja za tu ulogu koja je puno zahtjevnija i treba vise mozga, ali se zato moze puno vise i istaci

ovako kao krilo, najveca nada su mu kontre, ako se ekipa organizovano brani, onda je ronaldu zaista tesko jer nema kud kad su tu dvojica igraca, jedan mu je u nogama, drugi cuva prostor ako pokusa pretrcavati i onda stvarno ne moze nista, dok igrac koji igra u sredini ima mogucnost i lijevo i desno i naprijed.

protiv bayerna se nije vidio zato sto je bayern igrao oprezno i ta dva gola sto je dao, jedan je bio iz penala, a kod drugog gola ga je bayernova odbrana upecala u ofsajd zamku dobro, samo sto pomocni sudija nije signalizirao cist ofsajd

isto tako u doba guardiole u nekim utakmicama kad je dani alves imao instrukcije da ne ide naprijed i da cuva ronalda, takodje se nije vidio, jer mu je dani uvijek bio blizu i ako bi njega pretrcao onda bi to pike lagano rijesio, tako je to jednostavno s krilnim igracima
na kraju ti za uvjerljivost fali samo "i onda je svizac zamotao cokoladu u omot"
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 mar 2013, 08:47

@ Romariooo, nema šta. Barcelona je dokaz kako je lako uštopati Ronalda, malo ga uduplaš, malo ovo - malo ono i nema ga više.. :lol: :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2013, 09:40

Očekivani sastavi za večerašnji meč na OT ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 mar 2013, 10:02

Sumnjam da ce Fergi poceti bez Valencie da podupla bekove , pogotovo na Ronaldovoj strani..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2013, 10:09

Raul_64 je napisao/la:Sumnjam da ce Fergi poceti bez Valencie da podupla bekove , pogotovo na Ronaldovoj strani..
I ja sumnjam da će United pružiti neki otpor večeras pa zato i ovakav sastav, tek čista formalnost gdje će Real ovjeriti prolaz dalje, a United sačuvati igrače za tekmu u FA kupu protiv Plavaca za vikend slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 mar 2013, 10:44

rio_Ferdy88 je napisao/la:I ja sumnjam da će United pružiti neki otpor večeras pa zato i ovakav sastav, tek čista formalnost gdje će Real ovjeriti prolaz dalje, a United sačuvati igrače za tekmu u FA kupu protiv Plavaca za vikend slika
Ma ja, ti se već osigurao sa Win - Win situacijom. Ako prođete oprostit ćeš sebi ovakve pesimistične postove, a ako ispanete uvijek možeš reći "jesam vam rek'o da nemamo šanse" :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2013, 10:51

Pesimizam rulezz slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 mar 2013, 10:54

Ne bi me iznenadilo da Nani igrao desno krilo, a Kagawa bude na klupi. S druge strane, nemoj da bude pusti Rafa Ronalda, cuvaj Mariju.. :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 05 mar 2013, 11:10

mandraX je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la: Naravno da je najbolji desni bek. Nema sumnje.
I najbolji vodonoša na svijetu je član ekipe iz Madrida.

slika
Jose Mourinho (22.12.2008. godine, 20 dana nakon što je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu): "Kada razmišljam o tome kakav bi igrač trebao biti, odmah pomislim na Messija. On je fenomen." :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2013, 11:14

Koji je stručnjak ovaj ferdy skoro ko i ja, jedini on i ja vjerujemo u Real večeras i da Mančo nema ni teoretskih šansi, do poluvremena će pitanje prolaska biti riješeno, a ja odo u kladionicu 2/2 poklon :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.