Hebem mu misa, neradi ti link.gringo1 je napisao/la:Evo ga izvor kao vrelo BosneAdinjo je napisao/la:Izvor pasha izvor????gringo1 je napisao/la:E sad mora da opere one teske rijeci od prije 3-4 godine!!!![]()
:
http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1097:medunjanin-nadam-se-debiju&catid=1:latest-news&Itemid=63
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ma lagano ces ti Harise na klupi, nema za tebe jos mjesta medju prvi 11.. Mozda slijedeci cyclus kada ne bude Muratovica, ali tad jos uvijek imamo Zlatana i Elvira..
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
dade gol estoncima kada je usao sa klupe(na manageru)
- TheManiacs
- Kontakt:
Haris medunjanin bice standardan poslije baraza ili ako se plasiramo na sp
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
haris je klasa za njih i to ce dokazati u barazu a ne u narednom ciklusuLegenda_BiH je napisao/la:Ma lagano ces ti Harise na klupi, nema za tebe jos mjesta medju prvi 11.. Mozda slijedeci cyclus kada ne bude Muratovica, ali tad jos uvijek imamo Zlatana i Elvira..
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Stali ce ovo biti pa nam Uefa ne podmece nogu????
Ovako su i Srbiji ukinuli vize,primili u vijece evrope i jos mnogo toga,pa im onda uzeli Kosovo

Ovako su i Srbiji ukinuli vize,primili u vijece evrope i jos mnogo toga,pa im onda uzeli Kosovo
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Nama ce uzeti Brku kod Brckog jer su oni prija par godina trazili osamostaljenjegringo1 je napisao/la:Stali ce ovo biti pa nam Uefa ne podmece nogu????
Ovako su i Srbiji ukinuli vize,primili u vijece evrope i jos mnogo toga,pa im onda uzeli Kosovo![]()
![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
Engleska je liga najjaca na svjetu
a sto se tice medunjanina ma i nije za nas : )
Engleska je liga najjaca na svjetu
ma ja imamo mi pregrst takvih igraca na njegovoj pozicijiLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
Engleska je liga najjaca na svjetua sto se tice medunjanina ma i nije za nas : )
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
Engleska je liga najjaca na svjetua sto se tice medunjanina ma i nije za nas : )
Oplakah
Dobar za zidarskih cvokara
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 16 nov 2009, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:idi na pregled dok nije kasnoLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
njemu ne treba repka vec igra u uglednom klubu i moze samo i napredovati .. glupsone kakve veze ima engleska liga sa ovim majmuncino idi se ljeci znaci da igra u engleskoj u wiganu i slicnim dobar bi bio mrs u **** !!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Medunjanin je po ubrzanom postupku dobio bosanskohercegovački pasoš, a danas je stigla vijesti da je FIFA na adresu N/FSBiH poslala certifikat kojim se igraču španjolskog Valladolida odobrava nastup za našu reprezentaciju.
eto ga .
super
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Debi u fudbalurob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
Nije on dzabe usranim stapom otjeran iz Holandije i jos u 6 utakmica u Spaniji ima coek svih 9 minuta
A to dao golove,dao i Damjanovic dva Makedoniji pa sad jedino na klupi sijedi kad je repka.U klubu nije ni na klupi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2009, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
pa dobro nije me nesto impresionirao...al samo sam kod njega vidjao ono...IZBI STO DALJEharishp je napisao/la:Debi u fudbalurob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
![]()
haman bas izgleda kao da je prvi put u zivotu vidio lopte.
Nije on dzabe usranim stapom otjeran iz Holandije i jos u 6 utakmica u Spaniji ima coek svih 9 minuta![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Igrao u najttežoj mogućoj utakmici. I to mu je debi u repki bio. Teška situacija, trudio se i dobar je. Šta sada pljujete po njemu.
Ma nece nas nista kako treba zapasti.Neboj se. 
Da je dobar,nebi od Holandeza strugnuo.Ili makr za klupe.Al je jak,moze iz nosa dobro baciti
Da je dobar,nebi od Holandeza strugnuo.Ili makr za klupe.Al je jak,moze iz nosa dobro baciti
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2009, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, boki86, Cautinho, EnesSS, Faraon iz Visokog, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, jestamaji, kolezeljovac, Ledara, LondonBlues, Matterhorn22, RacioEmocionalan, RaymondRed, RobijasiZenica1988, signalidunapark, StevieG8, travuljasSs, tuitamo, zikerrz21 i 186 gostiju.