Hebem mu misa, neradi ti link.gringo1 je napisao/la:Evo ga izvor kao vrelo BosneAdinjo je napisao/la:Izvor pasha izvor????gringo1 je napisao/la:E sad mora da opere one teske rijeci od prije 3-4 godine!!!![]()
:
http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1097:medunjanin-nadam-se-debiju&catid=1:latest-news&Itemid=63
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Legenda_BiH
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
THE MANIACS 1987
haris je klasa za njih i to ce dokazati u barazu a ne u narednom ciklusuLegenda_BiH je napisao/la:Ma lagano ces ti Harise na klupi, nema za tebe jos mjesta medju prvi 11.. Mozda slijedeci cyclus kada ne bude Muratovica, ali tad jos uvijek imamo Zlatana i Elvira..
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ovako su i Srbiji ukinuli vize,primili u vijece evrope i jos mnogo toga,pa im onda uzeli Kosovo
- TheManiacs
- Kontakt:
Nama ce uzeti Brku kod Brckog jer su oni prija par godina trazili osamostaljenjegringo1 je napisao/la:Stali ce ovo biti pa nam Uefa ne podmece nogu????
Ovako su i Srbiji ukinuli vize,primili u vijece evrope i jos mnogo toga,pa im onda uzeli Kosovo![]()
![]()
www.valencia-balkan.net
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
Engleska je liga najjaca na svjetu
ma ja imamo mi pregrst takvih igraca na njegovoj pozicijiLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
Engleska je liga najjaca na svjetua sto se tice medunjanina ma i nije za nas : )
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
Engleska je liga najjaca na svjetua sto se tice medunjanina ma i nije za nas : )
Oplakah
Dobar za zidarskih cvokara
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:idi na pregled dok nije kasnoLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ma bjezi nervira me nes me njegova faca nervira i prica ......isfurali ga holandjani pa sad daj spasavaj karijeru kako moze.... i ona prica Spanska liga najjaca ma daj xD
njemu ne treba repka vec igra u uglednom klubu i moze samo i napredovati .. glupsone kakve veze ima engleska liga sa ovim majmuncino idi se ljeci znaci da igra u engleskoj u wiganu i slicnim dobar bi bio mrs u **** !!
Ostalo je samo ime.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Medunjanin je po ubrzanom postupku dobio bosanskohercegovački pasoš, a danas je stigla vijesti da je FIFA na adresu N/FSBiH poslala certifikat kojim se igraču španjolskog Valladolida odobrava nastup za našu reprezentaciju.
eto ga .
super
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
Debi u fudbalurob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
Nije on dzabe usranim stapom otjeran iz Holandije i jos u 6 utakmica u Spaniji ima coek svih 9 minuta
A to dao golove,dao i Damjanovic dva Makedoniji pa sad jedino na klupi sijedi kad je repka.U klubu nije ni na klupi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
pa dobro nije me nesto impresionirao...al samo sam kod njega vidjao ono...IZBI STO DALJEharishp je napisao/la:Debi u fudbalurob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
![]()
haman bas izgleda kao da je prvi put u zivotu vidio lopte.
Nije on dzabe usranim stapom otjeran iz Holandije i jos u 6 utakmica u Spaniji ima coek svih 9 minuta![]()
SMRT FASIZMU!!!
Da je dobar,nebi od Holandeza strugnuo.Ili makr za klupe.Al je jak,moze iz nosa dobro baciti
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 313, adrenaline323, bablaz1, Balorda, BarbareZeljin, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, Edincapitano, exampLe., feniksptica, Google [Bot], Google Adsense [Bot], guillermo, hurem, InatSilniBosanski, Jabroni, jasmin10, JayCatwright, Lavcina, legendarnadruga, maha1, Majstorinho, Micron, MikiPirs, MokraKifla, MostarNeretva, Namibija, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, NEZALAGANJE, Principatus, rio_Ferdy88, Shategabri, Shogun, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tale07, Taree, TETRAPAK, tuzlak94, unavita, Venom, VensanKasel, Zabit, zikerrz21 i 361 gost.