Vjeruj mi:
poslije ovog vikenda, ljudi u Portugalu se nece bojati petka 13-og, nego subote 14-te.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Naravno!!!Principatus je napisao/la:Jao sto su Bosanci sujevjerni.
Vjeruj mi:
poslije ovog vikenda, ljudi u Portugalu se nece bojati petka 13-og, nego subote 14-te.
Kenghi welcome. Dobro je sto se javljaju ovi nasi navijaci, imanas Masallah.kenghi je napisao/la:U srcu mome samo zivis TI BOSNA moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam samo tebe volim ja.. BOSNAAA I HERCEGOVINA
super si ovo rekao nema sta....imamo sanse i mozemo smao ako sve damo od sebe....bosnas_ je napisao/la:Dobro je sto je Medunjanin dobio dozvolu za nastup,on ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju! Vjerujem da ce u Lisabonu biti na klupi,ali da ce sansu dobiti u drugom poluvremenu utakmice,pretpostavljam umjesto Rahimica!.. U svakom slucaju,vecina igraca su zdravi,u dobroj formi i prirodno se nadati najboljem! Nasi ako budu igrali hrabro i srcem ne treba se cuditi ako u Lisabonu ostanemo neporazeni! u svakom slucaju ova reprezentacija je i do sada postigla mnogo,slag na tortu bi bio plasman u Juznu Afriku!
Gazi Bosno gazi!
hvala na dobrodoslici... pa naravno da nas ima i uvjek ce nas biti... pozzomerbavarac je napisao/la:Kenghi welcome. Dobro je sto se javljaju ovi nasi navijaci, imanas Masallah.kenghi je napisao/la:U srcu mome samo zivis TI BOSNA moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam samo tebe volim ja.. BOSNAAA I HERCEGOVINA![]()
![]()
![]()
![]()
http://****/bh/main2bos.htmlTrasimaco je napisao/la:Aaaaaa nisam gledao Temu Dana. Ako bude negdje uploadovano, molim da se postavi link.![]()
Cekam citav dan i na kraju zaboravim.![]()
edo_malesak je napisao/la:svaki put kad se sjetim utakmice spuca me nalet adrenalina...nadam se da necu srcani dobit...najradije bi sve prespavao i na kraju samo vidio jesmo li prosli...ovako samo mogu da narusim zdravlje....ubijedjen sam da cemo ih dobit u portugalu a u zenici nerijeseno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.