Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2009, 23:16

Jao sto su Bosanci sujevjerni. :D

Vjeruj mi:
poslije ovog vikenda, ljudi u Portugalu se nece bojati petka 13-og, nego subote 14-te.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 12 nov 2009, 23:18

Principatus je napisao/la:Jao sto su Bosanci sujevjerni. :D

Vjeruj mi:
poslije ovog vikenda, ljudi u Portugalu se nece bojati petka 13-og, nego subote 14-te.
Naravno!!!
Ali zlo im dolazi Petkom 13-og... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2009, 23:19

Haha oplakah. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2009, 23:21

Dobro je sto je Medunjanin dobio dozvolu za nastup,on ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju! Vjerujem da ce u Lisabonu biti na klupi,ali da ce sansu dobiti u drugom poluvremenu utakmice,pretpostavljam umjesto Rahimica!.. U svakom slucaju,vecina igraca su zdravi,u dobroj formi i prirodno se nadati najboljem! Nasi ako budu igrali hrabro i srcem ne treba se cuditi ako u Lisabonu ostanemo neporazeni! u svakom slucaju ova reprezentacija je i do sada postigla mnogo,slag na tortu bi bio plasman u Juznu Afriku!
Gazi Bosno gazi!

kenghi
Kontakt:

Post Postao/la kenghi » 12 nov 2009, 23:24

U srcu mome samo zivis TI BOSNA moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam samo tebe volim ja.. BOSNAAA I HERCEGOVINA
NK Rijeka moj zivot :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2009, 23:28

kenghi je napisao/la:U srcu mome samo zivis TI BOSNA moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam samo tebe volim ja.. BOSNAAA I HERCEGOVINA
Kenghi welcome. Dobro je sto se javljaju ovi nasi navijaci, imanas Masallah. :P :P :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 nov 2009, 23:33

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-26660.htm

ovo ja zovem dobrim tekstom...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 nov 2009, 23:34

Ma Ošini po prašini... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 12 nov 2009, 23:36

bosnas_ je napisao/la:Dobro je sto je Medunjanin dobio dozvolu za nastup,on ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju! Vjerujem da ce u Lisabonu biti na klupi,ali da ce sansu dobiti u drugom poluvremenu utakmice,pretpostavljam umjesto Rahimica!.. U svakom slucaju,vecina igraca su zdravi,u dobroj formi i prirodno se nadati najboljem! Nasi ako budu igrali hrabro i srcem ne treba se cuditi ako u Lisabonu ostanemo neporazeni! u svakom slucaju ova reprezentacija je i do sada postigla mnogo,slag na tortu bi bio plasman u Juznu Afriku!
Gazi Bosno gazi!
super si ovo rekao nema sta....imamo sanse i mozemo smao ako sve damo od sebe....
Zadnja izmjena: samricak, dana/u 12 nov 2009, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 12 nov 2009, 23:36

Jos 2 dana, petak ce proletit, a subota do 21:00 nece nikad :| !
× Plava krv ispod koze ×

kenghi
Kontakt:

Post Postao/la kenghi » 12 nov 2009, 23:39

omerbavarac je napisao/la:
kenghi je napisao/la:U srcu mome samo zivis TI BOSNA moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam samo tebe volim ja.. BOSNAAA I HERCEGOVINA
Kenghi welcome. Dobro je sto se javljaju ovi nasi navijaci, imanas Masallah. :P :P :P :P :P
hvala na dobrodoslici... pa naravno da nas ima i uvjek ce nas biti... pozz

tama36
Kontakt:

Post Postao/la tama36 » 12 nov 2009, 23:42

pravo sam skeptik što se tiče tekme, mislio sam čak da napišem nešto tipa "halo ljudi spustite se na zemlju, zar stvarno mislite da možemo izbaciti portugal", (najviše se bojim tih prvih 15 min.) A onda gledah onog blentu ćironija 2 min. i čovjek mi uli nadu, kakvu takvu. ĆIRO AKO PROĐEMO PORT.KAO ŠTO SI REKAO VJERUJ MI, ZA 10 MINUTA IMAT ĆEMO 1000 000 POTPISA DA TI SE DODIJELI ULICA ILI TRG U SARAJEVU(možda čak umjesto titove da bude ćirina ulica). Mislim da bi svi na ovom forumu bili ZA, samo nas kvalifikuj KRALJU! PA JA VIŠE NEMAM NOKTE NA RUKAMA!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 nov 2009, 23:44

Aaaaaa nisam gledao Temu Dana. Ako bude negdje uploadovano, molim da se postavi link. ;)
Cekam citav dan i na kraju zaboravim. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 nov 2009, 23:53

Čitav dan govorim biće 1-3,a sada da raji ulijem još više nade htjedoh upisati 0-3,ali ruka otkuca 1-3...Možda je neki znak...Ovo je veliki uspjeh...Ponosan sam što sam Bosanac i raja molim vas opustite se i veselite...Ovo pišem prvenstveno onima koji idu na susjedske forume i svađaju se...Ma ljudi moji ja sam presretan ako bi npr. neki Hrvati navijali za nas(a ima ih dosta takvih),ali vjerujte da ima i nas mnogo...Ne treba se opterećivati šta je ne(t)ko napisao...Ima nas ljudi moji...

Naprijed Bosno!!! 8-)

fcz1980
Kontakt:

Post Postao/la fcz1980 » 12 nov 2009, 23:56

Pa ljudi ja neznam kako je vama ali ovako nesto nikad nisam dozivio, samo mislim na repku ,sinoc sam sanjao bijele i plave da igraju , plavi izgubise 1-0. ja se probudi pa kontam jesmo li mi bili plavi nigdje veze, pa mi nekako tuga uhvatila, ali eto dan prodze nekako ,sreca pa sam prestao pusiti inace bila bi steka dnevno . Jeste culi one dvojice na `Temi Dana` iz Banja luke lafo Portugal ce dobiti, ma zbog takvih cemo proci za inat svima . Pozdrav svim BIH navijacima .

kenghi
Kontakt:

Post Postao/la kenghi » 12 nov 2009, 23:56

BEGOVIC
SPAHIC NADAREVIC
IBRICIC SALIHOVIC
RAHIMIC JAHIC

MURATOVIC
MISIMOVIC

DZEKO IBISEVIC

Jel se ovako nesto ocekuje na terenu... :D , il ce MAJSTOR CIRO nesto drugo da smisli :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 nov 2009, 23:57

Eh sta sam ja sve nocas sanjaoooo... :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 13 nov 2009, 00:04

svaki put kad se sjetim utakmice spuca me nalet adrenalina...nadam se da necu srcani dobit...najradije bi sve prespavao i na kraju samo vidio jesmo li prosli...ovako samo mogu da narusim zdravlje....ubijedjen sam da cemo ih dobit u portugalu a u zenici nerijeseno....
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

kingfaruk
Kontakt:

Post Postao/la kingfaruk » 13 nov 2009, 00:05

Trasimaco je napisao/la:Aaaaaa nisam gledao Temu Dana. Ako bude negdje uploadovano, molim da se postavi link. ;)
Cekam citav dan i na kraju zaboravim. :mrgreen:
http://****/bh/main2bos.html

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 00:08

edo_malesak je napisao/la:svaki put kad se sjetim utakmice spuca me nalet adrenalina...nadam se da necu srcani dobit...najradije bi sve prespavao i na kraju samo vidio jesmo li prosli...ovako samo mogu da narusim zdravlje....ubijedjen sam da cemo ih dobit u portugalu a u zenici nerijeseno....

Ne boj se neces umrijet.

polako :D :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.