Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2009, 22:54

Zahebace on Porugalce, u to sam siguran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 22:59

omerbavarac je napisao/la:Zahebace on Porugalce, u to sam siguran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
reci Ako Bog Da :D :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2009, 23:30

TheManiacs je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Zahebace on Porugalce, u to sam siguran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ABD. Moze li ovako??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 23:32

omerbavarac je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
ABD. Moze li ovako??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moze i sad reci Hvala Drug :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 nov 2009, 23:42

Nema na cemu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hahahahha, zezam se, ma hvala na ispravci.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 11:18

Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".

Samo se nadam da nije pretjerao sa ovim komentarima po tv stanicama, tipa: "Pobijedit ćemo Portugalce..."
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 14:36

Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".

Samo se nadam da nije pretjerao sa ovim komentarima po tv stanicama, tipa: "Pobijedit ćemo Portugalce..."

Rijetko kad pretjera :mrgreen: :mrgreen:
Zna on sta radi 8-) 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 nov 2009, 10:37

Gledo sam izjavu na Dsf reko je sve što i u ovom tekstu piše.Bojo se mlade ne iskusne igrače nove stavljati da ne srljaju ;) išo je na iskustvo.
Kaže malo je ne zadovoljan s nekima ,ali nije bilo sreće.
Polako ima dvije sheme u glavi,pa ćemo vidjet.
Sretno mu ,ali zamjeram za kasne zamjene kad mu je na klupi Miralem-naše bogatstvo :P
Fi hajati.
GO Bosno.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 nov 2009, 18:16

Ćironezi u svom stilu za: ;)
Dnevnik hr Nova tv
...jb......mater im, idemo u Afriku , doći će oni u Bosnu!
Fi hajati.
GO Bosno.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 15 nov 2009, 20:20

Uvijek je bio jak na izjavama, ali okej sada ja na njemu da iznenadi cigane sa taktikom.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Lokomotiv Jaroslavl
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotiv Jaroslavl » 15 nov 2009, 22:18

Ponos Torina je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".

Rijetko kad pretjera :mrgreen: :mrgreen:
Zna on sta radi 8-) 8-) 8-)

ma sjebat ce ih lik je lud kao struja :D a st ose tice Pjanica to mi je komsija vrhunski talenat ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 nov 2009, 22:35

................Hasagic..................
Berberovic..Jahic..Nadarevic..Sejad
........Medunjanin.Misimovic.........
Ibricic..........Ibisevic..........Pjanic
..................Dzeko...................

Sa ovim sastavom do pobjede !!! :P

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 nov 2009, 04:03

Ko ga je proglasio? Mozes malo argumentovat ovu tvrdnju? Rezultate nabrojat i slicno?
nema potpisa

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 nov 2009, 04:30

Ciro je **** a osim toga je i velika kukavica !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 04:36

KONGO je napisao/la:Ciro je **** a osim toga je i velika kukavica !
,,Velika kukavica,, a dva spica u Portugalu a u zadnjih deset minuta i sa tri. :lol: :lol: :roll: :mrgreen:
A to za **** zna i on sam.Nikakva novost :roll:Kako kome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2009, 05:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2009, 04:50

Sta god da bude Ciro treba ostati selektor! covjek je institucija,ima fudbal u malom prstu!
Nadam se da ce odvesti BIH u Juznu Afriku,ako u tome neuspije,pa Boze moj,zivot ide dalje...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 16 nov 2009, 05:58

Ma da velika kukavica i neznalica, ajde ne prdite! Da je ušla ona lopta u gol svi bi pričali o sjajnoj taktici, kontroli lopte, odličnom tajmingu izmjena, prvo Pjanić ubaci, pa je Muslimović zakucao od stative u gol! E sad radi nekoliko milimetara Ćiro dijeli od **** ili majstora! To je tako u fudbalu! A trener svih trenera nije floskula niti uzrečica, tu je titulu službeno dobio 98. u Francuskoj gdje je proglašen za najboljeg trenera svijeta! Pustite šuplju, naše je da damo momcima podršku, a šaranje hemiskom po papiru u traženju dobitne formacije i taktike, prepuštam Ćiri jer to čovjek radi 30 godina, a ne nekim balavcima koji su na menadžeru odveli BiH na mundijal pa ih slava spucala u glavu!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 16 nov 2009, 09:36

Jutarnji list
Tomislav Židak

Ne znam što bi Ćiro dao za 2-0 na Bilinom polju? Ako mu je ostalo deset godina života, barem dvije bi darovao za tu pobjedu

U srijedu, negdje oko ponoći, završava “bosanski krug Ćirom”. Ili počinje novo poglavlje u “drugom životu” Miroslava Blaževića. Ne znam što bi Ćiro dao za 2-0 na Bilinom polju? Ako mu je ostalo deset godina života, barem dvije bi darovao za tu pobjedu. Nedavno je pokušao zaokružiti karijeru: “Kad dođeš u stanovite godine, želiš otići slavan...”.

Mnogi proklinju sreću, koja je do subote navečer bila Ćirina saveznica, a te tužne lisabonske večeri - izdajica. A zapravo, u Ćirinom životu miješale su se sreća i nesreća. Imao je sreće 1982. godine, kada su Mlinarić i Kranjčar zdrobili Zvezdu, imao je sreće u Kijevu, kada mu je Alen Bokšić spasio glavu, za njega je igrao i Peter Schmecihel u Grčkoj, pa Dražen Ladić i Davor Šuker na SP-u 1998. godine u Francuskoj. Ali, ta njegova “sreća” imala je i crnih točaka; 1983. godine nedovoljnih 2-2 s Partizanom u Beogradu, kada mu je sudac Blažo Zuber oteo prvenstvo, deset godina kasnije Steaua ga je zaustavila na putu do Lige prvaka, tri godine kasnije Nijemci su mu oteli ulazak u elitu europskog nogometa, a 1998. godine 40 sekundi je bio u finalu. A Lisabon? Možda sreća, možda nesreća...

Nakon utakmice kratko smo razgovarali:

- Po glasu osjećam da nisi optimist - rekao je žalosnim glasom, kao da osjeća kako je priči došao kraj.

Ćiro, igra još traje! Poderi papir s imenima portugalskih zvijezda, koji držiš pod jastukom. I ne očajavaj za trojicom “požutjelih” igrača. Nađi druge. Portugal nije Španjolska, nemaju Iniestu i Xavija, nemaju ni Cristiana Ronalda, samo Nanija. I imaju Carlosa Queiroza, kojega njegovi igrači niti slušaju niti “zarezuju”. Nemaju zajedništvo, koje krasi bosansku reprezentaciju. A i ti si “mačka s devet života”.

Ćiro Blažević već 27 godina čeka pobjedu protiv Portugala. Od 1982. godine, kada ga je Sporting u Lisabonu “pomeo” sa 3-0, s istim rezultatom je izgubio i 1996. godine na EP-u, ali ovo će biti druga pjesma. I zadnja šansa za osvetu jednom kompleksu. U Zenici će Portugalcima biti hladno, nemaju Ronalda, publika će im biti na “leđima” i Ćiro mora učiniti samo jednu stvar...

Nagovoriti Zvjezdana Misimovića da “dođe na utakmicu”. Šteta što ga nije bilo u Lisabonu; zar je moguće da najbolji dodavač Bundeslige odigra 25 loših dodavanja!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 nov 2009, 10:13

Nije pretjerao, ako pobjedimo-prodjemo bice: sta sam vam ja govorio!, a ako izgubimo, ionako ce se oprostiti od selektorske pozicije..
Volim te Bosno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.