Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
reci Ako Bog Daomerbavarac je napisao/la:Zahebace on Porugalce, u to sam siguran.![]()
![]()
ABD. Moze li ovako???TheManiacs je napisao/la:reci Ako Bog Daomerbavarac je napisao/la:Zahebace on Porugalce, u to sam siguran.![]()
![]()
![]()
Moze i sad reci Hvala Drugomerbavarac je napisao/la:ABD. Moze li ovako???TheManiacs je napisao/la:reci Ako Bog Daomerbavarac je napisao/la:Zahebace on Porugalce, u to sam siguran.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".
Samo se nadam da nije pretjerao sa ovim komentarima po tv stanicama, tipa: "Pobijedit ćemo Portugalce..."
Ponos Torina je napisao/la:Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".
Samo se nadam da nije pretjerao sa ovim komentarima po tv stanicama, tipa: "Pobijedit ćemo Portugalce..."
Rijetko kad pretjera![]()
![]()
Zna on sta radi![]()
![]()
Ko ga je proglasio? Mozes malo argumentovat ovu tvrdnju? Rezultate nabrojat i slicno?Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".
,,Velika kukavica,, a dva spica u Portugalu a u zadnjih deset minuta i sa tri.KONGO je napisao/la:Ciro je **** a osim toga je i velika kukavica !
Nije pretjerao, ako pobjedimo-prodjemo bice: sta sam vam ja govorio!, a ako izgubimo, ionako ce se oprostiti od selektorske pozicije..Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.