HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas...
jbg... sljedece godine mozda...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
zrinja1905
- Kontakt:
mi smo trenutno na diobi 3. mejsta koje isto vodi u europu, a imamo najbolji raspored od svih ejr igramo kuci utakmicu vise. tako da cemo mi kroz prvenstvo osigurat europu, a uz to cemo osvojiti i kupjovanmaksimovic je napisao/la:e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas...jbg... sljedece godine mozda...
zrinja1905 je napisao/la:mi smo trenutno na diobi 3. mejsta koje isto vodi u europu, a imamo najbolji raspored od svih ejr igramo kuci utakmicu vise. tako da cemo mi kroz prvenstvo osigurat europu, a uz to cemo osvojiti i kupjovanmaksimovic je napisao/la:e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas...jbg... sljedece godine mozda...
Ako ti nije teško, možeš li objasniti kako igrate kući utakmicu više???
EDIT: Možda je bolje da ja tebi objasnim. Do kraja ima 14 utakmica. Od toga 7 igrate kući, a 7 na strani. Nemoj da te zavaraju dvije uzastopno kući.
- badblueboylivno
- Kontakt:
seljakbekicamir je napisao/la:
Rece seljak iz Livna koji navija za Dinamo!

Livno

Dinamo

Eto, sad si dobio Želju u Kupu i nema finala i igranja za trofej pred punim Bijelim brijegom, iako bih volio vidjeti hercegovački derbi u finalu.
Hayley <3
-
zrinja1905
- Kontakt:
pa vec smo igrali prvu kuci protiv leotaraarbitraža je napisao/la:zrinja1905 je napisao/la:mi smo trenutno na diobi 3. mejsta koje isto vodi u europu, a imamo najbolji raspored od svih ejr igramo kuci utakmicu vise. tako da cemo mi kroz prvenstvo osigurat europu, a uz to cemo osvojiti i kupjovanmaksimovic je napisao/la:e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas...jbg... sljedece godine mozda...
Ako ti nije teško, možeš li objasniti kako igrate kući utakmicu više???
EDIT: Možda je bolje da ja tebi objasnim. Do kraja ima 14 utakmica. Od toga 7 igrate kući, a 7 na strani. Nemoj da te zavaraju dvije uzastopno kući.
- SarajlijaTM
Ma ja,sva sreca pa ste slogu izbjegliRosas7 je napisao/la:zeljeznicar u kupu,ajde nije lose
ovo mozemo proci
Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
-
zrinja1905
- Kontakt:
zrinjski, olimpik +5arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
široki +4 ostali nisu blizu
zrinjski kuci igra protiv ekipa iz donjeg dijela uglavnom. i ako sad uzmemo bod na širokom bit ćemo u još boljoj poziciji, a olimpik će ionako pasti
pogledaj raspored pa ces vidjeti da je zrinjski u najboljoj poziciji
Ollllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slabasni Seljo nas zapada,Kup Kup je nas!!!
Zelja mi se ostvarila u svakom slucaju bolje nego Siroki!
Aj livnjak prati HNL tko te prc....!
olllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slabasni Seljo nas zapada,Kup Kup je nas!!!
Zelja mi se ostvarila u svakom slucaju bolje nego Siroki!
Aj livnjak prati HNL tko te prc....!
O tome se može razgovarati. To je sada stvar nečijeg mišljenja. Ko će pasti, ko je bolji i slično. Tu ti nikako neću kontrirati, jer poštujem tvoje mišljenje. Evo malo gledam raspored, pa ne vidim baš sjajna gostovanja za vas. Široki, Borac, Željo, Olimpic, Velež.zrinja1905 je napisao/la:zrinjski, olimpik +5arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
zrinjski kuci igra protiv ekipa iz donjeg dijela uglavnom. i ako sad uzmemo bod na širokom bit ćemo u još boljoj poziciji, a olimpik će ionako pasti
Uglavnom, mislim da je sada rano reći da je siguran bilo ko osim Želje i donekle Sarajeva. To je moje mišljenje i mislim da je realno.
- SarajlijaTM
Ma svinjski ide u evropu ove godine,al ne preko kupa sigurno 
pogotovo nakon ovakvih razmisljanja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/peric-iz ... icar/99799
pogotovo nakon ovakvih razmisljanja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/peric-iz ... icar/99799
Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
Volim sto nabijamo komplekse !!bekicamir je napisao/la:Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 05 mar 2013, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
zrinja1905
- Kontakt:
pa upravo zato. mi ako uzmemo bod širokom mi dobijamo bod a oni gube 2. isto tako s olimpikom, al olimpik i ne smatram ozbiljnim jer ce vremenom opasti. a osim toga vrlo je vjerovatno da ce zrinjski siroki i zeljo biti medju prve 4 ekipe a s obzirom da ce u finalu kupa biti siorki- zrinjski/zeljo, to znaci da ce i 4. pozicija voditi u europu tako da je vrlo moguce da ce i zrinjski i siroki u europuarbitraža je napisao/la:O tome se može razgovarati. To je sada stvar nečijeg mišljenja. Ko će pasti, ko je bolji i slično. Tu ti nikako neću kontrirati, jer poštujem tvoje mišljenje. Evo malo gledam raspored, pa ne vidim baš sjajna gostovanja za vas. Široki, Borac, Željo, Olimpic, Velež.zrinja1905 je napisao/la:zrinjski, olimpik +5arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
Uglavnom, mislim da je sada rano reći da je siguran bilo ko osim Želje i donekle Sarajeva. To je moje mišljenje i mislim da je realno.
I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.bekicamir je napisao/la:Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !
Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?!CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
Što bi mi igrali za bilo koga i za te nabrojane ako su se sami doveli u tu situaciju, aj budi pametan pa stavi prst na glavu i zapitaj se, mi igramo kako se nama ćefne kontaš bolan. ?bekicamir je napisao/la:Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?!CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.[/quote]
Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!!
Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!!
Jeste i vi kad izađete jednom u 5 godina odigrate protiv bankarske ekipe dudelanga pravu u prvom pretkolu nabiju ljudi gol razliku na vama za sve koliko mi postojimo i igramo sva takmičenja.bekicamir je napisao/la:I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.