HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 mar 2013, 12:11

e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas... :cry: jbg... sljedece godine mozda...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 05 mar 2013, 12:16

jovanmaksimovic je napisao/la:e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas... :cry: jbg... sljedece godine mozda...
mi smo trenutno na diobi 3. mejsta koje isto vodi u europu, a imamo najbolji raspored od svih ejr igramo kuci utakmicu vise. tako da cemo mi kroz prvenstvo osigurat europu, a uz to cemo osvojiti i kup 8-)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 05 mar 2013, 12:21

zrinja1905 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:e bas mi vas je zao... nazalost nista od evrope za vas... :cry: jbg... sljedece godine mozda...
mi smo trenutno na diobi 3. mejsta koje isto vodi u europu, a imamo najbolji raspored od svih ejr igramo kuci utakmicu vise. tako da cemo mi kroz prvenstvo osigurat europu, a uz to cemo osvojiti i kup 8-)

Ako ti nije teško, možeš li objasniti kako igrate kući utakmicu više???

EDIT: Možda je bolje da ja tebi objasnim. Do kraja ima 14 utakmica. Od toga 7 igrate kući, a 7 na strani. Nemoj da te zavaraju dvije uzastopno kući.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 mar 2013, 12:31

bekicamir je napisao/la:

Rece seljak iz Livna koji navija za Dinamo! :lol:
seljak slika

Livno slika

Dinamo slika

Eto, sad si dobio Želju u Kupu i nema finala i igranja za trofej pred punim Bijelim brijegom, iako bih volio vidjeti hercegovački derbi u finalu.
Hayley <3

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 05 mar 2013, 12:44

arbitraža je napisao/la:

Ako ti nije teško, možeš li objasniti kako igrate kući utakmicu više???

EDIT: Možda je bolje da ja tebi objasnim. Do kraja ima 14 utakmica. Od toga 7 igrate kući, a 7 na strani. Nemoj da te zavaraju dvije uzastopno kući.
pa vec smo igrali prvu kuci protiv leotara

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2013, 12:50

Rosas7 je napisao/la:zeljeznicar u kupu,ajde nije lose :D
ovo mozemo proci ;)
Ma ja,sva sreca pa ste slogu izbjegli :lol:

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 05 mar 2013, 12:53

Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 05 mar 2013, 12:59

arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
zrinjski, olimpik +5
široki +4 ostali nisu blizu
zrinjski kuci igra protiv ekipa iz donjeg dijela uglavnom. i ako sad uzmemo bod na širokom bit ćemo u još boljoj poziciji, a olimpik će ionako pasti
pogledaj raspored pa ces vidjeti da je zrinjski u najboljoj poziciji

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 05 mar 2013, 13:01

Ollllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slabasni Seljo nas zapada,Kup Kup je nas!!! 8-)
Zelja mi se ostvarila u svakom slucaju bolje nego Siroki!
Aj livnjak prati HNL tko te prc....! :lol:

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 05 mar 2013, 13:06

arbitraža je napisao/la:Dražesno si to pokušao:). Zaključak, nemaš utakmicu više kući do kraja.
zrinjski, olimpik +5
zrinjski kuci igra protiv ekipa iz donjeg dijela uglavnom. i ako sad uzmemo bod na širokom bit ćemo u još boljoj poziciji, a olimpik će ionako pasti
O tome se može razgovarati. To je sada stvar nečijeg mišljenja. Ko će pasti, ko je bolji i slično. Tu ti nikako neću kontrirati, jer poštujem tvoje mišljenje. Evo malo gledam raspored, pa ne vidim baš sjajna gostovanja za vas. Široki, Borac, Željo, Olimpic, Velež.

Uglavnom, mislim da je sada rano reći da je siguran bilo ko osim Želje i donekle Sarajeva. To je moje mišljenje i mislim da je realno.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2013, 13:12

Ma svinjski ide u evropu ove godine,al ne preko kupa sigurno :lol:

pogotovo nakon ovakvih razmisljanja :mrgreen:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/peric-iz ... icar/99799

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 05 mar 2013, 13:17

Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !

" onclick="window.open(this.href);return false;

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 mar 2013, 13:19

Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 mar 2013, 13:23

bekicamir je napisao/la:Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !

Volim sto nabijamo komplekse !! 8-) 8-)
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 05 mar 2013, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 05 mar 2013, 13:23

arbitraža je napisao/la:
zrinjski, olimpik +5
O tome se može razgovarati. To je sada stvar nečijeg mišljenja. Ko će pasti, ko je bolji i slično. Tu ti nikako neću kontrirati, jer poštujem tvoje mišljenje. Evo malo gledam raspored, pa ne vidim baš sjajna gostovanja za vas. Široki, Borac, Željo, Olimpic, Velež.

Uglavnom, mislim da je sada rano reći da je siguran bilo ko osim Želje i donekle Sarajeva. To je moje mišljenje i mislim da je realno.
pa upravo zato. mi ako uzmemo bod širokom mi dobijamo bod a oni gube 2. isto tako s olimpikom, al olimpik i ne smatram ozbiljnim jer ce vremenom opasti. a osim toga vrlo je vjerovatno da ce zrinjski siroki i zeljo biti medju prve 4 ekipe a s obzirom da ce u finalu kupa biti siorki- zrinjski/zeljo, to znaci da ce i 4. pozicija voditi u europu tako da je vrlo moguce da ce i zrinjski i siroki u europu

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 05 mar 2013, 13:23

bekicamir je napisao/la:Igramo protiv neugodnog protivnika za bh uvijete pogledajte neke od nihovih maestralnih akcija koje su ucinile da ljudi igraju najbolji nogomet u BiH zadnje tri godine od kada je obitelj Osim na celu Zelje i Saveza te divne akcije su im donosile veoma bitne bodove !

I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 05 mar 2013, 13:24

CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?! :?

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 05 mar 2013, 13:25

bekicamir je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Jadu kako te nije stid te gluposti pisati taj isti Amar vas je cekao 45 minuta da se utakmica nastavi.
Kako vas nije stid na dusi nositi izbacivanje iz lige prije par godina Borca i lani Slobode radi vaseg nezalaganja protiv Zepca i Leotara ?! :?
Što bi mi igrali za bilo koga i za te nabrojane ako su se sami doveli u tu situaciju, aj budi pametan pa stavi prst na glavu i zapitaj se, mi igramo kako se nama ćefne kontaš bolan. ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 05 mar 2013, 13:29

I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.[/quote]

Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!! :lol:

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 05 mar 2013, 13:30

bekicamir je napisao/la:I šta sa ovim voliš provocirati dobrano, samo mi nije jasno koje su ti namjere ja sam siguran da ćeš ti plakati nakon našeg međusobnog sudara tada ćeš vidjeti ko je maestralan evo zadnjih 5 sezona u svim takmičenjima, a ko nije i uopšte ti treba biti jasno nit imaš stida nit srama igrate na stadionu Veleža nigdje vas nije bilo 50 godina i zna se zašto, ali nećemo o tom i ti imaš obraza nekom nešto pisati i držati prodike.

Pogotovo ste mi bili maestralni zadnjih godina u europi,u zadnja cetri izleta od Litexa pa na ovamo od kada harate perfektnim nogometom gol razlika 4 : 29!!! :lol:
Jeste i vi kad izađete jednom u 5 godina odigrate protiv bankarske ekipe dudelanga pravu u prvom pretkolu nabiju ljudi gol razliku na vama za sve koliko mi postojimo i igramo sva takmičenja. :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []