cuvajte se porugalci jer vam dolaze gladni "uspjeha" bosanci i hercegovci...

bosna je sampion ooooo....jos tacno 37 sati do pocetka meca...radujse bosnooo...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
moj obri majstore, to nije nikakvo kockanje ni pijanstvo, vidio sam ih skoro svaku tekmu ovih kvalifikacija da izlaze i popiju koju, što im ćiro dopušta, i bez ikakvih problema smo u baražu, nisu oni toliko ne odgovorni da, a bogami nije ćiro bilić, zna matori kako da upravlja sa igračima........nego ti bez brige nije to ni prvi, ni posljednji putzorz je napisao/la:E ovako ,ja sam se registrovao prije par dana i zivim na Ilidzi,ali ovo sto sam veceras vidio je katastrofa pola reprezentativaca kocka ,a druga polovica pjani u Bosni katastrofa opsta .Izuzev Pjanica ono ostalo odron daBogda da mi ikad sa ovakvim prodzemi igdje ,Spahic je najgori odron ,pa bolje da je dao u dobrotvorne svrhe vec sta radi.I jos jedno Zec 99% prelazi u Dinamo za 2 miliona eura.Tarik14 je napisao/la:Pozitivan ili negativan osjecaj?KONGO je napisao/la:Ja imam neki osjecaj koji ne mogu opisati ovom tastaturom, valjda nedostaju neka slova
Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima...strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
A ja njoj ma idi, i onako ja iduce godine odoh u JuznoAfricku Republiku......
Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...
Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?
O budale ostavila ga zenagringo1 je napisao/la:Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima...strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...
Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?![]()
Gringo, kad sutra oko ponoći budeš čuo rafale iz velikokalibarskog oružja, nek znaš o kome se radigringo1 je napisao/la:Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima...strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?![]()
Za međunarodne kvalifikacione utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Turskom (02.06.2007) i sa Maltom (06.06.2007), koje se igraju na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“, štampaće se ukupno 29.300 ulaznica, koje važe za obje utakmice, s tim da su ualznice za Maltu gratis, i to:
- ZAPAD 13.800 (za navijače BiH) 30,00 KM
- ZAPAD 800 (za navijače Turske) 30,00 E
- ISTOK 6.000 (za navijače BiH) 25,00 KM
- SJEVER 4.500 (za navijače BiH) 15,00 KM
- JUG 4.200 (za navijače Turske) 15,00 E
johnnyHZ je napisao/la:prema procjenama portugalaca na legalan i nelegalan nacin na stadionu u lisabonu bit ce cak i preko 10 000 nasih navijaca,koji ce dolaziti od skandinavije,amerike,bosne njemacke francuse itd itd.....a i ja sam u to uvjeren jer ludi smo mi ba......bit ce nas tamo ko na bilinom pollju
Scof1eld je napisao/la:pa jbte u Australiji ce znat rezultat prije nasstrsljen_13 je napisao/la:kao sto rece Ciro za ovu dvojicu iz Banja Luke...oni se raduju da ce Portugal pobijediti..a Ciro u svom stilu.....HOCE KLINAC
**** ti sat...sto ne zivim u australiji sada bih vec bio petak uveliko....nego hoce mi kosa opasti.....
Zmajevi Zmajevi...citava BiH vas voli...![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:ako bude 10.000 nasih to vise nece biti Lisabon,neg Zenica
hahaTheManiacs je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ako bude 10.000 nasih to vise nece biti Lisabon,neg Zenica
LisoZenica![]()
moja nene je proucila od Kunut dove pa do Jasina...pa sad sta bude KneleKnele je napisao/la:Da odmah napomen, da ne bude kasnije 'nismo znali', Knele večeras ne spava kao što nije ni sinoć. A, sutra po dani ću 78569545887995 puta da proučim Bissmile (ne znam tačno kako se piše) i zaželim sve najbolje našim Zmajeva, lavovima, dinosaurusima, ili kako god hoćete.![]()
Sad me najviše pecka ova polemika oko golmana, ko će branit? Da li će Ćiro ostati pri Hasagiću koji je po njemu a i po mnogima "kec" reprezetnacije, ili će dati priliku Begoviču koji je u boljoj formi ali znatno manjeg iskustva. Supa, izvini matere ti, tebe ćemo za prijateljske oglede pred odlazak na SP u JAR.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.