Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

miralem444
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la miralem444 » 13 nov 2009, 08:30

ljudi moji strasni smo....strasni......

cuvajte se porugalci jer vam dolaze gladni "uspjeha" bosanci i hercegovci... :D :D :D :D

bosna je sampion ooooo....jos tacno 37 sati do pocetka meca...radujse bosnooo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 13 nov 2009, 09:37

napokon dođe više i ovaj petak,,,,fakat vrijeeme je bilo vec prije dan hehehe a joj sutra je lom,sutra je ludnica....geldam kuci s dosta raje....al glavno je da unaprijed pripremim petarde i cim mi damo go ja trcim da zapalim to je ludnica svaki go na taj nacin obiljezavam nadam se da cu sutra bar jedno dva puta istrcat napolje a mozda et i tri puta......

ako Bog da idemo na sve ili nista...

HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO ALE ALE ALE ALE ALE ALE

husoo97
Kontakt:

Post Postao/la husoo97 » 13 nov 2009, 09:40

Izviite sto nije vezano za temu ali pogledajte ko ima DSF na tom mjestu se nalazi EUROSPORT 2

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 09:47

zorz je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ja imam neki osjecaj koji ne mogu opisati ovom tastaturom, valjda nedostaju neka slova :mrgreen:
Pozitivan ili negativan osjecaj? :?
E ovako ,ja sam se registrovao prije par dana i zivim na Ilidzi,ali ovo sto sam veceras vidio je katastrofa pola reprezentativaca kocka ,a druga polovica pjani u Bosni katastrofa opsta .Izuzev Pjanica ono ostalo odron daBogda da mi ikad sa ovakvim prodzemi igdje ,Spahic je najgori odron ,pa bolje da je dao u dobrotvorne svrhe vec sta radi.I jos jedno Zec 99% prelazi u Dinamo za 2 miliona eura.
moj obri majstore, to nije nikakvo kockanje ni pijanstvo, vidio sam ih skoro svaku tekmu ovih kvalifikacija da izlaze i popiju koju, što im ćiro dopušta, i bez ikakvih problema smo u baražu, nisu oni toliko ne odgovorni da, a bogami nije ćiro bilić, zna matori kako da upravlja sa igračima........nego ti bez brige nije to ni prvi, ni posljednji put :!:
Strauss Junior

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 09:51

ja mislio gledat kod kuce,al jaran zove kaze nasao dvije neke pa da idemo u grad gledat....a kad god sa kakvim zenama gledam tekmu ninasta to ne lici :)....nadam se da se razumiju u fudbal inace ... :D
sutra predvidjam 1-2 ili 1-3 za nas...mislim da cemo prije ih dobit dole nego ovdje...jer oni ce dole navaliti a tu cemo onda da im hebemo m.....
volio bih da begovic brani jer je visok i sjajan na istrcavanjima pri centarsutu...znamo kako to kod engleza ide...e posto su portugalci najjaci na krilima znaci dosta centarsuteva sa strane i ovaj bi to trebao kupiti!!!!!!
takodje bih volio i na poluvremenu da udje medunjanin i pjanic mozda zadnjih 20 minuta....ako ne povedemo,ako povedemo,samo medunjanina umjesto murata koji ce do tad vec na nosilima biti iznesen :mrgreen:
predvidjam i da ce onaj glupan PEPI dobiti zuti i da ga nece biti u uzvratu jer cim on igra u Realu nemoze biti nikako da valja-...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 09:52

strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
A ja njoj ma idi, i onako ja iduce godine odoh u JuznoAfricku Republiku......

Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...

Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?
Samo da znas da nisi jedini sa takvim problemima... :D :mrgreen:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 09:55

gringo1 je napisao/la:
strsljen_13 je napisao/la:ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....

Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...

Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?
O budale ostavila ga zena :lol: :lol: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 10:00

SATRACEMO IH KO PANTU PITU :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2009, 10:10

gringo1 je napisao/la:

Gringo, kad sutra oko ponoći budeš čuo rafale iz velikokalibarskog oružja, nek znaš o kome se radi :D

Usput, ovo što kritikujemo Portugalce za cijene karata, pogledajte malo ovo:
Za međunarodne kvalifikacione utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Turskom (02.06.2007) i sa Maltom (06.06.2007), koje se igraju na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“, štampaće se ukupno 29.300 ulaznica, koje važe za obje utakmice, s tim da su ualznice za Maltu gratis, i to:

- ZAPAD 13.800 (za navijače BiH) 30,00 KM
- ZAPAD 800 (za navijače Turske) 30,00 E
- ISTOK 6.000 (za navijače BiH) 25,00 KM
- SJEVER 4.500 (za navijače BiH) 15,00 KM
- JUG 4.200 (za navijače Turske) 15,00 E
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 10:14

evo gledam neku emisiju na tvsa i novinar, čini mi se da se zove kolar koji je bio tamo u hrvatskoj, kaže da je zadnja dva dana bilo problema oko premija, kako kaže igrači traže da se 10miliona koliko će dobiti dijeli 50-50, al valjda savez pravi problem i uhljupi hoće da prvo vrate 4miliona koja su dužna, pa tek onda da dijele 50-50. što znači umjesto da igrači dobiju 5, dobiće 3miliona i tu je nastao problem i malo se pokvarila atmosfera........i joše izgleda da je sa sarajevskaog aerodrama jutros krenulo 5 aviona i očekujese 6-7000 naših navijača
Strauss Junior

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 10:20

prema procjenama portugalaca na legalan i nelegalan nacin na stadionu u lisabonu bit ce cak i preko 10 000 nasih navijaca,koji ce dolaziti od skandinavije,amerike,bosne njemacke francuse itd itd.....a i ja sam u to uvjeren jer ludi smo mi ba......bit ce nas tamo ko na bilinom pollju :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 10:22

johnnyHZ je napisao/la:prema procjenama portugalaca na legalan i nelegalan nacin na stadionu u lisabonu bit ce cak i preko 10 000 nasih navijaca,koji ce dolaziti od skandinavije,amerike,bosne njemacke francuse itd itd.....a i ja sam u to uvjeren jer ludi smo mi ba......bit ce nas tamo ko na bilinom pollju :D

Jos malo pa ko na bilinom polju :lol:
THE MANIACS 1987

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 13 nov 2009, 10:24

Scof1eld je napisao/la:
strsljen_13 je napisao/la:kao sto rece Ciro za ovu dvojicu iz Banja Luke...oni se raduju da ce Portugal pobijediti..a Ciro u svom stilu.....HOCE KLINAC

**** ti sat...sto ne zivim u australiji sada bih vec bio petak uveliko....nego hoce mi kosa opasti.....

Zmajevi Zmajevi...citava BiH vas voli...
pa jbte u Australiji ce znat rezultat prije nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HAHAHAHAHA, DOBAR!!!
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 10:24

ako bude 10.000 nasih to vise nece biti Lisabon,neg Zenica :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 10:25

rob do bagro je napisao/la:ako bude 10.000 nasih to vise nece biti Lisabon,neg Zenica :mrgreen:

LisoZenica :mrgreen: :mrgreen:
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 10:28

TheManiacs je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ako bude 10.000 nasih to vise nece biti Lisabon,neg Zenica :mrgreen:

LisoZenica :mrgreen: :mrgreen:
haha :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 10:29

ma vjeruj da ce see bolje nasi cuti nego njihovi penzioneri jer tamo idu vecinom momci koji nemisle grickati kospe i jesti kikiriki....za razliku od portugalaca koji ....necu da ih smatram nesosobnim,al nemogu oni sa nasima nikako....ugl...ocekujem lom na stadionu,lom na terenu...i pobjedu...kakav minimalan poraz kakvo sto....**** njihovo ime PORTUGAL kad nemaju ni blizu srce kao mi BOSANCI I HERCEGOVCI... a srcem se igra za repku nikako drugacije......nemoze ba DECO igrati za portugal srcem covjek rodjen u brazilu...oaj nani sa nekih ostrva otoka.....pepe uzima milione u realu...boli njih neka stvar za repku....
a nasi,imaju ono nesto sto ja smatram da je jace od svih miliona i svih goddina iskustva i svega drugog sto portugalci imaju....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 10:34

Da odmah napomen, da ne bude kasnije 'nismo znali', Knele večeras ne spava kao što nije ni sinoć. A, sutra po dani ću 78569545887995 puta da proučim Bissmile (ne znam tačno kako se piše) i zaželim sve najbolje našim Zmajeva, lavovima, dinosaurusima, ili kako god hoćete. :mrgreen:

Sad me najviše pecka ova polemika oko golmana, ko će branit? Da li će Ćiro ostati pri Hasagiću koji je po njemu a i po mnogima "kec" reprezetnacije, ili će dati priliku Begoviču koji je u boljoj formi ali znatno manjeg iskustva. Supa, izvini matere ti, tebe ćemo za prijateljske oglede pred odlazak na SP u JAR. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 13 nov 2009, 10:34

joj ljudi nezz kakvo je stanje kod vas, ali meni ovih 35 sati nezz kako ce proci, koji god kanal na TV, upalim ono prica o nasim ZMAJEVIMA, i tako svaki minut adrenalin sve skace i skace, Bgm zabrino sam se za svoje srce, nezz kako cu izdrzati do sutra! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 10:36

Knele je napisao/la:Da odmah napomen, da ne bude kasnije 'nismo znali', Knele večeras ne spava kao što nije ni sinoć. A, sutra po dani ću 78569545887995 puta da proučim Bissmile (ne znam tačno kako se piše) i zaželim sve najbolje našim Zmajeva, lavovima, dinosaurusima, ili kako god hoćete. :mrgreen:

Sad me najviše pecka ova polemika oko golmana, ko će branit? Da li će Ćiro ostati pri Hasagiću koji je po njemu a i po mnogima "kec" reprezetnacije, ili će dati priliku Begoviču koji je u boljoj formi ali znatno manjeg iskustva. Supa, izvini matere ti, tebe ćemo za prijateljske oglede pred odlazak na SP u JAR. ;)
moja nene je proucila od Kunut dove pa do Jasina...pa sad sta bude Knele :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.