Gdje nalazite te izjave? Je l' na fb stranicama ili je to rekao na presici? Tipujem na ovo prvo.BluesForever je napisao/la:Jose Murinho-"Ferguson se nema čemu čuditi. Ovo je nama česta pojava protiv Barcelone!"
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Oštećeni smo večeras biliHZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dijete drago ponašaj se, nema potrebe za tim tonom i teškim riječimaLBJ MVP je napisao/la: Smiješan si.
Prošli smo dalje zbog Nanijeve gluposti,do koje je United bio daleko bolja ekipa al šta ću vam ja kad imate igrače koji ne znajku šta je dozvoljeno u fudbalu.
Prošli ste dalje zbog Cakirove gluposti, koja da se desila u meču protiv Barce, svi bi vi potvrdili da nije bilo govora o crvenom kartonu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa jest cesta pojava. Danas ih Cuneyt pogurao,protiv Barcelone ih onaj sudija pogurao,nije svirao cist penal. Naravno da je cesta pjavaOTNYS_YNWA je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Jose Murinho-"Ferguson se nema čemu čuditi. Ovo je nama česta pojava protiv Barcelone!"
mandraX je napisao/la:@rio_ferdy88, ja im iz inata ovdje više nikad ne bi postavio ocjene igrača nakon odigranih utakmica.
Inače, Lopez mačka
naprijed rejal
mandraX je napisao/la:@rio_ferdy88, ja im iz inata ovdje više nikad ne bi postavio ocjene igrača nakon odigranih utakmica.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- supermario
- Kontakt:
Ramos vuče Welbeka za dres poslije one stative, Khediru pogadja lopta u ruku, mozda cak i Ramosa ono pred kraj tekme i jos par situacija.. Po tebi sad ispade da je turčin ostetio RealanonymousHD je napisao/la:Pa jesi ti normalan? Rafael rukom brani gol. Tad ste trebali igrati sa 9 igrača. Kako te nije stid. Na kraju utakmice, Vidić Kaku vuče za dres kad je išo 1v
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
rio_Ferdy88 je napisao/la:Dijete drago ponašaj se, nema potrebe za tim tonom i teškim riječimaLBJ MVP je napisao/la: Smiješan si.
Prošli smo dalje zbog Nanijeve gluposti,do koje je United bio daleko bolja ekipa al šta ću vam ja kad imate igrače koji ne znajku šta je dozvoljeno u fudbalu.![]()
Prošli ste dalje zbog Cakirove gluposti, koja da se desila u meču protiv Barce, svi bi vi potvrdili da nije bilo govora o crvenom kartonu

Nije crveni?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari
Devil je napisao/la:Tako to radi jedan od najboljih evropskih sudija evrope.E pokenjam se ja i na ovakvog sudiju i na tursku i na celu Uefu. Pa da li je moguce ovoliko sudijske lakrdije na jednom mecu. Ne vezano za crveni karton koji je sam po sebi lakrdija vec cela utakmica,iz greske u gresku. Ah da pokenjam se i na sudije na ceonim linijama jos jednom je dokazano koliko su samo bespotrebni.Prosto je neverovatno da se ovo dogodi, namerno ili nenamerno ne zna se sta je gore,niti zelim da ulazim u te teorije.Ako je ovo prvo onda treba da ide izuzetno teska suspenzija,a ako je ovo drugo onda bar do 2014.bez evropskih utakmica,jer ovo je sramota da se dogodilo u jednoj ovako bitnoj utakmici. Da se drzao kriterija koji je uzeo prilikom davanja crvenog kartona,United je 10x vise ostecen od Reala,hajde video je to i dao mu "crveni" ali prosto se pitam kako je moguce da ni Cakin,ni linijski sudija i sto je najgore sudija iza gola koji je face to face sa Welbeckom ne vidi onaj lakat cini mi se da je bio Ramos.
To je ono sto ja najprovidnije bilo da se sudi kao cist crveni karton,bez lopte igrac,lakat sevnu a to je drugi Ramosov u utakmici koji zavrsi utakmicu bez zutog.
![]()
Cakin je pokvario utakmicu do krajnjih granica.United je izdominirao Real cak i sa igracem manje sto je meni narocito fascinantno bilo i bili su dosta bolji rival koji je ovo morao da prodje,ali ispreci se visa sila i dopusti Cakinu da uziva u mecevima njegovog Reala i u narednoj fazi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Keep walking.
OTNYS_YNWA je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Jose Murinho-"Ferguson se nema čemu čuditi. Ovo je nama česta pojava protiv Barcelone!"
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa kakvi uglove nađeš hebem ti glupe ljude, zar je toliko teško priznati hebenu sudijsku pogrešku.LBJ MVP je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Dijete drago ponašaj se, nema potrebe za tim tonom i teškim riječimaLBJ MVP je napisao/la: Smiješan si.
Prošli smo dalje zbog Nanijeve gluposti,do koje je United bio daleko bolja ekipa al šta ću vam ja kad imate igrače koji ne znajku šta je dozvoljeno u fudbalu.![]()
Nije crveni?
A kompetentan je jer ima najviše postova na forumu?
Cist crveni. To sto se Unitedu ovo ne sudi u Engleskoj nista ne znaci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dijete drago ponašaj se, nema potrebe za tim tonom i teškim riječimaLBJ MVP je napisao/la: Smiješan si.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pročitah prvu rečenicu, i ne da mi se dalje. Evropskih sudija evrope.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari![]()
Devil je napisao/la:Tako to radi jedan od najboljih evropskih sudija evrope.E pokenjam se ja i na ovakvog sudiju i na tursku i na celu Uefu. Pa da li je moguce ovoliko sudijske lakrdije na jednom mecu. Ne vezano za crveni karton koji je sam po sebi lakrdija vec cela utakmica,iz greske u gresku. Ah da pokenjam se i na sudije na ceonim linijama jos jednom je dokazano koliko su samo bespotrebni.Prosto je neverovatno da se ovo dogodi, namerno ili nenamerno ne zna se sta je gore,niti zelim da ulazim u te teorije.Ako je ovo prvo onda treba da ide izuzetno teska suspenzija,a ako je ovo drugo onda bar do 2014.bez evropskih utakmica,jer ovo je sramota da se dogodilo u jednoj ovako bitnoj utakmici. Da se drzao kriterija koji je uzeo prilikom davanja crvenog kartona,United je 10x vise ostecen od Reala,hajde video je to i dao mu "crveni" ali prosto se pitam kako je moguce da ni Cakin,ni linijski sudija i sto je najgore sudija iza gola koji je face to face sa Welbeckom ne vidi onaj lakat cini mi se da je bio Ramos.
To je ono sto ja najprovidnije bilo da se sudi kao cist crveni karton,bez lopte igrac,lakat sevnu a to je drugi Ramosov u utakmici koji zavrsi utakmicu bez zutog.
![]()
Cakin je pokvario utakmicu do krajnjih granica.United je izdominirao Real cak i sa igracem manje sto je meni narocito fascinantno bilo i bili su dosta bolji rival koji je ovo morao da prodje,ali ispreci se visa sila i dopusti Cakinu da uziva u mecevima njegovog Reala i u narednoj fazi.
naprijed rejal
real madrid je jedna ekipa koja igra na osnovu stare slave,mogu dovest boga oca al nikad nece biti ekipe koje imaju duh i moc (bayern,barca,liverpool),a ne modnu reviju. 
Nemoj tako,našao je gif od 2 sekunde koji pokazuje skoro ništa.
Odoh i ja tražiti klip kada je Ramos pukao laktom Welbecka i reći ću da je bio pokušaj ubistva.
Odoh i ja tražiti klip kada je Ramos pukao laktom Welbecka i reći ću da je bio pokušaj ubistva.
Crveni cist ko suza. Ko je kriv Manchesteru sto ne zna zabiti. I onaj jedan njihov mi zabili

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- moustapha
- Kontakt:
Ne mora znaciti da je objektivan. Simpatise on Man Utd i to se osjeti u postu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari![]()
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.