Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 05 mar 2013, 23:12

BluesForever je napisao/la:Jose Murinho-"Ferguson se nema čemu čuditi. Ovo je nama česta pojava protiv Barcelone!" :lol:
Gdje nalazite te izjave? Je l' na fb stranicama ili je to rekao na presici? Tipujem na ovo prvo. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 mar 2013, 23:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oštećeni smo večeras bili :!:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2013, 23:13

LBJ MVP je napisao/la: Smiješan si.

Prošli smo dalje zbog Nanijeve gluposti,do koje je United bio daleko bolja ekipa al šta ću vam ja kad imate igrače koji ne znajku šta je dozvoljeno u fudbalu.
Dijete drago ponašaj se, nema potrebe za tim tonom i teškim riječima ;)

Prošli ste dalje zbog Cakirove gluposti, koja da se desila u meču protiv Barce, svi bi vi potvrdili da nije bilo govora o crvenom kartonu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 mar 2013, 23:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Jose Murinho-"Ferguson se nema čemu čuditi. Ovo je nama česta pojava protiv Barcelone!" :lol:
slika
Pa jest cesta pojava. Danas ih Cuneyt pogurao,protiv Barcelone ih onaj sudija pogurao,nije svirao cist penal. Naravno da je cesta pjava :) Dobro je Mou rekao to :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 23:13

mandraX je napisao/la:@rio_ferdy88, ja im iz inata ovdje više nikad ne bi postavio ocjene igrača nakon odigranih utakmica. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Inače, Lopez mačka 8-)
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 mar 2013, 23:13

mandraX je napisao/la:@rio_ferdy88, ja im iz inata ovdje više nikad ne bi postavio ocjene igrača nakon odigranih utakmica. :mrgreen:
:lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 05 mar 2013, 23:14

anonymousHD je napisao/la:Pa jesi ti normalan? Rafael rukom brani gol. Tad ste trebali igrati sa 9 igrača. Kako te nije stid. Na kraju utakmice, Vidić Kaku vuče za dres kad je išo 1v
Ramos vuče Welbeka za dres poslije one stative, Khediru pogadja lopta u ruku, mozda cak i Ramosa ono pred kraj tekme i jos par situacija.. Po tebi sad ispade da je turčin ostetio Real :? :lol: . Crveni je i mogao svrati a i nije morao :) . Cestitam na prolazu, provukli ste se al treba i tako da se nekad pobbijedi.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 mar 2013, 23:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Prošli smo dalje zbog Nanijeve gluposti,do koje je United bio daleko bolja ekipa al šta ću vam ja kad imate igrače koji ne znajku šta je dozvoljeno u fudbalu.

Prošli ste dalje zbog Cakirove gluposti, koja da se desila u meču protiv Barce, svi bi vi potvrdili da nije bilo govora o crvenom kartonu ;)
slika
Nije crveni?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 05 mar 2013, 23:16

[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2013, 23:16

Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari ;)
Devil je napisao/la:Tako to radi jedan od najboljih evropskih sudija evrope.E pokenjam se ja i na ovakvog sudiju i na tursku i na celu Uefu. Pa da li je moguce ovoliko sudijske lakrdije na jednom mecu. Ne vezano za crveni karton koji je sam po sebi lakrdija vec cela utakmica,iz greske u gresku. Ah da pokenjam se i na sudije na ceonim linijama jos jednom je dokazano koliko su samo bespotrebni. :oops: Prosto je neverovatno da se ovo dogodi, namerno ili nenamerno ne zna se sta je gore,niti zelim da ulazim u te teorije.Ako je ovo prvo onda treba da ide izuzetno teska suspenzija,a ako je ovo drugo onda bar do 2014.bez evropskih utakmica,jer ovo je sramota da se dogodilo u jednoj ovako bitnoj utakmici. Da se drzao kriterija koji je uzeo prilikom davanja crvenog kartona,United je 10x vise ostecen od Reala,hajde video je to i dao mu "crveni" ali prosto se pitam kako je moguce da ni Cakin,ni linijski sudija i sto je najgore sudija iza gola koji je face to face sa Welbeckom ne vidi onaj lakat cini mi se da je bio Ramos. :oops: To je ono sto ja najprovidnije bilo da se sudi kao cist crveni karton,bez lopte igrac,lakat sevnu a to je drugi Ramosov u utakmici koji zavrsi utakmicu bez zutog. :oops:

Cakin je pokvario utakmicu do krajnjih granica.United je izdominirao Real cak i sa igracem manje sto je meni narocito fascinantno bilo i bili su dosta bolji rival koji je ovo morao da prodje,ali ispreci se visa sila i dopusti Cakinu da uziva u mecevima njegovog Reala i u narednoj fazi. :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 mar 2013, 23:17

:lol: :lol: :mrgreen: Nece vise nikako na Spanski PDF.
Keep walking.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 mar 2013, 23:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:
slika
:mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 05 mar 2013, 23:17

LBJ MVP je napisao/la:

slika
Nije crveni?
Pa kakvi uglove nađeš hebem ti glupe ljude, zar je toliko teško priznati hebenu sudijsku pogrešku.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 mar 2013, 23:18

A kompetentan je jer ima najviše postova na forumu?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 mar 2013, 23:18

Cist crveni. To sto se Unitedu ovo ne sudi u Engleskoj nista ne znaci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 23:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari ;)
Devil je napisao/la:Tako to radi jedan od najboljih evropskih sudija evrope.E pokenjam se ja i na ovakvog sudiju i na tursku i na celu Uefu. Pa da li je moguce ovoliko sudijske lakrdije na jednom mecu. Ne vezano za crveni karton koji je sam po sebi lakrdija vec cela utakmica,iz greske u gresku. Ah da pokenjam se i na sudije na ceonim linijama jos jednom je dokazano koliko su samo bespotrebni. :oops: Prosto je neverovatno da se ovo dogodi, namerno ili nenamerno ne zna se sta je gore,niti zelim da ulazim u te teorije.Ako je ovo prvo onda treba da ide izuzetno teska suspenzija,a ako je ovo drugo onda bar do 2014.bez evropskih utakmica,jer ovo je sramota da se dogodilo u jednoj ovako bitnoj utakmici. Da se drzao kriterija koji je uzeo prilikom davanja crvenog kartona,United je 10x vise ostecen od Reala,hajde video je to i dao mu "crveni" ali prosto se pitam kako je moguce da ni Cakin,ni linijski sudija i sto je najgore sudija iza gola koji je face to face sa Welbeckom ne vidi onaj lakat cini mi se da je bio Ramos. :oops: To je ono sto ja najprovidnije bilo da se sudi kao cist crveni karton,bez lopte igrac,lakat sevnu a to je drugi Ramosov u utakmici koji zavrsi utakmicu bez zutog. :oops:

Cakin je pokvario utakmicu do krajnjih granica.United je izdominirao Real cak i sa igracem manje sto je meni narocito fascinantno bilo i bili su dosta bolji rival koji je ovo morao da prodje,ali ispreci se visa sila i dopusti Cakinu da uziva u mecevima njegovog Reala i u narednoj fazi. :oops:
pročitah prvu rečenicu, i ne da mi se dalje. Evropskih sudija evrope.
naprijed rejal

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 05 mar 2013, 23:18

real madrid je jedna ekipa koja igra na osnovu stare slave,mogu dovest boga oca al nikad nece biti ekipe koje imaju duh i moc (bayern,barca,liverpool),a ne modnu reviju. :twisted:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 mar 2013, 23:19

Nemoj tako,našao je gif od 2 sekunde koji pokazuje skoro ništa.
Odoh i ja tražiti klip kada je Ramos pukao laktom Welbecka i reći ću da je bio pokušaj ubistva.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 mar 2013, 23:19

Crveni cist ko suza. Ko je kriv Manchesteru sto ne zna zabiti. I onaj jedan njihov mi zabili :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 mar 2013, 23:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari ;)
Ne mora znaciti da je objektivan. Simpatise on Man Utd i to se osjeti u postu.
#divovi

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.