Jbt ovaj ko da je negdje u ćošku čitavo jutro čitao o čemu pišemo pa sad više nije mogo izdržat
Ovdje yebe lud zbunjenog.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ovaj video pokazuje čist crveni karton Ebouea, ne znam kakve božije veze ovo ima sa preoštrim isključenjem Nanija.hurem je napisao/la:ovaj video sve pokazuje...jadni ste jer okrivljujete suca neopravdano i osporavate prolazak reala neopravdano..Dzoni je napisao/la:Meni je samo bezveze sto se maltene okrivljuje Real Madrid zbog sinosnje situacije.![]()
Da je neko iznudio taj crveni nekim dajvom pa uredu,a ovako nani raznio covjeka i opet se svi zale.
Bolje da ste ljuti na njega i njegovu glupu neopreznost nego na sudiju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
zalite se na nanija...
Ma nemaju oni sta pricat,meni je samo zao sto vjerovatno ispadaju protiv milaneza i sto ce Real tako ostati uskracen za priliku da ih jos dva puta pobjedi.Raul_64 je napisao/la:Fino su neutralni katalonci objasnili kako je United sinoc ostecen , cemu dalja prica..

Svak iz svijeta fudbala ko se oglasio u vezi ovoga je rekao da nije trebao biti crveni karton. Ljudi ostali sokirani kada je turcin, kao grom iz vedra neba, izvadio crveni karton.barca_87 je napisao/la:pa jesil ti gledo utakmicu covjece real je bio nemocan do tog crvenog ,fergie je uzeo mouriha takticki i real nije mogo nista uradit 11 na 11 ,tek poslije crvenog je real poceo stvarat probleme mancesteru i sudija je direktno realu pomogao u prolazu jer real nije imo sanse kako treba do tog crvenog i jos 1:0 gubili fergie je to super zatvorio i prijetio iz kontri i onda je sudija uzeo sve to u svoje ruke i eto reala u cetvrtfinalu ,madridist je napisao/la:Evo gore sam citirao Mourinha,nijednom nije osporio odluku suca,rekao je (siguran sam iz pristojnosti) da je mogao možda biti žuti.Ponavljam predugo pratim fudbal da bi mi marca trebala tabirit šta je šta.
Ali tražiti izvlaku u potezu Nanija nije fer,pa nije Manchester Gabela da kad (opravdano) ostane sa igračem manje sve ode dodjavola.
sad marca nije upravu jel,dobar
kad vam godi marca je upravu ,kad je real ostecen postavljaju se analize sa marce ,sad marca nije upravu naravno
,jer ne ide to realu na milin hahaha ne budite licemjeri bgt ,
ono nije crveni ni na crtanom filmu,covjek ne vidi uopste igraca gleda u loptu i dize nogu za loptom ,namjere nema ama bas nikakve ,al makar znaju to ljudi iz svijeta fudbala ako ne znas ti
kad igrac najveceg rivala citija ovako napise sve ti je jasno
marca,l equip,bild,la gazzeta i mnogi drugi pisu o velikoj gresci sudije sto je dao naniju crv.karton ,samo vi se ovdje pravite pametni nesto,pokusajete nesto opravdati a i pticama na grani je sve jasno
edit: evo i madridski "as" pise da je velika greska crveni karton : "Pero fue en el 56' cuando llegó el mayor error disciplinario del turco(u 56. minuti kada se dogodila najveca greska turcina ). Nani, de espaldas, fue a despejar el balón y Arbeloa se le cruzó en el salto recibiendo un golpe a la altura del pecho. La acción es sólo de amarilla y no de roja (que le mostró). El motivo es simple: Nani no apreció la presencia del contrario. Una decisión incomprensible. ("ovaj start je bio za zutog a ne za crvenog jer jednostavno nani nije vidio ko mu dolazi u suprotnom pravcu )".Nerazumna odluka sudca . )
Pa majke ti kako da nekog uzmeš za ozbiljno, ko traži penal i crveni karton Lopezu nakon onog boksovanja Vidićacalcio je napisao/la:
Svak iz svijeta fudbala ko se oglasio u vezi ovoga je rekao da nije trebao biti crveni karton. Ljudi ostali sokirani kada je turcin, kao grom iz vedra neba, izvadio crveni karton.
Jedino kontras Keane i grupica CR fanboysa misle da je bio crveni.
Raul_64 je napisao/la:Fino su neutralni katalonci objasnili kako je United sinoc ostecen , cemu dalja prica..

T-MAC je napisao/la:š'o sad ne placete i ne kukate kako vas sudije ne guraju
Pa zato ja ne "volim" ovaj forum kad se igraju neke bitne utakmice, svi su oni isti, da je obrnuta situacija bila, Namik,LBJ,Portilo bi isto pričali kao Mančesterovci sad, tako Romario,M4kaveli,ovaj Mandraxkad_kako je napisao/la: I umjesto ovi MU simpatizeri, da kritikuju svog igraca radi idiotskog poteza, oni pravdu traze na drugom mjesto, i gle, kod sudija. Kakva ironija zivote. MU se zali na sudije.![]()
Pa nije, ali izgleda da jedini ja i ti na ovom forumu, se ne jadimo na sudce i realno možemo sagledati stvariBonus je napisao/la:Jel to još verglate o klocu Naniju![]()
lik zavalio sopstvenu ekipu glupošću i sudija samo slijedio pravila.
I manite se vi culesa....vi i kad pobjedite šejtane, vi opet po culesima![]()
barabe jedne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.