Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 13:24

@MoR vidiš li ti kakvi munjeni ili zbunjeni ovdje pametuju?
Jbt ovaj ko da je negdje u ćošku čitavo jutro čitao o čemu pišemo pa sad više nije mogo izdržat :lol:
Ovdje yebe lud zbunjenog.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 13:25

hurem je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Meni je samo bezveze sto se maltene okrivljuje Real Madrid zbog sinosnje situacije. :?
Da je neko iznudio taj crveni nekim dajvom pa uredu,a ovako nani raznio covjeka i opet se svi zale.
Bolje da ste ljuti na njega i njegovu glupu neopreznost nego na sudiju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj video sve pokazuje...jadni ste jer okrivljujete suca neopravdano i osporavate prolazak reala neopravdano..
zalite se na nanija...
Ovaj video pokazuje čist crveni karton Ebouea, ne znam kakve božije veze ovo ima sa preoštrim isključenjem Nanija.

A evo sad vidim da si ti onaj vidoviti džemil, pa je vjerovatno do toga, ti vidiš da ovo pokazuje nešto što mi ne vidimo, sve je jasno :)

edit: madridista, neka sad, pusti momke, evo fino pričamo :mrgreen:

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 06 mar 2013, 13:29

Hajde se sutra nastavite klati po ovoj temi. ;)

Danas je 6.3.2013 ! 111. rođendan kluba na čijoj temi pišete. Rođendan najvećeg kluba kojeg je svijet zapamtio !

Mislim da se tome treba posvetiti, a biće vremena i za klevete i za prljanje bijelog dresa, kao i za pljuvanje po Čakiru. ;)
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 mar 2013, 13:33

nisam jucer vidio start nanija te po komentarima kontam sudija bas pogrijesio al maloprije kad sam pogledao ne znam sto tolika rasprava , za ono neke sudije daju samo zuti al vecina ce pokazati crveni karton , pa sta je trebalo da nani bas opali onog igraca da ga iznesu sa terena da bi ko bio crveni , neutralan sam al npr. da je ono pepe uradio fakat bi ovdje pola raje govorilo ne o crvenom nego o utakmicma zabrane za njega ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 mar 2013, 14:06

Fino su neutralni katalonci objasnili kako je United sinoc ostecen , cemu dalja prica..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 06 mar 2013, 14:10

Ma crveni i nema tu rasprave,ono opet kazem sve zavisi i do sudije,mozda bi neki drugi pokazao zuti.Pa kad se sjetim kakve su crvene dobivale ekipe koje su igrali protv Barce,pa eto i Ibrahimovic za sto je dobio,crveni karton protiv Valencie.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 mar 2013, 14:14

Raul_64 je napisao/la:Fino su neutralni katalonci objasnili kako je United sinoc ostecen , cemu dalja prica..
Ma nemaju oni sta pricat,meni je samo zao sto vjerovatno ispadaju protiv milaneza i sto ce Real tako ostati uskracen za priliku da ih jos dva puta pobjedi.
Sretan rodjendan kraljevskom klubu,Hala Madrid!

slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2013, 14:16

barca_87 je napisao/la:
madridist je napisao/la:Evo gore sam citirao Mourinha,nijednom nije osporio odluku suca,rekao je (siguran sam iz pristojnosti) da je mogao možda biti žuti.Ponavljam predugo pratim fudbal da bi mi marca trebala tabirit šta je šta.
Ali tražiti izvlaku u potezu Nanija nije fer,pa nije Manchester Gabela da kad (opravdano) ostane sa igračem manje sve ode dodjavola.
pa jesil ti gledo utakmicu covjece real je bio nemocan do tog crvenog ,fergie je uzeo mouriha takticki i real nije mogo nista uradit 11 na 11 ,tek poslije crvenog je real poceo stvarat probleme mancesteru i sudija je direktno realu pomogao u prolazu jer real nije imo sanse kako treba do tog crvenog i jos 1:0 gubili fergie je to super zatvorio i prijetio iz kontri i onda je sudija uzeo sve to u svoje ruke i eto reala u cetvrtfinalu ,

sad marca nije upravu jel :lol: ,dobar :lol: kad vam godi marca je upravu ,kad je real ostecen postavljaju se analize sa marce ,sad marca nije upravu naravno :lol: ,jer ne ide to realu na milin hahaha ne budite licemjeri bgt ,
ono nije crveni ni na crtanom filmu,covjek ne vidi uopste igraca gleda u loptu i dize nogu za loptom ,namjere nema ama bas nikakve ,al makar znaju to ljudi iz svijeta fudbala ako ne znas ti

slika
kad igrac najveceg rivala citija ovako napise sve ti je jasno

marca,l equip,bild,la gazzeta i mnogi drugi pisu o velikoj gresci sudije sto je dao naniju crv.karton ,samo vi se ovdje pravite pametni nesto,pokusajete nesto opravdati a i pticama na grani je sve jasno

edit: evo i madridski "as" pise da je velika greska crveni karton : "Pero fue en el 56' cuando llegó el mayor error disciplinario del turco(u 56. minuti kada se dogodila najveca greska turcina ). Nani, de espaldas, fue a despejar el balón y Arbeloa se le cruzó en el salto recibiendo un golpe a la altura del pecho. La acción es sólo de amarilla y no de roja (que le mostró). El motivo es simple: Nani no apreció la presencia del contrario. Una decisión incomprensible. ("ovaj start je bio za zutog a ne za crvenog jer jednostavno nani nije vidio ko mu dolazi u suprotnom pravcu )".Nerazumna odluka sudca . )
Svak iz svijeta fudbala ko se oglasio u vezi ovoga je rekao da nije trebao biti crveni karton. Ljudi ostali sokirani kada je turcin, kao grom iz vedra neba, izvadio crveni karton.
Jedino kontras Keane i grupica CR fanboysa misle da je bio crveni.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2013, 14:23

calcio je napisao/la:
Svak iz svijeta fudbala ko se oglasio u vezi ovoga je rekao da nije trebao biti crveni karton. Ljudi ostali sokirani kada je turcin, kao grom iz vedra neba, izvadio crveni karton.
Jedino kontras Keane i grupica CR fanboysa misle da je bio crveni.
Pa majke ti kako da nekog uzmeš za ozbiljno, ko traži penal i crveni karton Lopezu nakon onog boksovanja Vidića :?: :?:

Zar je Ibro trebo dobiti crveni,jel Persie trebo dobiti crveni,jeli Tery trebo dobiti crveni??? prosipate šuplju kao da nikad gluplji crveni nije dosuđen, evo odma iz glave tri nabroja koji su blaži bili(a ipak kartoni, hiljadu puta sinoć je Nani oštrije startovao, utakmica iste važnosti itd. ;)

Tako da manite se šuplje sudija se pita i njegova poštuje, popišam ja takve igrače,trener i navijače koj uvijek krivca traže u drugome ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 mar 2013, 14:23

Djonom ide na covjeka,koga zanima jel namjerno ili nije.Kazete nije gledao kuda ide,pa valjda bi trebao.Uglavnom da je se ovo desilo u ligi,niko ne bi rijeci rekao.Svi nesto s*** samo zato sto je LP.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 mar 2013, 14:37

Slatki su ovi katalonci sto neku pravdu traze po Realovom thredu, u diskusiji o utakmici izmedju MU - RM. Slatki, nema sta. To jos boli guza (sala mala)?

Mozda mu je trebao pluca probit kramponom pa da bi vama to bio opravdan crveni. On kao igrac na terenu u svakom momentu mora biti svjestan svoje okoline. Sad sto on voli izigravat Karate Kid-a na fudbalskom terenu, gdje pored njega nastupa jos 21 igrac. E, je.biga, to, Nanija, pitajte sto je tako. I umjesto ovi MU simpatizeri, da kritikuju svog igraca radi idiotskog poteza, oni pravdu traze na drugom mjesto, i gle, kod sudija. Kakva ironija zivote. MU se zali na sudije. :lol:

Sudija je uzeo 2-3 minute, posavjetovao se sa svojim pomocnim kolegom, koji je ocigledno mislio isto tako da je za crvenog. Da je Cakir, iste sekunde pokazao crveni, bez ikakvog razmisljanja, pa razumio bi donekle svo ovo negodovanje. Ali covjek fino prokontao. Sacekao jos fino da Nani zavrsi sa laznim valjanjem po travi, i onda mu kulturno pokazao crvendac.

Sto se prije pomirite da je RM prosao, lakse ce vam biti. ;)
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 06 mar 2013, 14:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Postovanje treba zaraditi.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2013, 14:38

Raul_64 je napisao/la:Fino su neutralni katalonci objasnili kako je United sinoc ostecen , cemu dalja prica..
slika

:lol: :lol:

NemoRe bez nas a? :mrgreen:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 06 mar 2013, 14:39

slika

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 mar 2013, 14:44

š'o sad ne placete i ne kukate kako vas sudije ne guraju :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 mar 2013, 14:46

T-MAC je napisao/la:š'o sad ne placete i ne kukate kako vas sudije ne guraju :mrgreen:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

penal niko ne spominje, što je zanimljivo... :cry:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2013, 14:46

kad_kako je napisao/la: I umjesto ovi MU simpatizeri, da kritikuju svog igraca radi idiotskog poteza, oni pravdu traze na drugom mjesto, i gle, kod sudija. Kakva ironija zivote. MU se zali na sudije. :lol:
Pa zato ja ne "volim" ovaj forum kad se igraju neke bitne utakmice, svi su oni isti, da je obrnuta situacija bila, Namik,LBJ,Portilo bi isto pričali kao Mančesterovci sad, tako Romario,M4kaveli,ovaj Mandrax :mrgreen: itd.
Juventus nikad nije izgubo od boljeg, uvijek su ih sudije pokrale, zadnji primjer Roma ih pojela, oni krive sudije :roll:

Uvije je drugi krivac, sudija ili neka veća sila, svaki kontakt označavaju kao sporan i traže penale i kartone :? Jbt kad traže crveni Lopezu i penal nakon onog boksovanaj Vidića, šta čovjek da misli o tim poznavaocima fudbala :o
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 mar 2013, 14:48

Nismo mi Barcelona da nam sudije pomažu.
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 06 mar 2013, 14:56

Jel to još verglate o klocu Naniju :lol: :mrgreen: lik zavalio sopstvenu ekipu glupošću i sudija samo slijedio pravila.
I manite se vi culesa....vi i kad pobjedite šejtane, vi opet po culesima :lol: :P barabe jedne :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2013, 15:00

Bonus je napisao/la:Jel to još verglate o klocu Naniju :lol: :mrgreen: lik zavalio sopstvenu ekipu glupošću i sudija samo slijedio pravila.
I manite se vi culesa....vi i kad pobjedite šejtane, vi opet po culesima :lol: :P barabe jedne
Pa nije, ali izgleda da jedini ja i ti na ovom forumu, se ne jadimo na sudce i realno možemo sagledati stvari :mrgreen:

al evo da pitam stručnjake jel za ovo trebo ići crveni " onclick="window.open(this.href);return false;, jeli za ovo " onclick="window.open(this.href);return false; :?: :?:

http://www.soccerclips.net/videos/barce ... e-red-card" onclick="window.open(this.href);return false; ???

sve su ovo utakmice istog značaja kao i ova sinoć, sudije se držale pravila, Persie glumio majmuna(drugi žuti), Tery glupana, Ibro je neoprezan al po meni nije za crvenog, nebitno sve su crveni.

Pa ovaj start Nania je tri puta grublje izgledo nego i jedan od ova tri ???
I dođe barca87 ne znam kako ima obraza i priča kako je sudija pogriješio jer je pokvario utakmicu, pa jeli sudija i ove utakmice pokvario ???

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 mar 2013, 15:04

[youtube][/youtube]

Razlika izmedju dva starta je !? U kartonima kako ja vidim, nista vise...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.