Podaci su iz 2006 godine i za jedan i za drugi grad- fino je podvuceno!!!!!!!Baja_Zvjerka je napisao/la:Danas Grad Sarajevo ima siguran sam oko 500.000 stanovnika, poslije rata su se desile velike migracije, ta 1990 se ne moze porediti sa danas. Dok mislim da je Banja Luka stagnirala..
Niko ne spori da je SA veće od Banja Luke, ali razlika između BL i SA je puno manja nego te 1990 koju si ti pomenuo.
Nisu bile migracije samo u SA nego i iz SA. Ja imam puno prijatelja, radnih kolega koji su iz SA i koji od 93 nisu prošli kroz SA niti im je to na umu da priđu blizu SA. Kako oni kažu bacili su krec na taj grad (ja ne znam šta to znači) Znači dosta ljudi je došlo i u BL i to je realnost. Banja Luka se svakodnevno širi, grade se nova naselja.
S obzirom na gore navedeno, dokazano je da SA nije puno veće od Banja Luke (možda ni malo veće) pa ima 4 kluba (3 federalno SA i Slavija) BANJA LUKA ZASLUŽUJE SVOJ DERBI U PL i to je suština. BSK JE Taj klub koji će sa Borcem prezentovati naš glavni grad u PL.
GRB GRADA-GRB KLUBA- BSK-PLAVI