FK "BSK" Banjaluka

zli mrkvić
Kontakt:

Re: FK "BSK" Banjaluka

Post Postao/la zli mrkvić » 11 nov 2009, 15:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Danas Grad Sarajevo ima siguran sam oko 500.000 stanovnika, poslije rata su se desile velike migracije, ta 1990 se ne moze porediti sa danas. Dok mislim da je Banja Luka stagnirala..
Podaci su iz 2006 godine i za jedan i za drugi grad- fino je podvuceno!!!!!!!

Niko ne spori da je SA veće od Banja Luke, ali razlika između BL i SA je puno manja nego te 1990 koju si ti pomenuo.

Nisu bile migracije samo u SA nego i iz SA. Ja imam puno prijatelja, radnih kolega koji su iz SA i koji od 93 nisu prošli kroz SA niti im je to na umu da priđu blizu SA. Kako oni kažu bacili su krec na taj grad (ja ne znam šta to znači) Znači dosta ljudi je došlo i u BL i to je realnost. Banja Luka se svakodnevno širi, grade se nova naselja.

S obzirom na gore navedeno, dokazano je da SA nije puno veće od Banja Luke (možda ni malo veće) pa ima 4 kluba (3 federalno SA i Slavija) BANJA LUKA ZASLUŽUJE SVOJ DERBI U PL i to je suština. BSK JE Taj klub koji će sa Borcem prezentovati naš glavni grad u PL.

GRB GRADA-GRB KLUBA- BSK-PLAVI
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 nov 2009, 09:38

MOj grad je BL
a ti mozes samo da crknes od muke :)
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 16:14

BrigateBL je napisao/la:MOj grad je BL
a ti mozes samo da crknes od muke :)
realno gledajući , ti da voliš ovaj grad volio bi i ovaj klub , nebitno ili Borac ili BSK ... Jer se u svim pjesmama cigana se spominju samo zvezda i bg , a nigde se vi ne spominjete , vi sa strane , tako da kad se pjeva bg moj grad na nekoj tekmi , pretpostavljam da to pjevaš od srca, i samim tim bacaš ljagu na ovaj grad ..!!! ma svi ste vi dvolična gamad...!!! :evil:

Volim Borac i Banja Luku
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 nov 2009, 18:10

Za BrigateBL:
Kad bi na primjer u kvalifikacijama za Ligu sampiona iduće godine igrali Borac i Crvena Zvezda, za koga bi navijao, i da li bi za toga navijao onako iz punog srca?

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 nov 2009, 10:21

Ovo je moj zadnji odgovor jer je tema BSK a ne moja navijacka opredjeljenjost
Da da BOg pa Borac i Zvezda igraju u kvalifikacijama, najmanji problem bi bio za koga bi ja navijao
Ako ne kog interesuje jedine prave batine u zivotu sam dobio sa Borcem

P.S. Ja sam rodjen u BL , volim svoj grad i isao sam na utakmice Borca, ali sam davno izabrao za koga cu navijati. Nisam poput nekih vodja Lesinara koji su s nama isli u BG a sad pricaju bajke :)

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 13 nov 2009, 18:05

$ " & " на овој ", с " $ ' ¥ на ". &, & је ? сезоне $ $ $ & 300.000 &, & су % на " ? " ? ", терен...Ове $ су ? $ % паре, $ за " ? $ & ове & " " (" на " - " $ " $ сан $ :( ). ? $ " $ су ? " ? " је $ урађена, ? је терен зато ? $ " свега. ? паре % " $ & $ су " ? " $. $ је " ? ? трава је ? & на ? :D . ? $ се ' " $ се ' " " ? него $, оно је %, $ не % ? терен ' ". % се " ", ? $ & " ' $ " ове сезоне (% " ? "), $ је " " се пар ? & " & " % са стране ? " $, " " је $ " $ ". % се " ? у " ? ? $ се то - $ у " " $ се не ? ' ": тренер, ", управа, " (% $ " " $ ? " ? /). Важно је $ се $ $ у & & " & " у " ' " $ " " " ?.
"" ПУТ ""

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 nov 2009, 18:13

Уз све уважавање & -а он " управо & " ? за $ " & $ се $ " $ ' за " ".
$ " прерасте " " на / у & & ' ' у ' " &. Наравно уз ? $ се ' овај ?
Терен је стварно ¥. & & Звоне " то " знао $ . Терен је & - $, $ ' & ? ' " " је ¥ то " не ' $ ".
' $ су терен с % ' ту ? " га $ у & :oops:

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 13 nov 2009, 18:19

BrigateBL je napisao/la:Уз све уважавање & -а он " управо & " ? за $ " & $ се $ " $ ' за " ".
$ " прерасте " " на / у & & ' ' у ' " &. Наравно уз ? $ се ' овај ?

Терен је стварно ¥. & & Звоне " то " знао $ . Терен је & - $, $ ' & ? ' " " је ¥ то " не ' $ ".
' $ су терен с % ' ту ? " га $ у & :oops:
? $ је " " $ " &-а " & по & је & " & ?, " " " се $ је ? урађено са ?. Е $ ? је то $ за & о ' " се $ $.
"" ПУТ ""

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 nov 2009, 18:24

" $ се % не % " важе ?. " ? " & у &- у
& % $ " & " ? & "

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 13 nov 2009, 18:42

samo da ja nešto kažem vezano za BSK-a... Što se tiče trave, onu je stvar usrao Tamaris , jer su skroz uradili lošu drenažu , znam pošto sam trenirao u BSk-u , do nedavno , onda svlačionice su uradjene prespremno , ulazio sam ...!!!

Brigate BL jedna stvar ,vidi se kakav si ti drekavac dvolični , znači navijaš za Borac i ideš na Borčeve tekme , i onda kad neide Borcu loše navijaš za Zvezdu ... Brukate nam grad , **** KOMUNJRSKE...!!!

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 14 nov 2009, 18:39

& у " ?? па & " ' ," ? ? " за " ".
Са $ стране ово % је - $, $ су ? ", јер " $ & " $ ? " &, а & се " & " са $. А " & стварно & % $ & спонзор $ " ? ?, а ту је $ " овај ? " терена " " % $. " вјероватно % " " ?...

Са $ стране, наравно $ " ? ? $ % $ ? ? у " ?, е $ $ " то " $ % '. ?, & ' претјерано пуно " с " ? је & ? $, јер $ " " за ЦЗ " ", & $ " ' $ " & " % пуноп ". ? " $ & " $ 5 $ нон стоп остварују $ ? па $ се $ $ ? $ " " " / ' $ $ та $ ?.

А $ ' " ". Ја ? " не " % % пуно ? $ " $ $. ', на " $ $ $ ' " све то, ? ? " ' $ $ прође, $ & а поготово & $ ? " $ се ' $ " & & $ са пуно " " & '.
" ?, " ' $ $ у ?, " оно % ' $ ' % $. ?(" ?) " $ " за $. У " & $ ? $, " & " по " $, " на " ? ? " " " $. ? ето " " " $, ' не са ? " свог $.
По " / је ова " % је - ' а то је $ & $ ? за $ " &. " $ " је тај " суговор " & " &-а $ не ' ? " стварне " $ тога.
ето то је & ' ", & ' $ " & % ? $ % / ? ? $ % процјену , & ' & " ;)
"" ПУТ ""

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 14 nov 2009, 19:57

?, ' & за " & не $
" ја $ - " " " " " ? ...

Ја " за $ " " ", о ' & је " ? " се " $ " ? " " ? с " сте ? " % сте ? на $ $ " $ рат.

' $ " ' ? % ? ја ? свој $ " $ $ ' " уѕ &. " ' " на " Прве ? РС $ је на " ? по 100 $...$ сте " $ ? "

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 15 nov 2009, 02:05

Ma dobro nek ti nisi intenrnet huligan...!!!

Što se tiče Lešinara , mi smo uvjek bili navijači , jer volimo svoj klub i svoj Grad , za razliku od vas , realno neko je napisao da igraju Borac i zvezda za koga bi navijao , i naravno da bi ti stajao sa delijama , dajem ruku svoju , a dosta momak znaš iz Lešinara (pretpostavljam) i da izbije neka frka , naravno da bi ti stao na stranu delija i tukao se protiv momaka sa kojima si odrastao ... Bruka i sramota...!!! Ako nisam u pravu reci ...???

lešinar

Post Postao/la lešinar » 15 nov 2009, 20:55

BSK je zavrsio na 2 mjestu jesenji dio sezone samo bod manje od sutjeske dobro igra samo neka tako nastavi i igrace u 1 ligi bice jos jedan derbi BORAC BSK.AMIN

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 16 nov 2009, 17:57

?, & ' претјерано пуно " с " ? је & ? $, јер $ " " за ЦЗ " ", & $ " ' $ " & " % пуноп ".

ma nema ni zvezda i partizan puno navijaca,.nije ovo vrijeme danasnje ko prije par godina.,kada su ljudi trcali kuci da gledaju utakmice ta dva kluba,.ljudi su se vise pozabavili neimastinom.,a i dosta ljudi to vise ne zanima,.sad se ljudi sve vise okrecu BORCU :)

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 nov 2009, 17:16

? & je napisao/la:e banjaluka, dosta si pametniji kad ne pišeš :!: :!: :!: . ustvari, fin si kad iznosis neke cinjenice, statistike i sl, a kad neka svoja misljenje iznosis, ajmo reci, nisi pametan.

Nećemo se sad vredjati , jel dogovoreno majunčino seoska, ti meni našao da pričaš da sam glup , provincijalac , došao u BL pa se beči ... !!! :evil:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 17 nov 2009, 17:38

rickyba je napisao/la:Iskreno, svi ste vi bezveze. Ko prvo ne spominjite BSK jer nemate pojma o timu. Hisete su za Vas bile centar svijeta. Cika Zvone (o kojem Vi nemate pojma) je umro od tuge za BSK-om. Ne znate kad su Mrkvici nastali ni ko ih je osnovao. Ko je prvi palio baklje na lokalnim derbijima BSK-Naprijed. Zbog toga ne kaljejte ime BSK-a i Hiseta jer Vi dosta toga ne znate da bi se mogli puhati u prsa i spominjati ime BSK-a. Isto vrijedi za Borac. Ali to je Vec neka druga prica.

-IO TI AMO HISETA-
% " "??? & то / " &-а? & " " ' " $ о ' ? су " $ " & уђе у " ?.
ја " " " $ пост $ & / " овог ? ?." " " ?(не ' $ " ? него " ") $ $ $ % $ ? ? у " ? него " " "
"" ПУТ ""

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 nov 2009, 19:46

? je napisao/la:Pazi sad dobro šta ću ti reći , znači nevolim da se sa nikim prepirem i svadjam , ali pazi sad jednu stvar, još jednom me prozovi , znači naću te u gradu , ebaću ti mamu ja , jesi čuo,a danas sam ti još hteo poslalti poruku da se ja i ti nadjemo u gradu da popričamo , pa da vidimo ko je ograničen i balav , boli tebe **** šta ja pišem , ja imam svoje mišljenje i o ciganima i grobarima ... !!!
trajni ban.

fanab XXL

Post Postao/la fanab XXL » 18 nov 2009, 19:54

Jeli može neko postati taj grb od Željezničara iz Banja Luke...

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 18 nov 2009, 20:17

Koliko ja znam , administratoru , nesmiješ da čitaš privatne poruke , a ti si čitao od banjaluka poruke ... !!!
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.