OptimisticnoZeman je napisao/la:znači do tri gotovo...adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala

Moderator/ica: vlakanje
OptimisticnoZeman je napisao/la:znači do tri gotovo...adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala
A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
More biti da je on, more biti da mu je burazNoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?
Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).
Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
Ja bih to ponovo radio.NoName je napisao/la:A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Ma najvise me strah Maletica, on moze jednim potezom izbaciti nam citavu odbranu.Armageddon2012 je napisao/la:evo,odgovoriću ti dok još nisam banovan...prošli su obojica sa borcem pripreme,maleta kompletne,a gruja ovaj najvažniji dio u makarskoj...
maleta je kao u najboljim godinama,a na gruji se već osjeti zub vremena,i teško da može na vrhunskom nivou odigrati više od 50 minuta..
je li to kvota na konačnog pobjednika ili se samo regularni dio broji?Armageddon2012 je napisao/la: inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90![]()
![]()
avlami97 je napisao/la:Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?
objektivno je borac favorit i bolji tim i forma, ali možda kladionice znaju nešto što mi neznamo. nama bi najviše valjao jedan prekidčićArmageddon2012 je napisao/la:i mi se najviše uzdamo u njega...
inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90![]()
![]()
ni maccabi u banjaluci nije bio ni približno toliki favorit kao željezničar,bezveze..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.