FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dona
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dona » 06 mar 2013, 00:17

Zeman je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:jel definitivno ovaj termin subota pola3??hvala
znači do tri gotovo... :mrgreen:
Optimisticno :lol: Kvota do pola 3 je 1.30 :lol:

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 06 mar 2013, 20:34

http://picosong.com/ngrf" onclick="window.open(this.href);return false;

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 mar 2013, 23:34

admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?

Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).

Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 mar 2013, 23:46

NoName je napisao/la:
admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da neću tolerisati bilo kakvu priču o ugroženosti.
Jadna grupica huligana, ugrožena jer je njihovo konstatno nasilje osuđeno. Ma nemoj?

Prvi potez koji ću da povučem je da eliminišem onog ko je takvu priču već jednom potpirivao i vodio bojkote dok je bio moderator na ovom "sarajevskom" forumu, a sada glumi altruistu i nevinašce, a podvaljuje bombe. Prepoznaće se isti. Koji smetljar moraš biti... otvorim ti vrata od svoje kuće, a ti mi zabiješ nož u leđa... i još pričaš o jednakosti i pravdi i ko fol se isčuđavaš što je nema. (smajlikojipovraća).

Već sam rekao da mi je od 2013. dosta demagogije i da se šupljaci neće dalje tolerisati.
A još si ga ti i branio ovdje kada su ga drugi, lafo, napadali. A on u isto vrijeme na svom matičnom forumu ismijavao i tebe i ovaj portal i sve oni koji nisu nacionalno opterećeni. Mislim da govorimo o istom ex-moderatoru.
More biti da je on, more biti da mu je buraz :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 mar 2013, 07:59

NoName je napisao/la:

Ja bih to ponovo radio.

A njegovo ponašanje govori o njemu i njegovim ljudskim kvalitetama, a može poslužiti i kao odgovor na pitanja o pravdi, nepravdi i "ugroženosti".

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 mar 2013, 09:55

Jesu li Maletic i Grujic odradile komplet pripreme sa Borcem ili su dosli pred sami pocetak polusezone ?
NO PYRO NO PARTY

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 mar 2013, 10:04

prošli su obojica sa borcem pripreme,maleta kompletne,a gruja ovaj najvažniji dio u makarskoj...
maleta je kao u najboljim godinama,a na gruji se već osjeti zub vremena,i teško da može na vrhunskom nivou odigrati više od 50 minuta..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 mar 2013, 10:11

Armageddon2012 je napisao/la:evo,odgovoriću ti dok još nisam banovan...prošli su obojica sa borcem pripreme,maleta kompletne,a gruja ovaj najvažniji dio u makarskoj...
maleta je kao u najboljim godinama,a na gruji se već osjeti zub vremena,i teško da može na vrhunskom nivou odigrati više od 50 minuta..
Ma najvise me strah Maletica, on moze jednim potezom izbaciti nam citavu odbranu.
NO PYRO NO PARTY

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 mar 2013, 10:14

i mi se najviše uzdamo u njega...

inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90 :lol: :lol:

ni maccabi u banjaluci nije bio ni približno toliki favorit kao željezničar,bezveze..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 mar 2013, 10:17

Valjda ce imati los dan.
Maccabi je mali klub :mrgreen:
Nesretna vam subota bila :)
NO PYRO NO PARTY

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 07 mar 2013, 10:32

Armageddon2012 je napisao/la: inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90 :lol: :lol:
je li to kvota na konačnog pobjednika ili se samo regularni dio broji? :lol:
NAPRIJED NARODE!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2013, 17:04

Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 07 mar 2013, 17:21

avlami97 je napisao/la:Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?

hihi ma u mogucnosti je kao i svaki drugi klub, postavis red kornjaca kod jednih i drugih i da mlate na svaku i pomisao da se uvrijedi a kamol ispadne haos i vidjet ces da niko ni uvrijedljivo skandirati nece :)

problem je sto se to sve diriguje s vrha, a navijaci ko navijaci kako im se kaze :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 mar 2013, 18:21

Bice utakmica tvrda do bola,1 gol ce da odluci utakmicu,ali 99% ce zavrsiti 0:0.

Samo me raduje cinjenica da u BL igramo uvijek dobro,mozda bas u subotu krene.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 07 mar 2013, 22:01

Armageddon2012 je napisao/la:i mi se najviše uzdamo u njega...

inače,nikako nam se ne sviđaju ove kvote,na borac 3.40.a na željezničar 1.90 :lol: :lol:

ni maccabi u banjaluci nije bio ni približno toliki favorit kao željezničar,bezveze..
objektivno je borac favorit i bolji tim i forma, ali možda kladionice znaju nešto što mi neznamo. nama bi najviše valjao jedan prekidčić :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2013, 22:49

ovaj put smo angažovali drugog sudiju samo zbog našeg druga Armageddona da ne cmizdri :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 mar 2013, 22:56

A znate sta je meni ovdje najcudnije? (ko boli k..c? :lol: )

Gdje god drugo Manijaci da gostuju to se na temama tih ekipa svasta pise, zakuha, psuje. A kad odu tamo nista nikakve frke. Dok je sa Borcem obratno. Na forumu mirno a na tribinama rat.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 07 mar 2013, 23:30

Jako dubokouman post PL-BIH,vidi se da covjek ima slifa.
Njegove postove po dva puta citajte.

Zanima me kolko imate novih igraca u prvih 11 i uigranost ?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 mar 2013, 15:48

Ako moze ko od banjalucana da mi ostavi broj na privatnoj. Kontam da dodjem sutra ali na neutralnu tribnu sa djetetom da pogledamo utakmicu. Trebaju mi dvije karte.

Kontam se izmedju skijanja i utakmice ali mali vuce na utakmicu.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 08 mar 2013, 16:36

ne trebas brinuti za karte,to se nikad ne rasproda,jos se nije desilo da ne moze da se kupi karta pred sam pocetak utakmice...ali moj savjet ti je da ne vodis dijete na ovakvu utakmicu,jer znam da je atmosfera na stadionu mnogo napetija kad gostuje zeljeznicar,nego bilo koja druga ekipa,i kad je uglavnom sve opusteno....ne bi vam,naravno,falila dlaka sa glave,ali nema potrebe da izlazes dijete sutra slusanju svega i svacega,jer jednostavno nema neutralne tribine ovdje kad gostuje zeljeznicar...ili dodji sam,ili idi na to skijanje,nije ovo sutra za djecu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.