Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ne kaze se badava "cega se pametan stidi - budala se ponosi", ako je njima svastika OK onda ne znam sta dalje ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj BORAC baš u g.o.v.n.i.m.a.
ne mogu da shvatim te ljude koji ovo rade...
nemaju ni za kifle, a valja im ovo platiti, a odakle?
- samo_lijevo
- Kontakt:
To ce ostati duzni za neka bolja vremena i problem rijesen.AlemC85 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sta ces ljudi su patriote i radije pune kasu saveza nego borca..AlemC85 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-isp ... 0-km/99940
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
već 100 puta prezvakana tema..zna se ko je donio i unio zastavu i koliko je ona na tribini bila dok je ostala ekipa nije skinulaHigh je napisao/la:
Je l' ovo naša zastava koju smo ponijeli one nedjelje na Pecaru, pa je vi digli u naše ime?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
kako je dsslo do tog bratsva ako moze?
Na ovoj fotografiji svi komentarišu "svastiku", a pored nje je i zastava Vatikana, Pape, katoličanstva. Jesu li možda ovi huligani svojom porukom te dvije zastave željeli izjednačitiKevin je napisao/la:već 100 puta prezvakana tema..zna se ko je donio i unio zastavu i koliko je ona na tribini bila dok je ostala ekipa nije skinulaHigh je napisao/la:
Je l' ovo naša zastava koju smo ponijeli one nedjelje na Pecaru, pa je vi digli u naše ime?
Poruka sa ove fotografije je više nego morbidna i oni navijači Širokog, još ukoliko se osjećaju i katolicima, su napravili ogromnu štetu pvo prema sebi, pa i prema svim slobodnomislećim ljudima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako rekoh, katolicentrična grupa. Takav im je i grad, kao i klub.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
u cemu se oni razlikuju od ovih cije slike kacite?samo_lijevo je napisao/la:Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jesi li kada vidio ili cuo nesto da se pjeva ili kaci kao kod ovih?ciza je napisao/la:u cemu se oni razlikuju od ovih cije slike kacite?samo_lijevo je napisao/la:Bolan pusti tu pricu iz jednog dijela Njemacke da je sve sto dolazi iz DDR-a nacisticko.ciza je napisao/la:a mene interesuje kako horde mogu bit u bratskim odnosima sa navijacima koji otvoreno podrzavaju ideje nacizma?
Zar je fasizam voljeti svoj grad i svoju pokrajinu?
I ako cemo gledati tako onda se vrlo cesto Dresden vrijedja na tim osnovama.Potrazi sta su pisali navijaci Cottbusa i kakvu su navijaci E.Frankfurta napravili zastavu.
Ja nisam pripadnik HZ ali pratim Dynamo nekih 10 godina i poprilicno znam situaciju i sada a i kako je bilo kroz 4. i 3. ligu.
antisementizam im nije stran,vrijdnjanje jevreja je redovan vokabular na utakmicama,jedno je voljti svoje a drugo je vridjat tudje
- samo_lijevo
- Kontakt:
Propaganda označava sustavni pokušaj oblikovanja percepcije i spoznaje te manipuliranja ponašanjem pojedinaca, u svrhu generiranja reakcije koju propagandisti žele postići. Pojam "propaganda" se uglavnom koristi u političkom kontekstu, dok se na području ekonomije govori o "oglašavanju".ciza je napisao/la:antisementizam im nije stran,vrijdnjanje jevreja je redovan vokabular na utakmicama,jedno je voljti svoje a drugo je vridjat tudje
Ti imas svoje misljenje i vidim ne odstupas od njega tako da necemo kvariti temu jer Dinamo nema veze sa PLBIH.
Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
šta sad ne valja ?samocelik je napisao/la:Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
EDIT: skonto sam
DRUG NEBI TI PUNCA
Svrha mog posta je bilo to sto sam razočaran da se navijaci zbog kojih se igra nogomet budu vraceni i to iz smijesnog razloga.Naime svi su vraceni jer njih par nije imalo dokumente(a treba da napomenuti da ima dosta maloljetnika)bagrcavi je napisao/la:šta sad ne valja ?samocelik je napisao/la:Ovu ligu niko ne gleda,zato što je cijela prodana!
EDIT: skonto samA nije bila prodana kad ste prošlu pobjedili ?
- ferroviere
- Kontakt:
pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
AUTOferroviere je napisao/la:pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako![]()
SAMO ČELIK !
- ferroviere
- Kontakt:
izvinjavam se logično je da maloljetnici mogu ići organizovano na utakmice u druge gradove 
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
U najmanju ruku smiješan siferroviere je napisao/la:pa logično da će biti vraćeni, smiješ li voziti auto bez vozačke... a još maloljetni, i još se čudi, gdje to ima da mogu ići tako![]()
Očigledno da ne mogu sam u Mostar i to 4. godinu za redom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.