Muumii je napisao/la:jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzlep.s Begic nije Tuzlak
ahh tebe
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Muumii je napisao/la:jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzlep.s Begic nije Tuzlak
http://www.****/sport/kosarka/tuzla- ... -drugi-dom" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti ovdje procitajlumani je napisao/la:Muumii je napisao/la:jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzlep.s Begic nije Tuzlak
ahh tebesto se ljutis
![]()
rekoh da ti nije poznanik,pa ga spominjes
![]()
(Damir)....Znam da je prihvatio tursko ime ,nisam znao do danas,da je imao priliku da zaigra za Tursku.
Jesu jesu, Demir Kan cini mi se da mu je tursko ime.lumani je napisao/la:Ma volim vas,kako vas necu voljetiSjecam se da je bila ta prica u vezi Hrvatske,a evo sada znam da su ga i Turci zvali.Inace je odlican igrac,a posebno mi je drag od 2001
Nurkić je imao još tri asista koja mu nekim čudom nisu upisana u statistiku.Ramirez5 je napisao/la:Juka je večeras u Zadru odradio dobar posao, vjerujem da će sljedeću tekmu dobiti veću minutažu. Zabilježio je i 5 skokova i jednu asistenciju, a zabilježio je veću minutažu od Joza Brkića.
Begiću je baš žao što ne može da igra za BiH, eno ga slomi se koliko mu je žao. Svašta.edo07 je napisao/la:Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Mirza Begić, košarkaš madridskog Reala odbio da igra za reprezentaciju BiH. Ipak, istina je sasvim drugačija.
Sjajni 27-godišnji centar kraljevskog kluba ima želju da obuče dres BiH, a to je potvrdio i sam košarkaš, koji je razočaran natpisima medija, koji su objavili ovu informaciju.
Kontaktirali smo i generalnog sekretara KSBiH, Haruna Mahmutovića koji čini mora se priznati nadljudske napore da se izbori za sve košarkaše koji su rođeni u našoj zemlji da nastupaju za Zmajeve. Pojasnio je i situaciju i sa Begićem.
„Nije istina da je Mirza odbio da igra za BiH. Mi smo i dalje u veoma korektnom odnosu sa Mirzom i mogu reći da centar Reala želi punim srcem da zaigra za Zmajeve. On se osjeća Bosancem, ali u ovom trenutku nije do njega, već do KS Slovenije i FIBE odnosno hoće li mu dopustiti da igra za nas“, kazao je za SC Harun Mahmutović.
Znam da sanse veoma male za njih, ali mi treba da nasu buducnost na centarskim pozicijama gledamo u Kuzmicu i Omicu, znam da su sanse male za njih, ali treba se potruditi...CashMan je napisao/la:Begiću je baš žao što ne može da igra za BiH, eno ga slomi se koliko mu je žao. Svašta.edo07 je napisao/la:Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Mirza Begić, košarkaš madridskog Reala odbio da igra za reprezentaciju BiH. Ipak, istina je sasvim drugačija.
Sjajni 27-godišnji centar kraljevskog kluba ima želju da obuče dres BiH, a to je potvrdio i sam košarkaš, koji je razočaran natpisima medija, koji su objavili ovu informaciju.
Kontaktirali smo i generalnog sekretara KSBiH, Haruna Mahmutovića koji čini mora se priznati nadljudske napore da se izbori za sve košarkaše koji su rođeni u našoj zemlji da nastupaju za Zmajeve. Pojasnio je i situaciju i sa Begićem.
„Nije istina da je Mirza odbio da igra za BiH. Mi smo i dalje u veoma korektnom odnosu sa Mirzom i mogu reći da centar Reala želi punim srcem da zaigra za Zmajeve. On se osjeća Bosancem, ali u ovom trenutku nije do njega, već do KS Slovenije i FIBE odnosno hoće li mu dopustiti da igra za nas“, kazao je za SC Harun Mahmutović.
Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u.Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma...Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u.Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
Nemam razloga da lažem, jbt. Momka znam 100 godina. A, što se tiče loma, Mišo reče da će mu trebati oko 3 mjeseca da se oporavi (kosti stopala/pete su u pitanju). Eh, uzmimo u obzir i povratak u takmičarsku formu i sve je jasno. Jbg, pa neće odmah po oporavku biti spreman igrati.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma
Ma nisam ni rekao,bez uvrede!Monolog je napisao/la:Nemam razloga da lažem, jbt. Momka znam 100 godina. A, što se tiče loma, Mišo reče da će mu trebati oko 3 mjeseca da se oporavi (kosti stopala/pete su u pitanju). Eh, uzmimo u obzir i povratak u takmičarsku formu i sve je jasno. Jbg, pa neće odmah po oporavku biti spreman igrati.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma![]()
@kdn,
Da, Peršić je u pitanju.
ja sam lomio zglob i trebalo mi je 6 mjeseci da prohodam kako trebam i onda jos godinu fizikalnih da uklonim 90% posljedica, a dan danas kada sam umoran vucem ljevu noguNEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma...Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u.Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
nerminh74 je napisao/la:ja sam lomio zglob i trebalo mi je 6 mjeseci da prohodam kako trebam i onda jos godinu fizikalnih da uklonim 90% posljedica, a dan danas kada sam umoran vucem ljevu noguNEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma...Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u.Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.