Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 07 mar 2013, 22:09

Muumii je napisao/la:
lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzle ;) p.s Begic nije Tuzlak :!:
jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?

ahh tebe ;) sto se ljutis :?: :) rekoh da ti nije poznanik,pa ga spominjes :!: :?: (Damir)....Znam da je prihvatio tursko ime ,nisam znao do danas,da je imao priliku da zaigra za Tursku.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 07 mar 2013, 22:14

lumani je napisao/la:
Muumii je napisao/la:
lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzle ;) p.s Begic nije Tuzlak :!:
jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?

ahh tebe ;) sto se ljutis :?: :) rekoh da ti nije poznanik,pa ga spominjes :!: :?: (Damir)....Znam da je prihvatio tursko ime ,nisam znao do danas,da je imao priliku da zaigra za Tursku.
http://www.****/sport/kosarka/tuzla- ... -drugi-dom" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti ovdje procitaj :) aa ne ljutim se samo mi izgleda ko da ne volis bas nesto tuzlake :P

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 mar 2013, 22:20

Ma volim vas,kako vas necu voljeti ;) Sjecam se da je bila ta prica u vezi Hrvatske,a evo sada znam da su ga i Turci zvali.Inace je odlican igrac,a posebno mi je drag od 2001 :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 mar 2013, 09:08

lumani je napisao/la:Ma volim vas,kako vas necu voljeti ;) Sjecam se da je bila ta prica u vezi Hrvatske,a evo sada znam da su ga i Turci zvali.Inace je odlican igrac,a posebno mi je drag od 2001 :)
Jesu jesu, Demir Kan cini mi se da mu je tursko ime.
Meni bio drag do 2007 kad je napravio sranje na pripremama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 mar 2013, 17:20

http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... hodes.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Diego Kapelan u Kolossosu :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 09 mar 2013, 19:44

Nurkić odigrao 12 minuta u prvom poluvremenu za Zadar protiv Radničkog uz 5 poena, 5 skokova, jednu asistenciju i jednu izgubljenu loptu. Bilo bi i više poena da nije loše izvodio slobodna bacanja 1-6. Vjerovatno nervoza, jer je dobio najveću minutažu do sada, prvenstveno zbog činjenice da je Kaštropil u ranoj fazi utakmice zaradio 3 lične.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 09 mar 2013, 22:45

Juka je večeras u Zadru odradio dobar posao, vjerujem da će sljedeću tekmu dobiti veću minutažu. Zabilježio je i 5 skokova i jednu asistenciju, a zabilježio je veću minutažu od Joza Brkića.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 09 mar 2013, 23:37

Ramirez5 je napisao/la:Juka je večeras u Zadru odradio dobar posao, vjerujem da će sljedeću tekmu dobiti veću minutažu. Zabilježio je i 5 skokova i jednu asistenciju, a zabilježio je veću minutažu od Joza Brkića.
Nurkić je imao još tri asista koja mu nekim čudom nisu upisana u statistiku.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 11 mar 2013, 15:42

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Mirza Begić, košarkaš madridskog Reala odbio da igra za reprezentaciju BiH. Ipak, istina je sasvim drugačija.
Sjajni 27-godišnji centar kraljevskog kluba ima želju da obuče dres BiH, a to je potvrdio i sam košarkaš, koji je razočaran natpisima medija, koji su objavili ovu informaciju.

Kontaktirali smo i generalnog sekretara KSBiH, Haruna Mahmutovića koji čini mora se priznati nadljudske napore da se izbori za sve košarkaše koji su rođeni u našoj zemlji da nastupaju za Zmajeve. Pojasnio je i situaciju i sa Begićem.

„Nije istina da je Mirza odbio da igra za BiH. Mi smo i dalje u veoma korektnom odnosu sa Mirzom i mogu reći da centar Reala želi punim srcem da zaigra za Zmajeve. On se osjeća Bosancem, ali u ovom trenutku nije do njega, već do KS Slovenije i FIBE odnosno hoće li mu dopustiti da igra za nas“, kazao je za SC Harun Mahmutović.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 11 mar 2013, 17:14

edo07 je napisao/la:Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Mirza Begić, košarkaš madridskog Reala odbio da igra za reprezentaciju BiH. Ipak, istina je sasvim drugačija.
Sjajni 27-godišnji centar kraljevskog kluba ima želju da obuče dres BiH, a to je potvrdio i sam košarkaš, koji je razočaran natpisima medija, koji su objavili ovu informaciju.

Kontaktirali smo i generalnog sekretara KSBiH, Haruna Mahmutovića koji čini mora se priznati nadljudske napore da se izbori za sve košarkaše koji su rođeni u našoj zemlji da nastupaju za Zmajeve. Pojasnio je i situaciju i sa Begićem.

„Nije istina da je Mirza odbio da igra za BiH. Mi smo i dalje u veoma korektnom odnosu sa Mirzom i mogu reći da centar Reala želi punim srcem da zaigra za Zmajeve. On se osjeća Bosancem, ali u ovom trenutku nije do njega, već do KS Slovenije i FIBE odnosno hoće li mu dopustiti da igra za nas“, kazao je za SC Harun Mahmutović.
Begiću je baš žao što ne može da igra za BiH, eno ga slomi se koliko mu je žao. Svašta. :roll:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 11 mar 2013, 19:11

CashMan je napisao/la:
edo07 je napisao/la:Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Mirza Begić, košarkaš madridskog Reala odbio da igra za reprezentaciju BiH. Ipak, istina je sasvim drugačija.

Begiću je baš žao što ne može da igra za BiH, eno ga slomi se koliko mu je žao. Svašta. :roll:
Znam da sanse veoma male za njih, ali mi treba da nasu buducnost na centarskim pozicijama gledamo u Kuzmicu i Omicu, znam da su sanse male za njih, ali treba se potruditi...

Na Begica, treba gledati kao i na Sinanovica, ako ga nekim slucajem budemo mogli uzeti za jedan ciklus kvalifikacija ili nesto, treba to iskoristiti, ali ne bih ako postoji i jedna sansa da uhvatimo Omica, ja njega ne bih zrtvovao radi Begica, koji polgano ulazi i u godine...
Pravda za Papeta!

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 11 mar 2013, 19:55

Sta procitam od pojedinih na ovom forumu to je zalosno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 mar 2013, 20:38

Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u. :( Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 mar 2013, 21:11

Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u. :( Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.

peršić?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 mar 2013, 21:14

Monolog je napisao/la:Danas sam pričao sa Dadinim ocem i lom kosti će ga sigurno koštati nastupa na EP-u. :( Šteta za momka, u kvalama je pokazao kako izgledaju igrači zadatka. Nadam se da će se uprkos prognozama oporaviti i da će biti jedan od putnika za Sloveniju.
Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 mar 2013, 21:42

NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma
Nemam razloga da lažem, jbt. Momka znam 100 godina. A, što se tiče loma, Mišo reče da će mu trebati oko 3 mjeseca da se oporavi (kosti stopala/pete su u pitanju). Eh, uzmimo u obzir i povratak u takmičarsku formu i sve je jasno. Jbg, pa neće odmah po oporavku biti spreman igrati. :(

@kdn,
Da, Peršić je u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 mar 2013, 21:48

Monolog je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma
Nemam razloga da lažem, jbt. Momka znam 100 godina. A, što se tiče loma, Mišo reče da će mu trebati oko 3 mjeseca da se oporavi (kosti stopala/pete su u pitanju). Eh, uzmimo u obzir i povratak u takmičarsku formu i sve je jasno. Jbg, pa neće odmah po oporavku biti spreman igrati. :(

@kdn,
Da, Peršić je u pitanju.
Ma nisam ni rekao,bez uvrede! ;) Ja i ne ocekujem da igra odmah,ali ako dodas 3 mjeseca,koliko treba,taman je zdrav za pripreme(cak i ranije),a tekme su repke(pripremne)su tek u augustu!Zato nisam vido nacin da zbog te povrede propusti EP! ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 mar 2013, 21:51

Dobro, ja nemam uvid u povredu, prenesoh onako kako je meni rečeno. Vjeruj da sam se više raspitivao o oporavku (dužini istog) negoli o trenutnom Dadinom stanju. Ja se iskreno nadam da su svi pogriješili i da ćemo ga gledati kako na pripremama, tako i na EP-u.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 mar 2013, 22:11

NEZALAGANJE je napisao/la:
Kakav je to lom,pa ce mu trebati vise od 4 mj oporavka?? Ne kazem da lazes,ali nije realno da moze propustiti EP zbog samog loma...
ja sam lomio zglob i trebalo mi je 6 mjeseci da prohodam kako trebam i onda jos godinu fizikalnih da uklonim 90% posljedica, a dan danas kada sam umoran vucem ljevu nogu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 mar 2013, 22:23

nerminh74 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
ja sam lomio zglob i trebalo mi je 6 mjeseci da prohodam kako trebam i onda jos godinu fizikalnih da uklonim 90% posljedica, a dan danas kada sam umoran vucem ljevu nogu

poznato mi je to Nermine :( Pola godine nisam nista mogao :!: Operacija,plate,sarafi :!:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.