Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 22:00

CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatora :D torino dobra ti ta na avataru :mrgreen:

Trebao sam ja novin arstvo upisati stvoren sam za komentatora 100% :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 22:00

jos 23 i po sata,ak sam dobro sracunao
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 nov 2009, 22:01

ne vrijedi raspravljati sa ovih cro_geniusom :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 13 nov 2009, 22:03

slika
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 nov 2009, 22:03

Elddar je napisao/la:ne vrijedi raspravljati sa ovih cro_geniusom :mrgreen:
mislis cro_genitalijus :lol: :lol:
Dragon Town

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 22:03

evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio kompanija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall.... :cry: :cry: :cry:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 nov 2009, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 22:03

slika
Ovdje ih ceka Dzehennem 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 22:04

predlažem administraciji ss.ba da rob do bagro postave za moderatora, frajer je konstantno na forumu i ima uvid šta se dešava u toku dana i idiote slične ovom geniusu bi mogao u startu banovat da ne šire gubitničku atmosferu iz "lijepe naše", jer dok vi reagujete on pola raje iznervira
Strauss Junior

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 nov 2009, 22:05

Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio komapnija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall.... :cry: :cry: :cry:
pa sta su iz Jordana krenuli??!! :o :o :o nije valjda da i tamo ma ljudi iz bosne i Hercegovine :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 nov 2009, 22:05

Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio kompanija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall.... :cry: :cry: :cry:
sramota :|
× Plava krv ispod koze ×

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 13 nov 2009, 22:05

ajde kanite se provokatora,sretno sutra momcima,zamislite samo koliko bi citavoj ligi i klubovima skocila cijena kad bi se BiH plasirala na svjetsko,kur.. bi mamic prodao Modrica,eduarda i corluku da mu repke nije!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 13 nov 2009, 22:05

valjda se avio kompanija zove jordan xD

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 22:07

dubrava je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio komapnija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall.... :cry: :cry: :cry:
pa sta su iz Jordana krenuli??!! :o :o :o nije valjda da i tamo ma ljudi iz bosne i Hercegovine :D :D

ma nemam pojma neka avio kompanija jordan uredno sletila u Bih a u portugal im nisu dozvolili da slete nidze veze,kao ova kompanija se nalazi na crnoj listi itd...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 22:08

antipolitika2 je napisao/la:ajde kanite se provokatora,sretno sutra momcima,zamislite samo koliko bi citavoj ligi i klubovima skocila cijena kad bi se BiH plasirala na svjetsko,kur.. bi mamic prodao Modrica,eduarda i corluku da mu repke nije!
ti majstore nisi normalan, nekad me tako inerviraš da bi ti zube polomio spominjući talibane i sl., a nekad pišeš sasvim normalno kao večeras, tebe kako kad pukne.....sad si dobar, sad nisi, nastavi u ovom tonu kao večeras majke ti
Strauss Junior

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 nov 2009, 22:08

BlueSharks je napisao/la:predlažem administraciji ss.ba da rob do bagro postave za moderatora, frajer je konstantno na forumu i ima uvid šta se dešava u toku dana i idiote slične ovom geniusu bi mogao u startu banovat da ne šire gubitničku atmosferu iz "lijepe naše", jer dok vi reagujete on pola raje iznervira
slazem se s Tobom da roba treba za moderatora i to po brzom i hitnom postupku u skracenoj proceduri :D :D
al ne bi davao ban takvom liku..tip nije rekao nista uvredjlivo, jest da podhebava, al nista nije vrijedao.. forum ne smije biti jednoumlje, ako me razumijes ;) jednostavno, ignore i to je to, ako ti ne pase, kao sto ne pase ni meni..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 13 nov 2009, 22:09

cro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske ;)

PSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...........da sam na tvom mjestu ja bi sutio i poklopio se usima......... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 13 nov 2009, 22:09

Ponos Torina je napisao/la:
dubrava je napisao/la:

ma nemam pojma neka avio kompanija jordan uredno sletila u Bih a u portugal im nisu dozvolili da slete nidze veze,kao ova kompanija se nalazi na crnoj listi itd...
to teroristicka kompanija pa na crnoj listi xD

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 13 nov 2009, 22:10

BlueSharks je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:ajde kanite se provokatora,sretno sutra momcima,zamislite samo koliko bi citavoj ligi i klubovima skocila cijena kad bi se BiH plasirala na svjetsko,kur.. bi mamic prodao Modrica,eduarda i corluku da mu repke nije!
ti majstore nisi normalan, nekad me tako inerviraš da bi ti zube polomio spominjući talibane i sl., a nekad pišeš sasvim normalno kao večeras, tebe kako kad pukne.....sad si dobar, sad nisi, nastavi u ovom tonu kao večeras majke ti
Ja se samo branim od provokatora kojih ima na sve tri strane! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 13 nov 2009, 22:10

ljudi sutra na vece u ova doba je....................hajmo glasno tekma......a rezultat mi vodimo dzeko 15 minuta goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......ale ale aleeeeeeeeeeeeee

pa poluvrijeme
Zadnja izmjena: samricak, dana/u 13 nov 2009, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 22:10

Evo kako teku pripreme za obezbjedzenje utakmice izmedzu BIH i Portugala u Zenici :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.