CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
Trebao sam ja novin arstvo upisati stvoren sam za komentatora 100%
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
CRNI_SA je napisao/la:evo vam portugal na euro sportu uz komentar 2 najbolja komentatoratorino dobra ti ta na avataru
mislis cro_genitalijusElddar je napisao/la:ne vrijedi raspravljati sa ovih cro_geniusom

pa sta su iz Jordana krenuli??!!Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio komapnija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall....![]()
![]()
sramotaPonos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio kompanija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall....![]()
![]()
dubrava je napisao/la:pa sta su iz Jordana krenuli??!!Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio komapnija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall....![]()
![]()
![]()
![]()
nije valjda da i tamo ma ljudi iz bosne i Hercegovine
![]()
ti majstore nisi normalan, nekad me tako inerviraš da bi ti zube polomio spominjući talibane i sl., a nekad pišeš sasvim normalno kao večeras, tebe kako kad pukne.....sad si dobar, sad nisi, nastavi u ovom tonu kao večeras majke tiantipolitika2 je napisao/la:ajde kanite se provokatora,sretno sutra momcima,zamislite samo koliko bi citavoj ligi i klubovima skocila cijena kad bi se BiH plasirala na svjetsko,kur.. bi mamic prodao Modrica,eduarda i corluku da mu repke nije!
slazem se s Tobom da roba treba za moderatora i to po brzom i hitnom postupku u skracenoj proceduriBlueSharks je napisao/la:predlažem administraciji ss.ba da rob do bagro postave za moderatora, frajer je konstantno na forumu i ima uvid šta se dešava u toku dana i idiote slične ovom geniusu bi mogao u startu banovat da ne šire gubitničku atmosferu iz "lijepe naše", jer dok vi reagujete on pola raje iznervira
cro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
to teroristicka kompanija pa na crnoj listi xDPonos Torina je napisao/la:dubrava je napisao/la:pa sta su iz Jordana krenuli??!!Ponos Torina je napisao/la:evo na vijestim javili da 100 nasih navijaca nije uspjelo da odleti u portugal,avio komapnija jordan nije dobila dozvolu da sleti na portugalski aerodrom navijaci cekaju od 9 sati ujutro novi avion ali organizacija ih cijelo vrijeme obmanuje.Zao mi je ljudi platili su a ovi ih zajebavaju ljudi nece pare hoce u Portugall....![]()
![]()
![]()
![]()
nije valjda da i tamo ma ljudi iz bosne i Hercegovine
![]()
ma nemam pojma neka avio kompanija jordan uredno sletila u Bih a u portugal im nisu dozvolili da slete nidze veze,kao ova kompanija se nalazi na crnoj listi itd...
Ja se samo branim od provokatora kojih ima na sve tri strane!BlueSharks je napisao/la:ti majstore nisi normalan, nekad me tako inerviraš da bi ti zube polomio spominjući talibane i sl., a nekad pišeš sasvim normalno kao večeras, tebe kako kad pukne.....sad si dobar, sad nisi, nastavi u ovom tonu kao večeras majke tiantipolitika2 je napisao/la:ajde kanite se provokatora,sretno sutra momcima,zamislite samo koliko bi citavoj ligi i klubovima skocila cijena kad bi se BiH plasirala na svjetsko,kur.. bi mamic prodao Modrica,eduarda i corluku da mu repke nije!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.