Izbacio ga martinez iz ravnoteze, čuvaj se šećere i tebe je švajni safataosecer je napisao/la:
ps.
da, na samom pocetku ovaj klarebijase onako ozbiljan i uravnotezen forumas.
st bi? sta se desi? kud nestade? haman da je poludio
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Šećo: Gdje izvuče ovu......
Joj što se ismijah i koliko sam ja tad bio nabrijan u tim duelima s Klaritosom, a poslije dobra raja postadosmo.....
Malo moje lude nabrijanosti (ono kad me ponese....
), a malo krive procjene po pitanju njega, jer nisam skontao na početku koliko se lik zahebaje. Što je najgore ili možda najbolje
, svaki forumaš koji je dolazio poslije i bio novi ovde, padao je na te njegove pojedine izjave i vodio žestoke diskusije s njim. Znam da je imao par žestokih disuksija s Bilalom i još par ljudi....
Šećko samo me za tebe čudi da si ovoliko pretraživao unazad, odkud tebi odjednom toliko vrijeme i strpljenje?
E sad nešto i o Bayernu, mi pravo punimo kasu Schalkea, za prošlu sezonu smo im isplatili 2,5 miliona eura za Neuera, a za ovu zavisno od uspjeha bi im mogli isplatiti i 5 miliona eura. Tako da se plavcima na onu cifru od 23 milke, dodaje još dobra sumica i Heldt je postao naš najveći navijač....
Može se reći da je napravio dobar posao po pitanju ovog transfera, jer je ove dodatne bonuse dobro ugovorio. Bonusi se isplaćuju u slučaju određenih uspjeha, ove pare za prošlu sezonu su vjerovatno zbog našeg finala LP, a ove godine bi Schalkeu valjda najviše para mogao donijet Bayernov plasman već u polufinale...
Još nešto vezano za diskusiju oko Balea, za Balea bi se našlo uvijek mjesta, jer može na više pozicija igrat, sinoć je igrao iza špiceva, znači može krilo, može polušpic, može bek, svestran je čovjek. Taj bi ja transfer uvijek pozdravio (samo da baš nije neka nenormalna cifra u pitanju, jer za njim nema tolike potrebe). Međutim, mislim da je Real kaparisao tog igrača, da je to poodmakloj fazi i da se time ne treba opterećavat. Ako se šta desi pozitivno po tom pitanju, fino je, a ovako ne treba se zamarat time. A da je igračina, jeste i to kakva i to mu niko ne može osporit...
Šećko samo me za tebe čudi da si ovoliko pretraživao unazad, odkud tebi odjednom toliko vrijeme i strpljenje?
E sad nešto i o Bayernu, mi pravo punimo kasu Schalkea, za prošlu sezonu smo im isplatili 2,5 miliona eura za Neuera, a za ovu zavisno od uspjeha bi im mogli isplatiti i 5 miliona eura. Tako da se plavcima na onu cifru od 23 milke, dodaje još dobra sumica i Heldt je postao naš najveći navijač....
Može se reći da je napravio dobar posao po pitanju ovog transfera, jer je ove dodatne bonuse dobro ugovorio. Bonusi se isplaćuju u slučaju određenih uspjeha, ove pare za prošlu sezonu su vjerovatno zbog našeg finala LP, a ove godine bi Schalkeu valjda najviše para mogao donijet Bayernov plasman već u polufinale...
Još nešto vezano za diskusiju oko Balea, za Balea bi se našlo uvijek mjesta, jer može na više pozicija igrat, sinoć je igrao iza špiceva, znači može krilo, može polušpic, može bek, svestran je čovjek. Taj bi ja transfer uvijek pozdravio (samo da baš nije neka nenormalna cifra u pitanju, jer za njim nema tolike potrebe). Međutim, mislim da je Real kaparisao tog igrača, da je to poodmakloj fazi i da se time ne treba opterećavat. Ako se šta desi pozitivno po tom pitanju, fino je, a ovako ne treba se zamarat time. A da je igračina, jeste i to kakva i to mu niko ne može osporit...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
izvinjavam se ako je bilo ranije
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
690. stranica ove teme.effe_sa je napisao/la:Šećo: Gdje izvuče ovu
kliknes nekome na nik, odes na opciju ´pronadji postove korisnika´ i to je to.effe_sa je napisao/la:Šećko samo me za tebe čudi da si ovoliko pretraživao unazad, odkud tebi odjednom toliko vrijeme i strpljenje?
naumpalo mi da je bilo nekih kvalitetnih prepucavanja, pa sam potrazio ne postove i naletio na ovaj tvoj.
tako i treba. pomozi slabijima kako bi ojacao ligu. msm, sta je bayernu 5,6 ili 10 miliona? nista.effe_sa je napisao/la:E sad nešto i o Bayernu, mi pravo punimo kasu Schalkea, za prošlu sezonu smo im isplatili 2,5 miliona eura za Neuera, a za ovu zavisno od uspjeha bi im mogli isplatiti i 5 miliona eura. Tako da se plavcima na onu cifru od 23 milke, dodaje još dobra sumica i Heldt je postao naš najveći navijač...
bayern prehranjuje bundesligase.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Evo historije malo:
No vladaju zakoni jačeg i biva ovo
nego de da napravim novi akaunt pa krenem ispočetka.
Čuj ga.geronimo je napisao/la:Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000
Napadi sa svih stranageronimo je napisao/la:Bezveze dizes tenzije
Ali onda doista neočikavano pristiže ruka spasa.JetSet_Hantraga je napisao/la:sve vise sam siguran da je Secer bio u pravu kad te zvao KARE...
Čuj dokija i prgavog nadimka.Zdena04 je napisao/la:Drugo, forumaš kojeg ismijavaš nosi nick @Klare. Ovo naglašavam jer sam ja dobio neku vrstu upozorenja (Gero) kada sam napisao @dr.anus i još nekoliko primjera (radilo se o uzvraćanju provokacije).
Vidim da se povodom pogrdnog prozivanja gore navedenog forumaša ništa ne poduzima pa dolazim do zaključka da su pojedini navijači i moderatori Bayerna licemjeri.
No vladaju zakoni jačeg i biva ovo
geronimo je napisao/la:ti si za mene Zdenka (dobar sir)
Omerbavarac je napisao/la:Klare, nisi ti navijac Bayerna!!!![]()
![]()
![]()
Lishche je napisao/la:Možda ova ekipa koja ovdje piše jest malo () nerealna, ali ti ideš u drugu krajnost i bezobrazno potcjenjuješ naše igrače, naš tim, i našu ligu...
_amel_13_BHf_ je napisao/la:klare ti nemas pojma o zivotu covjece idi se poklopi...![]()
![]()
moustapha je napisao/la:Meni je sve jedno, al' ti se druze provaljujes ko trafika.
Spektakl!The Reds je napisao/la:idi djete popij mlijeko pa lezi spavajj,tebi se nisam ni obracaoo...vidiss da *pricam*s jaranom....
nauci se kulturiii...
effe_sa je napisao/la:ej klare hajd ne pametuj vise Boga ti, prvo od starta se vidi da si nikakav navijac bayerna, nesto ovde uzeo jedno vrijeme pucat kritike o klubovima u bundesligi dal mogu zadrzat najvaznije igrace il ne mogu, htio si se time pravit pametan, sad hoces meni pamet da solis, a svi koji su mi je poceli ovde solit razbijeni su argumentima i mjesecima se nisu ovde pojavljivali...procitaj na bild.de pa ces vidjet dal su moji podaci tacni, a ne komentarisi nesto sto ne provjeris...procitaj to naravno ako znas citat i razumijet njemacki il se inace poklopi i sutiKlare je napisao/la:Više laži na jednom mjestu nisam čuoeffe_sa je napisao/la:...![]()
![]()
![]()
Neki su predviđaliOmerbavarac je napisao/la:Joj covjece jesi zapeo, de ohladi malo.
J.ebo lud zbunjenogsecer je napisao/la:nego, kare, do kad nas mislis muciti svojim prisustvom![]()
momci koji se ovdje okupljaju, simpatizeri bayerna, su probrana raja na ovom forumu.
ti mi se nikako ne uklapas u taj profil i ne predvidjam ti "blistavu karijeru" na ovom (pod)forumu.
Ko se ovo javlja, opet po ko zna koji put.geronimo je napisao/la:Sad mi Klark pogotovo nije jasan.Moram ovaj slučaj posebno ispitati.
effe_sa je napisao/la:par dana ne budes tu i opet vidis onda kako nas stari drug klare i dalje pametuje, al klare je i onako vec odavno provaljen pa ga mnogi i ignorisu
Evo malo se i historije dotaklo, i može se sigurno reći da je forum, ako ništa drugo bio zanimljiviji,FC BAYERN je napisao/la:Nego gle ko drugi nego Klare uvijek se pravi najpametniji on sve zna on sve vidi
Hahaha, vidi ih samo kako su oni našli čeprkati.
Lošiji rezultati = tanki živci. Automatski više rasprava, koje postaju dosta žustre i mami (izaziva) osmijehe. Ponekad i aplauze.
A jesu se vala Klare naklatili na tebe, a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom.
Sve si to momački istrpio (dobio si kamaru uvreda - doduše sitnih) i trenutno si svima simpa (dobro, ne baš svima
) i tvoji postovi su rado čitani.
Nego, vjerovatno si čuo da je Vila gdje Plavuša živi od juna slobodna? To bi trebalo značiti da Timkan ide ća (ili se morti samo seli
).
Za Tarzu se još ne zna, on kao da vapi za još jednom godinom pa da se ođe i oprosti.
Haman da ti ide još jedan ljubimac - i to najveći.
Malo se po Minćenu šuškalo da se Marion pomamio i kren'o redom da dere.
Izgleda da je Bastijeva Pupe fasovala.
Hajd priznaj da imaš dva.Evo malo se i historije dotaklo, i može se sigurno reći da je forum, ako ništa drugo bio zanimljiviji,
Lošiji rezultati = tanki živci. Automatski više rasprava, koje postaju dosta žustre i mami (izaziva) osmijehe. Ponekad i aplauze.
A jesu se vala Klare naklatili na tebe, a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom.
Sve si to momački istrpio (dobio si kamaru uvreda - doduše sitnih) i trenutno si svima simpa (dobro, ne baš svima
Nego, vjerovatno si čuo da je Vila gdje Plavuša živi od juna slobodna? To bi trebalo značiti da Timkan ide ća (ili se morti samo seli
Za Tarzu se još ne zna, on kao da vapi za još jednom godinom pa da se ođe i oprosti.
Haman da ti ide još jedan ljubimac - i to najveći.
Malo se po Minćenu šuškalo da se Marion pomamio i kren'o redom da dere.
Izgleda da je Bastijeva Pupe fasovala.
Vom Jäger zum Gejagten
SEXSTEIGER!*
[youtube][/youtube]
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... fd71f.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*Tune je car za nadimke.
[youtube][/youtube]
O-Ton od Thona.Bastian ist seit meiner Aussage besser geworden – ob es da einen direkten Zusammenhang gibt, wage ich nicht zu beurteilen.
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... fd71f.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*Tune je car za nadimke.
Vom Jäger zum Gejagten
Eno sad, ako ima uradi delete, jer ovo je jedini...geronimo je napisao/la:Hajd priznaj da imaš dva.
geronimo je napisao/la:a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom.![]()
Nikad i nikom se ne ponovilo.
Da, pisao sam prije koji dan,geronimo je napisao/la:vjerovatno si čuo da je Vila gdje Plavuša živi od juna slobodna? To bi trebalo značiti da Timkan ide ća
to je sigurna stvar.
a Bujto će dobiti još jednu, ako ne zbog sjajnih partija, onda zbog drugih poznatih razloga.
Da šuška se, znamo da je lewa u ozbiljnoj situaciji, tako da se odjednom javio malo opasniji interes Chelsea,Malo se po Minćenu šuškalo da se Marion pomamio i kren'o redom da dere.![]()
a znamo da je za trojicu prostora malo.
Ovo dešifrirati ne mogu?Izgleda da je Bastijeva Pupe fasovala.
Kresno Sarah.Klare je napisao/la: Ovo dešifrirati ne mogu?
Ponovit ću - samo trač (zasad).
Vom Jäger zum Gejagten
- amel10071988
- Kontakt:

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- supermario
- Kontakt:
Daanish Riaz posted about 5 hours ago Contributor I
Its not going to be a match between Bayern/Arsenal.. its going to be a MURDER

Its not going to be a match between Bayern/Arsenal.. its going to be a MURDER
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Marion će izgleda postat novi Effenberg pa udara po djevojkama kolega (a kod Effea je uvijek bilo od birača nema j....
, naravno mislio sam na orginalnog Effea......
).
Ma Timkan ide sigurno, ali eto oprostit će se sa titulama (s koliko vidjet ćemo).
Klare je bio popularan uvijek i među navijačima ManU-a, valjda se tamo igrao puno po njihovoj temi....
A zanimljivo je i to da je jedan forumaš bacao okolo optužbe kako sam privatizovao temu Bayerna (tako nekako u prenesenom značenju.....
), a jedan drugi me trpao i dovodio u vezu stalno s političarima, ali se okanio toga.....
Dvojica se nikad nisu skoro pojavili na ovoj temi kada je Bayernu dobro išlo. Mogao bi još s opažanjima, a čudo jedno kako nekad sitnice pratim.......
A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još......
Ma Timkan ide sigurno, ali eto oprostit će se sa titulama (s koliko vidjet ćemo).
Klare je bio popularan uvijek i među navijačima ManU-a, valjda se tamo igrao puno po njihovoj temi....
A zanimljivo je i to da je jedan forumaš bacao okolo optužbe kako sam privatizovao temu Bayerna (tako nekako u prenesenom značenju.....
Dvojica se nikad nisu skoro pojavili na ovoj temi kada je Bayernu dobro išlo. Mogao bi još s opažanjima, a čudo jedno kako nekad sitnice pratim.......
A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još......
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nisam, izlapio sam malo.effe_sa je napisao/la: A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još......
Znam sve i na koga misliš. Hegemonija ih otjerala.effe_sa je napisao/la: Dvojica se nikad nisu skoro pojavili na ovoj temi kada je Bayernu dobro išlo.
Imali smo mi ovdje jednu peglu (ovi su bili tanki za njega) koja nas danima terorisala. Srećom i on/a je pregorila.
Sutra u isto vrijeme tekma kada i Ruhr Derby. Poslije Hoffe ću i ovaj meč propustiti.
Mora se ovo ispratiti.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma to je samo malo, ništa strašno....A baš javi preko poruke na koga si sumnjao tamo. Razočarao si me na kraju, jer sam ga s apetitom htio nogirat......geronimo je napisao/la:Nisam, izlapio sam malo.effe_sa je napisao/la: A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još......
Hoćeš da kažeš da ćeš samo gledat Ruhrderby ili.....???geronimo je napisao/la: Sutra u isto vrijeme tekma kada i Ruhr Derby. Poslije Hoffe ću i ovaj meč propustiti.
Mora se ovo ispratiti.
Gledat ću ja kombinovano.....Nadam se dobroj partiji naše ekipice, po mogućnosti da bude atraktivno i sastav da se što više izmiješa....A i Ruhrderby bi trebao biti poslastica...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
on kao modertor to ne smije dati do javnog znanja, jbg profesionalna tajnaeffe_sa je napisao/la: A Gero je majstor u provaljivanju duplih nickova, prikrivenih likova ili kako li to već da nazovemo još......
Agieren statt reagieren
- schweinsteiger
- Kontakt:
MUDovci je bilo popularnoKlare je napisao/la:geronimo je napisao/la:a tek Skumovci, koje si redovno obilazio sa svojom nedjeljnom kolumnom.![]()
![]()
Nikad i nikom se ne ponovilo.![]()
@gero
sta ima "SEXSTEIGER"
#miasanmia
- anton 1983
- Kontakt:
I više od togageronimo je napisao/la:Kresno Sarah.Klare je napisao/la: Ovo dešifrirati ne mogu?
Ponovit ću - samo trač (zasad).
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
mario mazno koleginu dzevojku?
fuj, koje dzubre.
nisam li vam govorio da se radi o gov.netu?
naravno da jesam.
malo bezvrato pseto netalentovano za fucu, siroke i izduzene face - bas ko u govesceta.
mario gov.njez. raduje me sto ce ´karijeru´ nastavit u nekom malom klubu.
fuj, koje dzubre.
nisam li vam govorio da se radi o gov.netu?
naravno da jesam.
malo bezvrato pseto netalentovano za fucu, siroke i izduzene face - bas ko u govesceta.
mario gov.njez. raduje me sto ce ´karijeru´ nastavit u nekom malom klubu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Nisam vjerovao u to kad sam jucer procitao na ovom i onom forumu. Posto vjerojatno ti znas ipak puno vise o tome onda ostaje da ti vjerujemo.anton 1983 je napisao/la:I više od togageronimo je napisao/la:Kresno Sarah.Klare je napisao/la: Ovo dešifrirati ne mogu?
Ponovit ću - samo trač (zasad).Schweini mu sad neda da se karta sa ostatkom ekipam, a Mario udara di zdihne! A ko ne bi sa onakvom frizuriom
Tesko je rijecima opisati takvo ponasanje..... Ima toliko zena sve po svuda a njemu gust da dira suigraceve.
Zna se da se prijateljove zene/cure ne diraju nikad a ovaj se.ronja izgleda bas to uradi. Sto ga Svajni nije provuko kroz sake malo...
Ovakvim ocajnim, neljudskim i nemoralnim potezom nadam se da isti odlazi na ljeto.
Nadam se da to nece izaci u javnost jer bi nam moglo jako poremetiti formu.
- anton 1983
- Kontakt:
Ima jedna stvar na koju se krivo gleda kod takvih situacija. Nijeon kriv već ona, a takve žene su kurve, s tim da se zna da ova od Schweinija malo jest...
Al koga BK za to, kad on bez obzira na to ide, samo je pitanje di i za kolko!
Al koga BK za to, kad on bez obzira na to ide, samo je pitanje di i za kolko!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.