A secer je obicni prdonja, moze djeci bacat blefove.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nemogu oni Svecu meda,ne bojim se ja za Svetog.geoxx je napisao/la:ne dirajte svetog , svetac je legenda![]()
vidim neki na Bog zna kakvoj osnovi zaključiše da sveti nije vidio čkepi u zivotu iako ne poznaju istog uzivo , dok secer ispade j.ebač na duge staze jer reda korisne savjete napaljenim klincima , zanimljivo ,ima logike
Normalno.Sveti je napisao/la:haha, samo ime mi kaže![]()
Madridski lobi se i ovdje osjeti, ne mogu nam ništa![]()
sebe smatras najboljom curom tuzlanskog kantona, homi?Sheyi je napisao/la:Samo da ka'em da sam Svetog vidio sa najboljom curom u TK.
prosto se prenerazih kada na temi ´chat´ procitah ovoSveti je napisao/la:ali mi lik zajah'o na qrac i ne popušta.
ako uzmemo u obzir nacin i energiju koju ulazes kako bi odbranio svog ´prijatelja´(?),Sheyi je napisao/la:Dao bih da me yebe Emerik Gudelj za ovo
Sveti je napisao/la:A ja sam hinja
Vidis li ti dobro?secer je napisao/la:sebe smatras najboljom curom tuzlanskog kantona, homi?Sheyi je napisao/la:Samo da ka'em da sam Svetog vidio sa najboljom curom u TK.
Sheyi je napisao/la:Dao bih da me yebe Emerik Gudelj za ovo
Nemoj ubacivati ovdje nesto sto svi znamo da je zafrkancija, slabo ti to ide tuzlanski žigolo.ako uzmemo u obzir nacin i energiju koju ulazes kako bi odbranio svog ´prijatelja´(?),
ne preostaje mi da zakljucim nista drugo osim da ste vas dvojica u vezi.
De odvadi malo zivota ti.secer je napisao/la:![]()
![]()
homi...![]()
Sveti je napisao/la:A ja sam hinja
Jel' to i tebi admine trebaju ljubavni savjeti od šećera, pa ga moliš da prestane?admin je napisao/la:Molim vas, prestanite.
Monolog je napisao/la:I Realovci prave čopor k'o Juventini.![]()
Haj', valjda neće bojkotovati forum.
Mi ne pravimo čopor.Mi smo odavno visoko organizovana organizacijamandraX je napisao/la:Monolog je napisao/la:I Realovci prave čopor k'o Juventini.![]()
Haj', valjda neće bojkotovati forum.![]()
![]()
![]()
PreĆerašte ljudi, ohan'te malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.