A secer je obicni prdonja, moze djeci bacat blefove.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Samo da ka'em da sam Svetog vidio sa najboljom curom u TK. 
Ma nemogu oni Svecu meda,ne bojim se ja za Svetog.geoxx je napisao/la:ne dirajte svetog , svetac je legenda![]()
vidim neki na Bog zna kakvoj osnovi zaključiše da sveti nije vidio čkepi u zivotu iako ne poznaju istog uzivo , dok secer ispade j.ebač na duge staze jer reda korisne savjete napaljenim klincima , zanimljivo ,ima logike
Sveti imas pravo da zajebajes koga hoces ne smije ti niko nista.
haha, samo ime mi kaže
Madridski lobi se i ovdje osjeti, ne mogu nam ništa

Madridski lobi se i ovdje osjeti, ne mogu nam ništa
naprijed rejal
Normalno.Sveti je napisao/la:haha, samo ime mi kaže![]()
Madridski lobi se i ovdje osjeti, ne mogu nam ništa![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I Realovci prave čopor k'o Juventini.
Haj', valjda neće bojkotovati forum.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sebe smatras najboljom curom tuzlanskog kantona, homi?Sheyi je napisao/la:Samo da ka'em da sam Svetog vidio sa najboljom curom u TK.
sad, posto tvoj neuhranjeni mozgic (zivis po principu primis gore (najcesce hranu), primis dole (to obavlja sveti) i mali sheyi je zadovoljan tj. ne zamucava se necim nebitnim kao sto je razmisljanje) nema kapaciteta da te odvede do cilja tj. da shvatis kako sam uopce dosao do tog zakljucka, dopusti da ti pomognem.
prijeko je potrebna mala digresijica, pa cemo se vratiti na temu.
helem, nakon sto tvoj ´drugar´ @sveti na ovoj temi napisa
prosto se prenerazih kada na temi ´chat´ procitah ovoSveti je napisao/la:ali mi lik zajah'o na qrac i ne popušta.
ako uzmemo u obzir nacin i energiju koju ulazes kako bi odbranio svog ´prijatelja´(?),Sheyi je napisao/la:Dao bih da me yebe Emerik Gudelj za ovo
ne preostaje mi da zakljucim nista drugo osim da ste vas dvojica u vezi.
i da, za razliku od gluposti koju navalja troll-bratija sa pdf-a ´rm´, moj post moze ostati na ovoj temi.
ps.
ejjj, sveti...
znas ti dobro sta...
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
kakve rasprave i price, jeste li vi normalni? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
From Germany with love,stani malo jaro ,nije švabo na Husinu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Šta je mala šećerlema ovim htjela da dokaže to samo ona zna. Prepravlja navode u citatima i opet ne može da dobije smislen post, pa isti izgleda ovako :" sheyi, sveti, homi, da ti dam digresiju, homi, neke nelogične riječi koje su besmislene čak i za taj besmisleni post, pa opet par riječi koje pokazuju koliko si zatucan momak.
Ja ti kažem da me popustiš, ništa ti nisam rekao a ti mi dikrajdaš evo od sinoć. Istini na volju, kada se prepirem sa navijačima(simpatizerima) Barcelone, makar mi bude zanimljivo jer makaš, ripper, mandrak i co makar znaju da zatroluju, ali ti znaš da troluješ, ali sebe
Helemnejse, kažem ti, drži se ti svoje balavurdije tamo na temi tuga&čemer i moli boga da te ko ne prijavi što se vrtiš oko maloljetniKa, ili barem nastavi da pišeš postove od jedne riječi.
Ja ti kažem da me popustiš, ništa ti nisam rekao a ti mi dikrajdaš evo od sinoć. Istini na volju, kada se prepirem sa navijačima(simpatizerima) Barcelone, makar mi bude zanimljivo jer makaš, ripper, mandrak i co makar znaju da zatroluju, ali ti znaš da troluješ, ali sebe
naprijed rejal
A sve je pocelo od "sumlje" (namjerna greska je sad)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
homi...
Sveti je napisao/la:A ja sam hinja
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Vidis li ti dobro?secer je napisao/la:sebe smatras najboljom curom tuzlanskog kantona, homi?Sheyi je napisao/la:Samo da ka'em da sam Svetog vidio sa najboljom curom u TK.
Sheyi je napisao/la:Dao bih da me yebe Emerik Gudelj za ovo
Nemoj ubacivati ovdje nesto sto svi znamo da je zafrkancija, slabo ti to ide tuzlanski žigolo.ako uzmemo u obzir nacin i energiju koju ulazes kako bi odbranio svog ´prijatelja´(?),
ne preostaje mi da zakljucim nista drugo osim da ste vas dvojica u vezi.
- tyler durden
- Kontakt:
De odvadi malo zivota ti.secer je napisao/la:![]()
![]()
homi...![]()
Sveti je napisao/la:A ja sam hinja
Molim vas, prestanite.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma najbolje sedmodnevni boravak u Banovicima za 2 kod ovakvih situacija 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
plavetniloo
- Kontakt:
Jel' to i tebi admine trebaju ljubavni savjeti od šećera, pa ga moliš da prestane?admin je napisao/la:Molim vas, prestanite.
Monolog je napisao/la:I Realovci prave čopor k'o Juventini.![]()
PreĆerašte ljudi, ohan'te malo.
Mi ne pravimo čopor.Mi smo odavno visoko organizovana organizacijamandraX je napisao/la:Monolog je napisao/la:I Realovci prave čopor k'o Juventini.![]()
Haj', valjda neće bojkotovati forum.![]()
![]()
![]()
PreĆerašte ljudi, ohan'te malo.
Al šta zbog sumlje nastade.I ja sam mislio prokomentarisat nešto na tu riječ kad je napisano,al drag(mislim piše kvalitetne postove,no homo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.