Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Da tamPi imal hljeba od ovog programa:
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - Triceps
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - Triceps
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Da tamPi imal hljeba od ovog programa:
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - Triceps
leda i noge radi,a prsa ostavi uz biceps

Kod tog programa 3-1, je li bolje raditi prsa-biceps ili prsa-triceps ?
Što se tiče Wheya ja i nemam neki prevelik izbor (Scitec, Weider, ON) tako da ovaj trpam

Što se tiče Wheya ja i nemam neki prevelik izbor (Scitec, Weider, ON) tako da ovaj trpam

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prsa - triceps ti je stara skola... ja sam radio na oba nacina, meni su oba odgovarala
odvaja li iko od vas ravni benc od kosog?
odvaja li iko od vas ravni benc od kosog?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa kada radis prsa,radis sve varijante 

Kako da razvijem prsa kako da pocnem imam neku normalnu muskulaturu malo stomacica al to je nebitno volio bi ruke malo razviti i prsa pa volio bi neki savjet koristan da mi date

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Pocni sa sklekovima
ako imas u planu u teretanu,2 tega u ruku i bench klupa 

Hvala drug od veceras cu pocetlumani je napisao/la:Pocni sa sklekovimaako imas u planu u teretanu,2 tega u ruku i bench klupa
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisi me skontolumani je napisao/la:pa kada radis prsa,radis sve varijante
- Invincibles
- Kontakt:
K'o zeli kakvih suplemenata,dosta jeftinije nego na amino,ba ili gdje vec kupujete,neka se obrati u pp 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
100% original?Invincibles je napisao/la:K'o zeli kakvih suplemenata,dosta jeftinije nego na amino,ba ili gdje vec kupujete,neka se obrati u pp
- Invincibles
- Kontakt:
da naravnoBosniacum Lilium je napisao/la:100% original?Invincibles je napisao/la:K'o zeli kakvih suplemenata,dosta jeftinije nego na amino,ba ili gdje vec kupujete,neka se obrati u pp

imas pp
Daj neke cijene ovdje,posto ti je Gold whey,i imas li massacru 2 ?
- Invincibles
- Kontakt:
pp za vise informacija...Ne zelim banove ili neke prozivke zbog reklama,sto te interesuje pitas i gotovo..Pozzzuka_TM je napisao/la:Daj neke cijene ovdje,posto ti je Gold whey,i imas li massacru 2 ?
EDIT:100KM 2,26KG
200 4,5KG
Prvi dan i odmah 2 grupe velikih misicaDex je napisao/la:Da tamPi imal hljeba od ovog programa:
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - Triceps

evo kako bih ti ja preporucio,jer imaju dosta zajednickih vjezbi,bitno je od neceg (pravilnog)pocet,a program se ne kopira od drugog,nego se kristalise vremenom prema svom tijelu i potrebama.
1-prsa,ramena,triceps
2-noge i stomak
3-ledja,biceps
i jos da dodam za whey america-evropa ima dosta razlike u sastavu i dozvoljenim tvarima u tim preparatima

Idem ja pola godine, nego radio po tom programu, pa reko da pitam imal šta bolje
Još znam da na nekim vježbama ne smijem pretjerat zbog ozljede ramena koju sam bizarno doživio, buraza htio malo udarit, i ruka mi iz ramena isto ispadne, i sad svaki put kad ga opteretim il previše zamahnem to me zaboli

Još znam da na nekim vježbama ne smijem pretjerat zbog ozljede ramena koju sam bizarno doživio, buraza htio malo udarit, i ruka mi iz ramena isto ispadne, i sad svaki put kad ga opteretim il previše zamahnem to me zaboli
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Ja radim trenutno tacno ovo sto je dex napisao. I ide super. Mijenjam svakih nekih dva tri mjeseca nacin na koji idem u teretanu da bi razbio dosadu a isto tako da bi sokiro misice. O pravilima mozete koliko hocete ali ona uopste ne postoje koliko se neki na njih oslanjaju. Ja sam isto jedno vrijeme svaki dan svaki misic po jednu vjezbu. I rezultati bili dobri.autogol je napisao/la:Prvi dan i odmah 2 grupe velikih misicaDex je napisao/la:Da tamPi imal hljeba od ovog programa:
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - TricepsVelike misicne grupe su prsna,noge i ledja,o ostali misici spadaju u male misicne grupe.Za jedan trening radis samo jednu veliku grupu i kombinujes sa malim grupama,s tim sto veliku radis na pocetku treninga,jer tad imas najvise snage i koncentracije
![]()
evo kako bih ti ja preporucio,jer imaju dosta zajednickih vjezbi,bitno je od neceg (pravilnog)pocet,a program se ne kopira od drugog,nego se kristalise vremenom prema svom tijelu i potrebama.
1-prsa,ramena,triceps
2-noge i stomak
3-ledja,biceps
i jos da dodam za whey america-evropa ima dosta razlike u sastavu i dozvoljenim tvarima u tim preparatima
Ovaj program još vidio nisam.Dex je napisao/la:Da tamPi imal hljeba od ovog programa:
Prsa - Noge
Leđa - Trapez - Biceps
Ramena - Triceps

Najbolji raspored je onaj standardni:
1.Prsa - biceps
2.Leđa - triceps
3.Ramena - noge,
a fokusirati se na trapez su ionako lagane vježbe, pa se može ubaciti u 2 ili 3,
mada vam kažem da i nije potrebno, jer trapez je jako aktivan i kod vježbi ramena i leđa.
O vježbama na vratilu ne treba trošiti riječi,
sigurno najbolja sprava.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Danas krenuo ponovo u teretanu.
Upala me evo ufatila drama
Isao prije 5 mjeseci zadnji put, u periodu od 2.5 mjeseca.
Nešto mi se ne uzimaju nikakvi suplementi, al opet vidjet cu.
Šta vi preporučujete ?
Upala me evo ufatila drama

Šta vi preporučujete ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Najbolje ti je ništa,ali ako već hoćeš nešto,najbolje je Whey protein.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Danas krenuo ponovo u teretanu.
Upala me evo ufatila drama![]()
Šta vi preporučujete ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.