Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma maksimalnu novcanu,oduzimanje bodova i igranje bez domacih navijaca dvije domace tekme!!!!Ali sve isto kaznjavati tako da nema popustanja nikome!!!!
Upravo to videonadzor je jedino rijesenje, u danasnjem vaktu to i nije neka investicija, a veoma je ucinkovita.Jack777Pott je napisao/la:Bas je takve briga za bodove. Takodjer ni zabrana odlaska na gostovanja nece donijeti ucinak. Ucinak moze donijeti samo videonadzor na stadion, privodjenje krivaca nakon utakmica i istim zabrana pristupa stadionu. Oduzimanje bodova i zabrane gostovanja samo ce otjerati prave navijace, huligane to ne zanima.terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
Kaznjavanjem klubova se nista ne postize dok se ovi idioti ne pocnu kaznjavat i odstranjivat sa stadiona.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sta je ovo bilo u Sirokom,nisam u toku ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Jučer u bl i danas u sirokom,iste situacije kao kad je zeljo dobio 10000km + 2tekme bez navijača.
Hajd sad da vidimo regularnost komisija i medija koji šute dok su pm želji pljuvali na sva usta
Hajd sad da vidimo regularnost komisija i medija koji šute dok su pm želji pljuvali na sva usta
Aaa ja "huligana" iz Mostara .. Uuuu .. Pa oni su cak uspjeli i utakmicu prekinuti
Jaoo kako su zaj*bani !
Sami sebi dusmani,svoj klub gaze ! Glupani,nista drugo !
Sami sebi dusmani,svoj klub gaze ! Glupani,nista drugo !
❶❾❽❽
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobro pa je prekid pozdravljen (ako sam dobro shvatio pljesak) od normalnih domaćih navijača, a inače jako tužna situacija.
Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Hayley <3
lesinari,ultrasi i manijaci su najzasluzniji ako bude zabrana za navijace,a najvjerovatnije je da ce se to desiti,kad sve saberes ukupno na gostovanje svih navijaca svih klubova nema ukupno hiljada ,i drze taocima svoje klubove pa i ostale,mada ni druge grupe nisu cvjece ali ove tri su najeksponiranije zbog svojih ekscesa ove sezone
Ne moze me niko ubijediti da ove određene skupine nisu placenicke skupine.Nema ovdje vise ultras fazona niti ne znam ti cega.Sraota sta određene skupine sebi dozvoljavaju i kako glume navijacke skupine.Neka ih je stid!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nista od kazni nema, klubovi samo placaju kazne a oni nastavljaju po svom.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nema tu dopustenja drug moj,to je do redara,oni pregledavaju.A usput stoji da ovi gore klubovi suradjuju sa policijom,odnosno navijaci.badblueboylivno je napisao/la: Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
A usput,fino izgledaju Ultrasi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa dopustili su kad nisu dobro pregledali, zna se kako se treba raditi, a oni to nisu uradili kako treba.AgresivnoDjubre je napisao/la:Nema tu dopustenja drug moj,to je do redara,oni pregledavaju.A usput stoji da ovi gore klubovi suradjuju sa policijom,odnosno navijaci.badblueboylivno je napisao/la: Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.![]()
A usput,fino izgledaju Ultrasi.
Hayley <3
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da se razumijemo,tako je na svakom stadionu.Nije samo rijec o ovoj utakmici.badblueboylivno je napisao/la:
Pa dopustili su kad nisu dobro pregledali, zna se kako se treba raditi, a oni to nisu uradili kako treba.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ovi ultrasi su, zajedno s lesinarima, definitivno najveca pogan u ligi. Kazne za klubove po meni nisu nikakvo rjesenje, boli njih za to sto ce klub biti kaznjen. Jedino ispravno rjesenje je da policija kretenima koji prave belaje bez milosti lomi kosti i odvaljuje bubrege, te ih salje na dugotrajne odmore u zatvor.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A ja golcine,bravo majstore. 
- vidovitadjemila
Odmah ,ali odmah zabraniti sve dolaske gostujucih navijaca.I da vam kazem jos nesto. Sve navijacke grupe u BiH treba ZABRANITI.Horde Zla,Manijake, Lesinare,Robijase ,Ultrase ,Skripare,Fukare itd...
Neka se njima naprave posebna mjesta,nesto kao koride za bikove ,jer seljacinama je tamo i mjesto i neka se tamo fino tuku do mile volje.A nogometne terene neka prepuste onima koji ce platiti karte i normalno sa svojom djecom i ako treba citavim porodiocama dolaziti na njih.
Koji ste bolan navijaci svi vi.Najveca pijana i nadrogirana bagra i olos iz svih gradova koji ne znaju gdje im je glava a gdje guzica kada dolaze na stadione.Jajare najvece koji su ko bajagi hrabri samo u grupi od 200 i vise kao krdo bivola koje pustis u stampedo i ruse i gaze sve pred sobom.I sta vam je prica .Ma nismo mi nego su oni krivi.I vi pravite atmosferu.Ma materi je svojoj pravite vise .Po mogucnosti na Čevljanima,Medjedjem Brdu ili Rostovu.Nabijem sve vas huligane...Muka je vise svakom normalnom od vas.
Ma NA KORIDU ja sta ....
Neka se njima naprave posebna mjesta,nesto kao koride za bikove ,jer seljacinama je tamo i mjesto i neka se tamo fino tuku do mile volje.A nogometne terene neka prepuste onima koji ce platiti karte i normalno sa svojom djecom i ako treba citavim porodiocama dolaziti na njih.
Koji ste bolan navijaci svi vi.Najveca pijana i nadrogirana bagra i olos iz svih gradova koji ne znaju gdje im je glava a gdje guzica kada dolaze na stadione.Jajare najvece koji su ko bajagi hrabri samo u grupi od 200 i vise kao krdo bivola koje pustis u stampedo i ruse i gaze sve pred sobom.I sta vam je prica .Ma nismo mi nego su oni krivi.I vi pravite atmosferu.Ma materi je svojoj pravite vise .Po mogucnosti na Čevljanima,Medjedjem Brdu ili Rostovu.Nabijem sve vas huligane...Muka je vise svakom normalnom od vas.
Ma NA KORIDU ja sta ....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eto nas u Travnik na koridu.
Treba opasno udariti sa kaznam ove koji promovisu nacionalizam tj. lesve i nultrase !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
E cuj ovoga iz Travnika,on govori o seljakluku a u Travnik kad dodjes na onom brdu iza gola ljudi dodju s kombijem,naprave rostilj i gledaju utakmicu.A da ne govorim o ponasanju domacih navijaca na tribinama. 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.