Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Generalno je tuzno to sto nemamo jedan stadion u drzavi da valja, Bilino Polje je sminkano iskljucivo radi reprezentacije a i to je minimum uslova koje nalaze UEFA, jos malo pa ce reprezentacija morati iznajmljivat stadion po europi da igra.
Kad bi barem ostali tereni bili kako treba, moze se barem nesto poduzeti po pitanju travnjaka, neki minimum da ne igramo vaterpolo i sadimo krompir.

Kad bi barem ostali tereni bili kako treba, moze se barem nesto poduzeti po pitanju travnjaka, neki minimum da ne igramo vaterpolo i sadimo krompir.
Nasa liga najbolje da pocne u Maju,a da zavrsi u Septembru.

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
						Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
a i tad bi sunce pravilo probleme i igra bi bila nikakva jer igraci budu iscrpljeni poslje 5 min! u tom periodu koji ti spominjes sve tekme u hercegovini imaju po 3-4 pauze tokom tekme da igraci ohanu, umiju se i popiju vode da dodju malo sebi od vrucine! sto se tice ove slike sa tekme u mostaru juce, trenutno se radi drenaza na stadionu u vrapcicima i bas oko klupa za rezerven igrace je iskopano stim ono blato i voda! sto se terena tice racunajuci 5 dana neprestane padavine koja je bila teren je bio u iznenadjujuce dobrom stanju! racunajuci kako bi to bilo prije gdje nisi mogao vodit loptu nikako jer bi zapela u lokvi na terenu i gdje pas po zemlji nije bio nikako moguc, da nisu oni kanali iskopani sigurno bi ili igrali u bazenu ili tekma nebi nikako bila odigrana! naprimjer travnjak u banja luci je bio u puno gorem stanju nego u vrapcicima! svidjalo se nekom ili ne ali ja mislim da je za nase uslove najbolje imat terene sa umjtenom travom, moglo bi se igrat po citavu godinu i nebi uvjek tereni bili u katastrofalnom stanju poslje svake padavine! naprimjer evo travnjak u vrapcicima i banja luci se nece tek tako ni oporavit poslje jucerasnji tekma jer su sad u katastrofalnom stanju! znaci nisu odigrane samo jucerasnje tekme na losoj podlozi nego ce i sljedece na istim stadionima bit iste jer su travnjaci razorani! da smo u nekoj jacoj ligi gdje klubovi imaju puno jacu finansijsku moc nego sto imaju nasi sljedeci korak bi bio mjenanje travnjaka, ali racunajuci da je u nas stanje kakvo jest to nece bit ucinjeno i stim je za mene jedini ispravni korak da sto vise klubova postavi umjetnu travu i stim bi se izbjegle tekme kao one juce a i dobili bi ljepse povrsine za igranje i mogao bi se gledat bolji fudbal jer igraci nebi morali mislit kako ce lopta odskocit prije nego sto ce je primit ili dodat!ADEEEEEEL je napisao/la:Nasa liga najbolje da pocne u Maju,a da zavrsi u Septembru.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav cirkus... pa izbacite ih sa stadiona, pitschka im materina.  

Hayley <3
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bravo glupani.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
seljačine

Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.

- Jack777Pott
- Kontakt:
Bas je takve briga za bodove. Takodjer ni zabrana odlaska na gostovanja nece donijeti ucinak. Ucinak moze donijeti samo videonadzor na stadion, privodjenje krivaca nakon utakmica i istim zabrana pristupa stadionu. Oduzimanje bodova i zabrane gostovanja samo ce otjerati prave navijace, huligane to ne zanima.terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ma maksimalnu novcanu,oduzimanje bodova i igranje bez domacih navijaca dvije domace tekme!!!!Ali sve isto kaznjavati tako da nema popustanja nikome!!!!

Upravo to videonadzor je jedino rijesenje, u danasnjem vaktu to i nije neka investicija, a veoma je ucinkovita.Jack777Pott je napisao/la:Bas je takve briga za bodove. Takodjer ni zabrana odlaska na gostovanja nece donijeti ucinak. Ucinak moze donijeti samo videonadzor na stadion, privodjenje krivaca nakon utakmica i istim zabrana pristupa stadionu. Oduzimanje bodova i zabrane gostovanja samo ce otjerati prave navijace, huligane to ne zanima.terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
Kaznjavanjem klubova se nista ne postize dok se ovi idioti ne pocnu kaznjavat i odstranjivat sa stadiona.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sta je ovo bilo u Sirokom,nisam u toku ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Jučer u bl i danas u sirokom,iste situacije kao kad je zeljo dobio 10000km + 2tekme bez navijača.
Hajd sad da vidimo regularnost komisija i medija koji šute dok su pm želji pljuvali na sva usta

Hajd sad da vidimo regularnost komisija i medija koji šute dok su pm želji pljuvali na sva usta
Aaa ja "huligana" iz Mostara .. Uuuu .. Pa oni su cak uspjeli i utakmicu prekinuti   Jaoo kako su zaj*bani !
 Jaoo kako su zaj*bani !
Sami sebi dusmani,svoj klub gaze ! Glupani,nista drugo !

Jaoo kako su zaj*bani !
 Jaoo kako su zaj*bani !Sami sebi dusmani,svoj klub gaze ! Glupani,nista drugo !
❶❾❽❽
						- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobro pa je prekid pozdravljen (ako sam dobro shvatio pljesak) od normalnih domaćih navijača, a inače jako tužna situacija.
Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.

Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Hayley <3
lesinari,ultrasi i manijaci su najzasluzniji ako bude zabrana za navijace,a najvjerovatnije je da ce se to desiti,kad sve saberes ukupno na gostovanje svih navijaca svih klubova nema ukupno hiljada ,i drze taocima svoje klubove pa i ostale,mada ni druge grupe nisu cvjece ali ove tri su najeksponiranije zbog svojih ekscesa ove sezone

Ne moze me niko ubijediti da ove određene skupine nisu placenicke skupine.Nema ovdje vise ultras fazona niti ne znam ti cega.Sraota sta određene skupine sebi dozvoljavaju i kako glume navijacke skupine.Neka ih je stid!

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nista od kazni nema, klubovi samo placaju kazne a oni nastavljaju po svom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.