Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rikardo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Rikardo » 10 mar 2013, 14:21

Generalno je tuzno to sto nemamo jedan stadion u drzavi da valja, Bilino Polje je sminkano iskljucivo radi reprezentacije a i to je minimum uslova koje nalaze UEFA, jos malo pa ce reprezentacija morati iznajmljivat stadion po europi da igra.

Kad bi barem ostali tereni bili kako treba, moze se barem nesto poduzeti po pitanju travnjaka, neki minimum da ne igramo vaterpolo i sadimo krompir.

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 10 mar 2013, 14:26

Nasa liga najbolje da pocne u Maju,a da zavrsi u Septembru.
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 mar 2013, 14:49

ADEEEEEEL je napisao/la:Nasa liga najbolje da pocne u Maju,a da zavrsi u Septembru.
a i tad bi sunce pravilo probleme i igra bi bila nikakva jer igraci budu iscrpljeni poslje 5 min! u tom periodu koji ti spominjes sve tekme u hercegovini imaju po 3-4 pauze tokom tekme da igraci ohanu, umiju se i popiju vode da dodju malo sebi od vrucine! sto se tice ove slike sa tekme u mostaru juce, trenutno se radi drenaza na stadionu u vrapcicima i bas oko klupa za rezerven igrace je iskopano stim ono blato i voda! sto se terena tice racunajuci 5 dana neprestane padavine koja je bila teren je bio u iznenadjujuce dobrom stanju! racunajuci kako bi to bilo prije gdje nisi mogao vodit loptu nikako jer bi zapela u lokvi na terenu i gdje pas po zemlji nije bio nikako moguc, da nisu oni kanali iskopani sigurno bi ili igrali u bazenu ili tekma nebi nikako bila odigrana! naprimjer travnjak u banja luci je bio u puno gorem stanju nego u vrapcicima! svidjalo se nekom ili ne ali ja mislim da je za nase uslove najbolje imat terene sa umjtenom travom, moglo bi se igrat po citavu godinu i nebi uvjek tereni bili u katastrofalnom stanju poslje svake padavine! naprimjer evo travnjak u vrapcicima i banja luci se nece tek tako ni oporavit poslje jucerasnji tekma jer su sad u katastrofalnom stanju! znaci nisu odigrane samo jucerasnje tekme na losoj podlozi nego ce i sljedece na istim stadionima bit iste jer su travnjaci razorani! da smo u nekoj jacoj ligi gdje klubovi imaju puno jacu finansijsku moc nego sto imaju nasi sljedeci korak bi bio mjenanje travnjaka, ali racunajuci da je u nas stanje kakvo jest to nece bit ucinjeno i stim je za mene jedini ispravni korak da sto vise klubova postavi umjetnu travu i stim bi se izbjegle tekme kao one juce a i dobili bi ljepse povrsine za igranje i mogao bi se gledat bolji fudbal jer igraci nebi morali mislit kako ce lopta odskocit prije nego sto ce je primit ili dodat!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 mar 2013, 15:19

Kakav cirkus... pa izbacite ih sa stadiona, pitschka im materina. :D
Hayley <3

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 mar 2013, 15:20

Koji retardi jbt :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

High

Post Postao/la High » 10 mar 2013, 15:20

Bravo glupani.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 mar 2013, 15:20

seljačine

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2013, 15:24

Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 mar 2013, 15:30

terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
Bas je takve briga za bodove. Takodjer ni zabrana odlaska na gostovanja nece donijeti ucinak. Ucinak moze donijeti samo videonadzor na stadion, privodjenje krivaca nakon utakmica i istim zabrana pristupa stadionu. Oduzimanje bodova i zabrane gostovanja samo ce otjerati prave navijace, huligane to ne zanima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 10 mar 2013, 15:31

Ma maksimalnu novcanu,oduzimanje bodova i igranje bez domacih navijaca dvije domace tekme!!!!Ali sve isto kaznjavati tako da nema popustanja nikome!!!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 mar 2013, 15:32

Ne štediti gamad
ZELJEZNICAR 1921!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 mar 2013, 15:33

Jack777Pott je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Opet ce se uvasti zabrana gostovanja i mislim da bi to bilo pametno i to za cijelu polusezonu. **** nas kad smo stoka . Uvesti kaznu oduzimanja bodova mislim da bi to bilo pravedno.
Bas je takve briga za bodove. Takodjer ni zabrana odlaska na gostovanja nece donijeti ucinak. Ucinak moze donijeti samo videonadzor na stadion, privodjenje krivaca nakon utakmica i istim zabrana pristupa stadionu. Oduzimanje bodova i zabrane gostovanja samo ce otjerati prave navijace, huligane to ne zanima.
Upravo to videonadzor je jedino rijesenje, u danasnjem vaktu to i nije neka investicija, a veoma je ucinkovita.
Kaznjavanjem klubova se nista ne postize dok se ovi idioti ne pocnu kaznjavat i odstranjivat sa stadiona.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2013, 15:35

Sta je ovo bilo u Sirokom,nisam u toku ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 mar 2013, 15:36

Ultrasi bacali petarde
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2013, 15:44

Jučer u bl i danas u sirokom,iste situacije kao kad je zeljo dobio 10000km + 2tekme bez navijača.
Hajd sad da vidimo regularnost komisija i medija koji šute dok su pm želji pljuvali na sva usta

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 10 mar 2013, 15:45

Aaa ja "huligana" iz Mostara .. Uuuu .. Pa oni su cak uspjeli i utakmicu prekinuti :o Jaoo kako su zaj*bani !

Sami sebi dusmani,svoj klub gaze ! Glupani,nista drugo !
❶❾❽❽

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 mar 2013, 15:47

Dobro pa je prekid pozdravljen (ako sam dobro shvatio pljesak) od normalnih domaćih navijača, a inače jako tužna situacija.
Opaliti kaznu domaćinu radi dopuštanja unošenja ovih sredstava gostima, a gostima isto opaliti kaznu za divljaštvo njihovih navijača.
Hayley <3

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 mar 2013, 15:51

lesinari,ultrasi i manijaci su najzasluzniji ako bude zabrana za navijace,a najvjerovatnije je da ce se to desiti,kad sve saberes ukupno na gostovanje svih navijaca svih klubova nema ukupno hiljada ,i drze taocima svoje klubove pa i ostale,mada ni druge grupe nisu cvjece ali ove tri su najeksponiranije zbog svojih ekscesa ove sezone

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 mar 2013, 15:53

Ne moze me niko ubijediti da ove određene skupine nisu placenicke skupine.Nema ovdje vise ultras fazona niti ne znam ti cega.Sraota sta određene skupine sebi dozvoljavaju i kako glume navijacke skupine.Neka ih je stid!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 mar 2013, 15:53

Nista od kazni nema, klubovi samo placaju kazne a oni nastavljaju po svom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.