Odmah ,ali odmah zabraniti sve dolaske gostujucih navijaca.I da vam kazem jos nesto. Sve navijacke grupe u BiH treba ZABRANITI.Horde Zla,Manijake, Lesinare,Robijase ,Ultrase ,Skripare,Fukare itd...
Neka se njima naprave posebna mjesta,nesto kao koride za bikove ,jer seljacinama je tamo i mjesto i neka se tamo fino tuku do mile volje.A nogometne terene neka prepuste onima koji ce platiti karte i normalno sa svojom djecom i ako treba citavim porodiocama dolaziti na njih.
Koji ste bolan navijaci svi vi.Najveca pijana i nadrogirana bagra i olos iz svih gradova koji ne znaju gdje im je glava a gdje guzica kada dolaze na stadione.Jajare najvece koji su ko bajagi hrabri samo u grupi od 200 i vise kao krdo bivola koje pustis u stampedo i ruse i gaze sve pred sobom.I sta vam je prica .Ma nismo mi nego su oni krivi.I vi pravite atmosferu.Ma materi je svojoj pravite vise .Po mogucnosti na Čevljanima,Medjedjem Brdu ili Rostovu.Nabijem sve vas huligane...Muka je vise svakom normalnom od vas.
Ma NA KORIDU ja sta ....

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...