Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 mar 2013, 20:28

Rosas7 je napisao/la:prvo ovo je za svaku osudu ovaj prekid utakmice
ali vi sto dramatizirate prvo pocistite u svome dvoristu pa onda komentirajte.i stolice se nisu kidale,bila jedna odlomljena i bacena u teren,zato ne znam zasto ovaj ss.ba pogresno prenosi
recimo utakmica travnik-sarajevo,baklje su bacane u teeren,pa je sudija saceko da se ispuca to sto ima i nastavio je utakmicu,zato nemoj te s..ra..t
Pa dobro sad, pokidano je bar 15ak stolica, mislim, vidim golim okom. Nije zaista prekid s odlaskom igraca u svlacionice bio potreban, po meni osobno, ali to su ocito procedure, pretpostavljam da se onda u tom slucaju moze jedino prekinuti utakmica definitivno ili isprazniti gostujuci sektor, sto je i bio slucaj. Inace, nije im nitko nista lose rekao ni prije, ni tijekom, a ni po izlasku sa tribine, cak im je jug i zapljeskao, mislim da nije bilo potrebno da uopce izazivaju prekid takodjer, jebga, sudac se ocito striktno drzao pravila i to je to, steta s gledista kompletnog dojma, no sve u svemu bilo je OK.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 mar 2013, 20:34

ma s.r..anje obicno,ovo stvarno nije trebalo nasim navijacima,glupo da zbog 10debila,isprasta cjela grupa,a i sudac je preostro prekino,nadam se da ce onda ovakvog kriterija pridrzavat i u buducim utakmicama,sto se tice tekme,katastrofa od nase igre
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 mar 2013, 20:38

Jebga, mozda je i bolje da je tako, jer se onda moras jednostavno obracunati s takvim stvarima unutar same grupe, a ne da ti se uvijek gleda kroz prste jer prodjes bez kazne. Kako god, siguran sam da ce se to rijesiti kako treba, steta je samo zbog same utakmice i atmosfere sto nisu ostali i Ultrasi jer sam siguran da bi to bilo obostrano dobro navijanje i dobra atmosfera na hercegovackom derbiju, sto je standard za susret ove dvije ekipe.
Sto se tice utakmice, nije ni Široki odigrao nesto posebno, u grcu i premalo okomito, al su se iskupili dobrim drugim poluvremenom i zasluzili smo ipak tu pobjedu, a vjerujem da ce uz ulazak i stasanje nadolazecih mladih igraca to biti sve bolje i bolje, a i Zrinjski ide ispravnim putem, pa makar ga rezultati i ne pratili jos uvijek, premda, iskreno sam dojma vec cijelu polusezonu da Zrinjski ima sjajan rezultat i broj bodova za ono sto je ponudio na terenu, al moze to sve uvijek bolje.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 mar 2013, 20:44

ma definitivno bit ce svega poslije ovoga ,nije za foruma,a zrinjski ima odlicne rezultate sa obzirom igru,koja ne lici na nogomet,trener previse srlja,a mladi igraci dolaze i oni ce za godinu dvi nosit igru i zrinje i sirokog...,mislim da je tekmu prelomio onaj gol kordica,ja ne znam sta je melher radio na 5metara od gola
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 mar 2013, 20:50

Premier liga je opcenito iz kola u kolo, iz sezone u sezonu sto se tice organizacije navijaca dno dna...... pa ja stvarno nekontam vas tzv navijace, koji vam je fazon pjevat nacionalisticke pjesme kad znate da ce vam klub kaznit, koji je fazon palit bakllje kad znas da ce ti klub kaznit, koji je fazon tuca kad znas da ce te izbacit sa stadiona zbog cega ,pojedinci uopste dolaze..... gledam danas one navijace zrinsko pa to skace ko ludo i bacaju petarde u teren ko da neko puca iz automtske puske rafali jbt.... pa onaj zumira jedan topovski udar pa sigurno je u travi osto krater od pola metra precnika i jos se pita zasto prekida utakmicu, pa kraj sudijne glave i golmana melhera proleti onaj jedan udar pa ljud stvarno niste normalni.... sto potrosite para na te gluposti bolje napravit kvalitetnu koreografiju, platit normalan prevoz i milon drugi stvari da pomognes svom klubu..... ovo nemoze rijesit ni savez ni klubovi.... ovo samo rjesava kvalitetan zakon o sportu gdje ce pojedinci bit zestoko kaznjeni a dotad nasoj ligi netreba sponzor sponzor lige su klubovi koji placaju kazne zbog svojih tzv navijaca

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 mar 2013, 21:36

mma_hz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Jesu li ovo ovi moderni grijaci, sto isusuju teren ? Nisam znao da posjeduju ovu tehnologiju, stvarno svaka cast.

Pet komada jedan do drugog. 8-)
aha prejaka stvar...zovu se "PALETE"..nesto najnovije americko.. :lol:

Ovo sve govori kakva je liga i uvijeti u njoj! :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 mar 2013, 21:44

Drenaza se trenutno radi ;)
Bekicu kad si to doso iz Sirokog ?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2013, 21:49

Rosas7 je napisao/la:prvo ovo je za svaku osudu ovaj prekid utakmice
ali vi sto dramatizirate prvo pocistite u svome dvoristu pa onda komentirajte.i stolice se nisu kidale,bila jedna odlomljena i bacena u teren,zato ne znam zasto ovaj ss.ba pogresno prenosi
recimo utakmica travnik-sarajevo,baklje su bacane u teeren,pa je sudija saceko da se ispuca to sto ima i nastavio je utakmicu,zato nemoj te s..ra..t
Ma sta si to ti gledao i odakle majke ti na toj utakmici sa Sarajevom u Travniku .Svojim sam ocima gledao onu sramotu i par puta prekid utakmice zbog ubacivanja svega i svacega u teren.Pa topovski udar je eksplodirao nasem igracu tik pored njega ,jedva je covjek sebi dosao.Ono bi u svakoj iole normalnoj na svjetu ligi bilo odmah prekinuto.Odmah sljedeci vikend Ruska liga u St.Petersburgu je igrao Zenit i petarda je eksplodirala pored golmana.Odmah prekid i dvije tekme bez publike i ogromna novcana kazna za klub...A vjeruj da je manji incident bio od ovog u Travniku.Tako je to u ozbiljnim ligama.
A to vi ne lomite stolice.Ma nisi ti ni bio na utakmicama tvojih nandrealaca iz Mostara.Ja sam vas gledao u Travniku sta radite.Svaki put kad ste dosli pjevali ste najvulgarnije ustaske pjesme ovdje.Najveci ste nacionalisti i najvece dno od svih navijackih grupa koje postoje na ovim prostorima.Policija vas je uvjek morala palicama smirivati.
U svakoj drugoj pjesmi spominjete ustase vrjedjate drugi narod.Vi ste najbolji primjer onoga sta treba iskorjeniti s nasih stadiona.Dok je takvih navijackih grupa majmuna kao sto ste vi nikada nogometa na ovim prostorima biti nece.
Neka svi izvine zbog ostrine posta,ali stvarno vec jednom moramo poceti nazivati prave stvari pravim imenom i otvoreno reci sta je problem i gdje lezi.
Ja garantujem glavom da navijacke grupe poput ove koja sebe ko bajagi naziva ultrasi nikakve veze sa NK Zrinjski nema,nego nego je to grupa lopova i narkomana koje se placa ,bar dio njih, da sire mrznju medju ljudima u ovoj napacenoj zemlji.I toga ima na svim stranama da se odmah razumijemo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 mar 2013, 21:55

vm22 je napisao/la:Drenaza se trenutno radi ;)
Ma evo maloprije,malo se u kumova svratilo nakon utakmice,sine moj losi smo do bola,place mi se kada vidim kako igramo :cry: !
Nije ovo vrijedno sekirancije!
Vidovitadjamila ove idote nitko neplaca ,oni su jednostavno IDIOTI,zna se tko baca uvijek jednote iste stvari,no kao sto je netko vec naveo policija i tuziteljstvo ne rade svoj posao ,jer imaju snimci ,lijepo kretene nadjes ,privedes,tuzis,sudjenje,osuda ,zatvor,procuje se u "raji" i nema vise budala i idiota,ponovi se opet na utakmici,opet isto ,nadji ,tuzi,osudi,zatvori i rijesen problem,no kada mi zivimo u nakardnoj sredini bez zakona i vlasti onda smo prisiljeni ovo gledati,kako cu ja odvesi dijete na utakmicu sa mirom ,pa zena bi me ubila na sami spomen "vodim malog na utakmicu" kada vidi kakva se sranja desavaju ,sramotno i istinito,nisu danas samo Ultrasi,svi navijaci su ok ali ima par ljudi i idiota koji kvare i ime Hordi,Manijaka,Lesinar i Ultrasa!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2013, 22:08

bekicamir je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Drenaza se trenutno radi ;)
Ma evo maloprije,malo se u kumova svratilo nakon utakmice,sine moj losi smo do bola,place mi se kada vidim kako igramo :cry: !
Nije ovo vrijedno sekirancije!
Vidovitadjamila ove idote nitko neplaca ,oni su jednostavno IDIOTI,zna se tko baca uvijek jednote iste stvari,no kao sto je netko vec naveo policija i tuziteljstvo ne rade svoj posao ,jer imaju snimci ,lijepo kretene nadjes ,privedes,tuzis,sudjenje,osuda ,zatvor,procuje se u "raji" i nema vise budala i idiota,ponovi se opet na utakmici,opet isto ,nadji ,tuzi,osudi,zatvori i rijesen problem,no kada mi zivimo u nakardnoj sredini bez zakona i vlasti onda smo prisiljeni ovo gledati,kako cu ja odvesi dijete na utakmicu sa mirom ,pa zena bi me ubila na sami spomen "vodim malog na utakmicu" kada vidi kakva se sranja desavaju ,sramotno i istinito,nisu danas samo Ultrasi,svi navijaci su ok ali ima par ljudi i idiota koji kvare i ime Hordi,Manijaka,Lesinar i Ultrasa!
Ma znas druze ne slazem se bas s tim da je to par idiota.Jer da par idiota to pravi onih ostalih par stotina ili koja hiljada bi im veoma lako mogla yebat mater za to sto rade i izbaciti ih da stvarno vole svoj klub.Nego je to poprimilo vise oblike gdje jedna rulja povodeci se za svim losim stvarima i nedostatcima drustva dolazi da tu svu losu energiju ispoljava na stadionu.
Zato po meni sve navijacke grupe u drzavi BiH zbog mnogo stvari treba zabraniti.
Sta ce nam nacionalizam na tribinama toliki.Pa bolan navijaci idu na gostovanja,hajmo otvoreno reci,u mjesta gdje je vecinski drugi narod samo da provociraju i pjevaju neke pjesme koje tamo nisu prihvacene i kace zastave koje oni drugi ne vole.Oni iz R.S a,pjevaju o ratnim zlocincima generalima itd...,Hrvati o ustasama ,Bosnjaci kace zastave s ljiljanima koje oni shvataju kao ratne zastave i pjevaju himnu koja druge vrijedja.
Ma znam ja da ovo nikome nece odgovarati sto pisem ali je istina jbg.Ne moze vise ovako.
Poenta je da svi prebacujemo stvari s jednih na druge a radimo isto.
Zato goni stoku sa stadiona i to je jedino rjesenje,Drugog nema...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 mar 2013, 22:58

Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 00:25

Jack777Pott je napisao/la:Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
Eh kada se setim te utakmice,jedna od najboljih koje sam uzivo gledao u BiH ligi.Stankovic doveo Slaviju u prednost,a onda Obuca poravnao i ono cuveno Husrefovo radovanje. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 mar 2013, 16:22

kolike su cujene karta na vasim stadionima?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 mar 2013, 16:46

ciza je napisao/la:kolike su cujene karta na vasim stadionima?
Kod nas je jug 5 , sjever 8 , a zapad 15 (nisam za ovo siguran)
ZELJEZNICAR 1921!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2013, 18:15

hamzaTM87 je napisao/la:
Kod nas je jug 5 , sjever 8 , a zapad 15 (nisam za ovo siguran)
Zapad je 10, ja mislim

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 mar 2013, 18:22

u veleza je RA tribina 3, centralna 5, nova mala 8! za gostujuce navijace je vecinom po dogovoru besplatno

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 mar 2013, 18:36

Devil je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
Eh kada se setim te utakmice,jedna od najboljih koje sam uzivo gledao u BiH ligi.Stankovic doveo Slaviju u prednost,a onda Obuca poravnao i ono cuveno Husrefovo radovanje. :lol:
Mene baš ovi postovi natjeraše da pogledam "izvještaj" " onclick="window.open(this.href);return false;, pa brate mili ovaj BHT1 kao da tapka u mjestu, od tada je prošlo skoro šest godina a oni ni muziku nisu promjenili, isti koncept izvještaja...Mislim, kao da ne ne prate svjetske ili nar regionalne trendove. :cry: :cry: :cry:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2013, 18:51

Da, užas... nije mi jasno da, s toliko sportskih novinara i komentatora, ne mogu napraviti poštenu emisiju, koja će trajati sat vremena, sa malo dužim izvješćima s utakmica, napraviti to na malo boljem nivou. Ono, strašno.

Usput, ako netko tko je zaslužen za to prati ovo, neka malo povećaju onu grafiku rezultata u gornjem lijevom kutu ekrana, u nekim dijelovima države slika nije baš najčišća pa se ne razlikuju brojevi 2 i 3, recimo, na ne znam je li 27 ili 37 minuta, ili je li 2-0 ili 3-0. :D
Hayley <3

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 mar 2013, 18:53

hilmo je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Mene baš ovi postovi natjeraše da pogledam "izvještaj" " onclick="window.open(this.href);return false;, pa brate mili ovaj BHT1 kao da tapka u mjestu, od tada je prošlo skoro šest godina a oni ni muziku nisu promjenili, isti koncept izvještaja...Mislim, kao da ne ne prate svjetske ili nar regionalne trendove. :cry: :cry: :cry:
Mislim da je ovo jedna od boljih i jacih tekmi od kako se igra ova zajednicka liga,mocni i jedni i drugi igrlao se bas muski!!!!Da je bogdo vise ovakvih i igraca i utakmica ovo sad je patnja gledati!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2013, 20:05

Pogledaj ti tribine na toj utakmici,stadion ovako pun je bio jos jedino protiv Zvezde u prijateljskoj. :( Cak je i u finalu kupa bilo manje ljudi.
Valjda se nekada vrate ova vremena,probudi se svest o pracenju utakmica uzivo. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.