Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
To svaka gimnazija u Ze-Do kantonu radi na smjerove il šta ?
Meni najbolji jaran ide prirodni, samo uči hebo ga otac, svaki dan govori ima 40 stranica naučit biologije il hemije
Meni najbolji jaran ide prirodni, samo uči hebo ga otac, svaki dan govori ima 40 stranica naučit biologije il hemije
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nemam pojma vjeruj.
Kod nas imaju samo 2 smjera,prirodni i društveni(ko nema djece).
Ja sam u prirodnom i ovo je mrtva zajebancija,ništa ne učim,a prolazim peticom k'o bez šale
Gdje ti ideš u školu?
Kod nas imaju samo 2 smjera,prirodni i društveni(ko nema djece).
Ja sam u prirodnom i ovo je mrtva zajebancija,ništa ne učim,a prolazim peticom k'o bez šale
Gdje ti ideš u školu?
U Zavidoviće, u gimnaziju, kod nas 143 učenika u ovoj mojoj generaciji, svakog po 2 odjeljenja sklepali, osim jezičkog kojeg ima 1
Kod vas malo tako, ovaj jedan što sa mnom ide živio u Varešu prije, kaže sve stariji ljudi, nigdje djece
Ja kad sam bio s Krivajom, samo znam da sam se sledio
Kod vas malo tako, ovaj jedan što sa mnom ide živio u Varešu prije, kaže sve stariji ljudi, nigdje djece
Ja kad sam bio s Krivajom, samo znam da sam se sledio
Ima kod nas i djece,nije da nema
Samo malo nas je u gimnaziji,svi su po ovim tehničkim školama
ufff,hladno je ovdje kod nas
De mi reci,ko je taj iz Vareša?
Samo malo nas je u gimnaziji,svi su po ovim tehničkim školama
ufff,hladno je ovdje kod nas
De mi reci,ko je taj iz Vareša?
Nije on rodom, nego živio jedno 3-4 godine, stari mu gore poso imo, al je živio od 1 pa do 5 godine ahah
Imali ko da može napisati 3-4 rečenice o tome kako zvuk pokreće lavinu tj. kako djeluje kao okidač?

na netu nema...

na netu nema...
Jel to iz fizike, zvučni talasi oblast ? ako jest da provjerim u knjizi
da toDex je napisao/la:Jel to iz fizike, zvučni talasi oblast ? ako jest da provjerim u knjizi
moram napraviti kao sastav i naučiti,nije problem naučiti,ali nemam šta
u knjizi ništa,a na netu pogotovo
pomozi,molim te
Samo o probijanju zvučnog zida i djelovanju muzičkih instrumenata, ništa više nema
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDex je napisao/la:Samo o probijanju zvučnog zida i djelovanju muzičkih instrumenata, ništa više nema
hvala ipak!
ma znao bih ja to nekako objasniti,samo naprimjer da li sad može pucanj iz pištolja pokrenuti lavinu?
Ja msm da ne može, ne proizvodi dovoljnu frekvenciju, a i dovoljnu jačinu, al nije to sigurno
3 stranice o školi fino
Sutra idem po jedinicu iz fizike već imam dvojku,cilj na kraju trojka
@dubrava Denga Pitar i Jugosloven,2 najniža oblika života

Sutra idem po jedinicu iz fizike već imam dvojku,cilj na kraju trojka
@dubrava Denga Pitar i Jugosloven,2 najniža oblika života
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ,ne diraj mi Jugoslovene!

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Najjači su mi ovi što su čuli po pričama da je u ex Yu bilo odlično i sad prosipaju priče , Juga 'vaka , Juga 'naka 
Varešak šuti
Spaha i meni
Inače napišem post na film i kinematografija al ne mogu postati nakon 3 pokušaja.Uvijek mi kaže post ne sadrži znakove
Spaha i meni
Inače napišem post na film i kinematografija al ne mogu postati nakon 3 pokušaja.Uvijek mi kaže post ne sadrži znakove
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
radi li vam xvideos 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:radi li vam xvideos
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne koristim free sajtoveahmad_tz je napisao/la:radi li vam xvideos
Buržuj jedan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.