da toDex je napisao/la:Jel to iz fizike, zvučni talasi oblast ? ako jest da provjerim u knjizi
moram napraviti kao sastav i naučiti,nije problem naučiti,ali nemam šta
u knjizi ništa,a na netu pogotovo
pomozi,molim te
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
da toDex je napisao/la:Jel to iz fizike, zvučni talasi oblast ? ako jest da provjerim u knjizi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDex je napisao/la:Samo o probijanju zvučnog zida i djelovanju muzičkih instrumenata, ništa više nema
ahmad_tz je napisao/la:radi li vam xvideos
Ne koristim free sajtoveahmad_tz je napisao/la:radi li vam xvideos
Nosim cvikere nekih 10godina i mnogo bolje je rijesenje od sociva.Taj okvir sto posjedujes tesko ce se moci iskoristiti. Moras kod oftamologa na pregled i utvrdjivanje dioptrije. Za nekih 200-250 KM mozes uzeti mrak naocale (najmodernija stakla i okvir) ...Donnie Darko je napisao/la:De nek mi neka dobra dusa smiluje i da par odgovora na par glupih pitanja koje sada imam namjeru postaviti. Znaci, svaki danom sam sve sigurniji da mi je vid otiso u totalni qurac. Eh sad, posto se ne razumijem bas, koliko kostaju dioptrijske naocale? Ovisil cijena o dioptriji? I da li mogu jednostavno odnijeti okvir koji vec imam, odnosno ray ban wayfarer, te da mi ciko u taj okvir stavi stakla sa odgovarajucom dioptrijom?
I, ima li neko iskustva sa socivima?
Mogu oči nove za te pare uzet.Dushi_Rob je napisao/la:Nosim cvikere nekih 10godina i mnogo bolje je rijesenje od sociva.Taj okvir sto posjedujes tesko ce se moci iskoristiti. Moras kod oftamologa na pregled i utvrdjivanje dioptrije. Za nekih 200-250 KM mozes uzeti mrak naocale (najmodernija stakla i okvir) ...Donnie Darko je napisao/la:De nek mi neka dobra dusa smiluje i da par odgovora na par glupih pitanja koje sada imam namjeru postaviti. Znaci, svaki danom sam sve sigurniji da mi je vid otiso u totalni qurac. Eh sad, posto se ne razumijem bas, koliko kostaju dioptrijske naocale? Ovisil cijena o dioptriji? I da li mogu jednostavno odnijeti okvir koji vec imam, odnosno ray ban wayfarer, te da mi ciko u taj okvir stavi stakla sa odgovarajucom dioptrijom?
Kratko - jasno...
Kako kome. Ja koristim sociva (ja kazem lece, ali etoDushi_Rob je napisao/la:Nosim cvikere nekih 10godina i mnogo bolje je rijesenje od sociva.Taj okvir sto posjedujes tesko ce se moci iskoristiti. Moras kod oftamologa na pregled i utvrdjivanje dioptrije. Za nekih 200-250 KM mozes uzeti mrak naocale (najmodernija stakla i okvir) ...Donnie Darko je napisao/la:De nek mi neka dobra dusa smiluje i da par odgovora na par glupih pitanja koje sada imam namjeru postaviti. Znaci, svaki danom sam sve sigurniji da mi je vid otiso u totalni qurac. Eh sad, posto se ne razumijem bas, koliko kostaju dioptrijske naocale? Ovisil cijena o dioptriji? I da li mogu jednostavno odnijeti okvir koji vec imam, odnosno ray ban wayfarer, te da mi ciko u taj okvir stavi stakla sa odgovarajucom dioptrijom?
Kratko - jasno...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo i 15 gostiju.