FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2013, 16:07

Znaci bez Billala u srijedu,izgleda nije nista opasno Jupp je odlucio da nista ne rizikuje i mislim da je to ispravan potez.
Arjen bi trebao zaigrati mada se s njim nikad ne zna,znamo koliko je sklon povredama.
Moja prognoza 2:0 :D

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 11 mar 2013, 16:21

meni nije jasno kako to da je pola vas do neki dan bilo za prodaju Robbena,a sad kada je proigrao odma je dobar

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 mar 2013, 16:25

Nije bitno hoce li igrati Roben,bitno je u utakmicu uci maksinalno oprezno,perfektno odigrati defanzivu,jer nema ni Svanija a ni Boatenga,takodjer je Ribery out koji ove sezone jako dobro radi i nazad.Znaci oprez disciplina u defanzvi,ne primiti go u 1. poluvremenu,a mi ce mo zabiti pa makar 1 pogodak,i to Tomica Muller :).
VOLIM BAYERN

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 mar 2013, 17:08

Navodno je Gomez opalio ckapi od nekog suigrača, nagađa se Svinjinu. :lol: Kad mu ne daju zabijati na terenu, čovjek odlučio zabijati van terena. 8-)

Edit: Sad se i Shrek Wayne spominje kao potencijalno pojačanje. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 mar 2013, 18:16

KSIVLE je napisao/la:Navodno je Gomez opalio ckapi od nekog suigrača, nagađa se Svinjinu. :lol: Kad mu ne daju zabijati na terenu, čovjek odlučio zabijati van terena. 8-)
Kasniš, kasniš s ovom informacijom, objavljena prije par stranica ovde i sporadično se komentarisalo... :)
KSIVLE je napisao/la: Edit: Sad se i Shrek Wayne spominje kao potencijalno pojačanje. :lol:
Kakva su sve imena spominjana, ovo i nije toliko nerealno. Doduše postaje realno samo ako je zaista nešto puklo na relaciji Fergie - Wayne. U suprotnom je više nerealno. Opet s druge strane za sad ne znam koliko zaista uprava razmišlja o njemu. Vjerovatno prate situaciju i možda se razmišljalo o njemu, kroz glavu je mogao proći našim glavešinama. Rooney je jak, borben, ubojit, zna dosta toga s loptom, takav lav je uvijek dobro došao. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 mar 2013, 18:36

gerdmuller je napisao/la:Ajmo ljudi koji mu bolje odgovara? :) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9005_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba biti iskren i reci da je crveni dres mu daleko bolje stojao! Ali ajde svaki igrac ima pravo na gresku u karijeri ;)

Bez Schweinia Boatenga i Ribery-a ova utakmica bi u nekim drugim sezonama mogla biti poprilicno otvorena sa ovim rezultatom, ali ne u ovom trenutku. Ne u situaciji kada se izostanak Schweinia nece ni primjetiti,isto kao i Boatenga,a jedino sto se moze primjetiti jeste izostanak Ribery-a.

Ali eto opet prilike za AR 10, da pokaze skepticima svu svoju moc!
Stern des Südens

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 11 mar 2013, 18:40

proFCB je napisao/la:Ne u situaciji kada se izostanak Schweinia nece ni primjetiti,isto kao i Boatenga,a jedino sto se moze primjetiti jeste izostanak Ribery-a.
Onkako kao protiv Domuza da odigramo, i Ribberyce biti adekvatno zamijenjen 8-)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 mar 2013, 19:50

Ne cudi me odsustvo Riberya, s obzirom koliko je batina dobio u subotu. :evil:
Mogao je vala taj mec i odmarati, ali eto ni okrsaj u srijedu nije previse tezak, posto se ima solidna zaliha, no nista se ne smije prepustiti slucaju.

Roja(Robben) ce dobiti ponovo priliku i pretpostavljam da ce se igrati isto kao i protiv Dortmunda barem kada je u pitanju napadacki dio ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 mar 2013, 21:04

Upravo gledam utakmicu 2.Bundeslige izmedju Braunschweiga i Kaiserlaurten nas Mitchell Weiser je strijelac .. Inace nas igrac na posudbi u 1.FCK :)

Gledao sam nekoliko njegovih partija i odlican je malac, sa obzirom da ima 18 godina tek, sigurno da bi u nekom drugom klubu imao mjesta, al posto je tesko se nametnuti u najboljem klubu na svijetu, morat ce jos da se kali u nekim klubovima- al ne treba odustajat od njega, sigurno ce u buducnosti biti mjesta za njega samo nek pruza dobre partije :)
FC Bayern !!!!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 11 mar 2013, 23:13

Bez ikakve sikirancije čekam prekosutra, uvjeren sam u sigurnu pobjedu bez većih problema će mo savladati Arsenal i kod kuće ako neće igrati Boateng, Ribery i Svajni. izostanak ove troice neće se sigurno primjetiti jer imamo izuzrtnio kvalitetne zamjene. Sve osim sigurene pobjede bi bilo veliko izneneđenje.

Gomeza u srijedu očekujem u prvoj 11-orki, da stavi pečat na ovu izvarednu predstavu(u sviom stilu).

3:0
strijelci:
Gomez
Robben
Shaqiri
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 12 mar 2013, 10:35

Evo goma kitu slomio, upitan sa sutra :x

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 12 mar 2013, 11:24

mislim da će sad doći do izražaja velik izbor kvalitetnih igrača tako da Bilala Jup može odmoriti,da se ja pitam on meni nebi igrao do 1/4 LP jednostavno bih ga odmarao a treninge bi mu sveo na lagano trčkaranje,mislim da nam je Bilal ipak jako bitan tako da ga treba čuvati prije svega njegove noge koje svašta lošeg trpe,Roben je njegova zamjena koja se pokazala dostojna ali ipak na kraju sezone ja bih ga prodo bud zašto jer staklenko jednu igra sedam neigra premalo je to....u svakom slučaju bitno je da sutra ovjerimo1/4 LP i lagano dalje...Pozzz

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 12 mar 2013, 12:07

http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prv ... inetfbpage" onclick="window.open(this.href);return false;

Gomez upitan za Arsenal. :?
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 mar 2013, 13:15

To je ta prednost koju imamo u odnosu na prosle sezone,moze nam se povrijediti 5igraca,ali se to nece osjetiti na rezultatu
:D
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 mar 2013, 15:10

proFCB je napisao/la:To je ta prednost koju imamo u odnosu na prosle sezone,moze nam se povrijediti 5igraca,ali se to nece osjetiti na rezultatu
:D
"Prolaz nije nemoguća misija. Možemo uspjeti, ali prije svega nam treba 100-postotna predanost i stav. Obično u nogometu stvari krenu u dobrom smjeru ako imaš pravi stav. Ekipa osjeća da treba igrati slobodno. Idemo krenuti jako u utakmicu, samo tako možemo stvoriti sumnju u glavama Bayernovih igrača", istaknuo je Wenger dan uoči dvoboja na Allianz Areni.
Ovaj Wenger izgleda deffinitivno nije dobar u glavi...
Stern des Südens

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 12 mar 2013, 16:56

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ndex.html#
Obratite paznju na grafikon kojki pokazuje formu :D

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 mar 2013, 17:28

NEWSFLASH: Wayne Rooney javno prica kako mi mogao napustiti Manchester vec ovoga ljeta! Sve vise i vise se poveziva sa Bayernom. Sta ce se desiti, ostaje tajna...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 mar 2013, 17:42

Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.

Nego sutra je ta tekma, ev bas gledam grafikon hahaha , sve Winovi :) 8-) 8-)

p.s i da napomenemo da sutra Dante i Javi Martinez se trebaju paziti jer ako dobiju zuti karton, nece ih biti u 1. utakmici cetvrtfinala ak Bog da :)

Dobro Svajni ce biti spreman ali Dante se mora paziti, njega ne smijemo izgubit :)
FC Bayern !!!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 mar 2013, 18:19

Mario Gomez igra sutra koliko sam vidio na stranici Bayerna nema ništa o povredi.

slika

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 mar 2013, 19:06

BavaracZenica je napisao/la:Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.

Nego sutra je ta tekma, ev bas gledam grafikon hahaha , sve Winovi :) 8-) 8-)

p.s i da napomenemo da sutra Dante i Javi Martinez se trebaju paziti jer ako dobiju zuti karton, nece ih biti u 1. utakmici cetvrtfinala ak Bog da :)

Dobro Svajni ce biti spreman ali Dante se mora paziti, njega ne smijemo izgubit :)

Bastian ne moze igrati zbog kartona ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []