FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- supermario
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo goma kitu slomio, upitan sa sutra 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
mislim da će sad doći do izražaja velik izbor kvalitetnih igrača tako da Bilala Jup može odmoriti,da se ja pitam on meni nebi igrao do 1/4 LP jednostavno bih ga odmarao a treninge bi mu sveo na lagano trčkaranje,mislim da nam je Bilal ipak jako bitan tako da ga treba čuvati prije svega njegove noge koje svašta lošeg trpe,Roben je njegova zamjena koja se pokazala dostojna ali ipak na kraju sezone ja bih ga prodo bud zašto jer staklenko jednu igra sedam neigra premalo je to....u svakom slučaju bitno je da sutra ovjerimo1/4 LP i lagano dalje...Pozzz
- brzitesanj
- Kontakt:
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prv ... inetfbpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Gomez upitan za Arsenal.
Gomez upitan za Arsenal.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
To je ta prednost koju imamo u odnosu na prosle sezone,moze nam se povrijediti 5igraca,ali se to nece osjetiti na rezultatu

Stern des Südens
proFCB je napisao/la:To je ta prednost koju imamo u odnosu na prosle sezone,moze nam se povrijediti 5igraca,ali se to nece osjetiti na rezultatu
Ovaj Wenger izgleda deffinitivno nije dobar u glavi..."Prolaz nije nemoguća misija. Možemo uspjeti, ali prije svega nam treba 100-postotna predanost i stav. Obično u nogometu stvari krenu u dobrom smjeru ako imaš pravi stav. Ekipa osjeća da treba igrati slobodno. Idemo krenuti jako u utakmicu, samo tako možemo stvoriti sumnju u glavama Bayernovih igrača", istaknuo je Wenger dan uoči dvoboja na Allianz Areni.
Stern des Südens
- supermario
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ndex.html#
Obratite paznju na grafikon kojki pokazuje formu
Obratite paznju na grafikon kojki pokazuje formu
- gerdmuller
- Kontakt:
NEWSFLASH: Wayne Rooney javno prica kako mi mogao napustiti Manchester vec ovoga ljeta! Sve vise i vise se poveziva sa Bayernom. Sta ce se desiti, ostaje tajna...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.
Nego sutra je ta tekma, ev bas gledam grafikon hahaha , sve Winovi

p.s i da napomenemo da sutra Dante i Javi Martinez se trebaju paziti jer ako dobiju zuti karton, nece ih biti u 1. utakmici cetvrtfinala ak Bog da
Dobro Svajni ce biti spreman ali Dante se mora paziti, njega ne smijemo izgubit
Nego sutra je ta tekma, ev bas gledam grafikon hahaha , sve Winovi
p.s i da napomenemo da sutra Dante i Javi Martinez se trebaju paziti jer ako dobiju zuti karton, nece ih biti u 1. utakmici cetvrtfinala ak Bog da
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mario Gomez igra sutra koliko sam vidio na stranici Bayerna nema ništa o povredi.

- anelbavarac
- Kontakt:
BavaracZenica je napisao/la:Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.
Nego sutra je ta tekma, ev bas gledam grafikon hahaha , sve Winovi![]()
![]()
Bastian ne moze igrati zbog kartona
- supermario
- Kontakt:
Msm da je coek mislio na 1/4 finala...anelbavarac je napisao/la:BavaracZenica je napisao/la:Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.
![]()
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma jesam brate mislio sam na 1/4 finale al et nisam to dobro napisao pa je ispalo mozda kao da Svajni sutra igra hehesupermario je napisao/la:Msm da je coek mislio na 1/4 finala...anelbavarac je napisao/la:BavaracZenica je napisao/la:Rooneya bas ne mogu vidjet nigdje osim u Unitedu , nekako je postao legenda tog kluba, iako bi otisao van kluba mislim da bi dosao u Real.
![]()
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Aha moja greska 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Da vas pitam , koliko otprilike vrijedi original Bayernov dres 
Perfektno očuvan , nema imena i broja nazad ?

Perfektno očuvan , nema imena i broja nazad ?
@bavarian_bk
9,99 KM,ako si ozbiljan prodavac, odmah ti saljem novac
salu na stranu,pogledaj na ebay.de cijenu ovih dresova,pa uporedi
9,99 KM,ako si ozbiljan prodavac, odmah ti saljem novac
salu na stranu,pogledaj na ebay.de cijenu ovih dresova,pa uporedi
Stern des Südens
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji revanš sa Topnicima 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- supermario
- Kontakt:
@rio uvijek ažuran 
Ja msm da ce se zamijeniti Robben i Muller jer roben zna po desnoj strani a Mullera mozes staviti gdje oces - uvijek se snadje
Ja msm da ce se zamijeniti Robben i Muller jer roben zna po desnoj strani a Mullera mozes staviti gdje oces - uvijek se snadje
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slazem se i mislim da Robben ce na stranu gdje je Muller postavljen, ma da mogu se oni u toku utakmice mjenjati nije to frka 
Ne treba olako shvatit utakmicu, jesmo mi pobjedili 1-3 na njihovom terenu, ali treba u utakmicu uci maximalno oprezno sa dozom respekta, a ne izjavljivat neke stvari tipa gotovo vec, ubili ih, i sta vec ne ..
Ajmo odmah zabit gol i onda cemo slavit hehe
Ne treba olako shvatit utakmicu, jesmo mi pobjedili 1-3 na njihovom terenu, ali treba u utakmicu uci maximalno oprezno sa dozom respekta, a ne izjavljivat neke stvari tipa gotovo vec, ubili ih, i sta vec ne ..
Ajmo odmah zabit gol i onda cemo slavit hehe
FC Bayern !!!!!
nego ljudi moji kako ćemo mi protiv Barse ja sam se već zabrinuo i uopšte nisam očekivao sinoć onakav ishod,valjda ih izbjegnemo u 1/4 finala..
Večeras vam Arshavin zabija 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.