men bi i ono njegovo bilo sasvim dovoljno.Otelo je napisao/la:@seceru ja mislim da je to uzi spisak ,fale mu jos neki velikani![]()
ono, da me jednom odradi onom svojom ´terapijom´, ne bi mi trebo psihic - nama bi me u onu kosulju.
salu na stranu, nego se uozbiljiti i reci da je to sto planiras jedan hrabar i hvale vrijedan potez.T-MAC je napisao/la:ma jok tablete...ne bi ja to om'a vec samo da poprica sa mnom
rijetki su oni koji shvate i uopste priznaju da imaju problem zbog kojeg bi se trebali obratiti strucnim licima.
ako te mogu loma utjsiti, reci cu da vecinu ljudske populacije muci pretjerana agresivnost i nervoza.T-MAC je napisao/la:da vidim zasto sam odjednom postao agresivan i mnogo nervozan
koji su razlozi?
ako posmatramo iz ugla onih koji se drze teorije evolucije, objasnjenje je sasvim jednostavno: kronicni nedostatak vremena.
a ako se, pak, okrenem vjernicima, reci ce da je insan u ovom gadnom stanju zato sto ne zivi u fitri (fitra je ono prirodno stanje tj. zivot u skladu sa prirodom i ostalim bicima).
da ne duzim