Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 11 mar 2013, 17:00

T-MAC
Najbolje ti je da odeš doktorici porodične medicine tj. u ambulantu kojoj pripadaš i njoj kažeš sve to i tražiš uputnicu za psihologa o dobit ćeš je 100% i onda odeš na razgovor kod psihologa u stacionar. Besplatno sve.

Ako već moraš ići bolje uštedi novaca i počasti djevojku, izgotivi je, sigurno ni njoj nije lahko sa tobom. Bez uvrede ikakve ovo mislim. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 mar 2013, 17:00

Meni i treba jedan, nisam normalan nikako :D
Al šta ću ja kod njega, ja bih psihijatra ubjedio da je lud

PS: Mama me htjela poslat psihijatru jer sam joj pričo nešto o zavjerama :lol: :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 17:06

dragi @seceru od te muzike samo jos mogu i secer dobit :mrgreen: sta to fali mojoj muzici..zar nije sjajna..štula bog i batina :mrgreen:

Marsal je napisao/la:T-MAC
Najbolje ti je da odeš doktorici porodične medicine tj. u ambulantu kojoj pripadaš i njoj kažeš sve to i tražiš uputnicu za psihologa o dobit ćeš je 100% i onda odeš na razgovor kod psihologa u stacionar. Besplatno sve.

Ako već moraš ići bolje uštedi novaca i počasti djevojku, izgotivi je, sigurno ni njoj nije lahko sa tobom. Bez uvrede ikakve ovo mislim. ;)
ma kont'o sam ja i to...da odem..da se narucim u ambulantu...i da vidim hocul dobit uputnicu...pa da se izjadam k'o covjek..mene ba samo strah neceg ruznog ba...neam pojma...neke ludzacke kosulje :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 mar 2013, 17:06

Jel uzimaš po tablu il po jednu-dvije :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 mar 2013, 17:23

Tritolone je napisao/la:Dobro, i ja bi prije vjerova nekom tko je toliko godina ucio o tome, na kraju krajeva ako uistinu mislis da bolujes od toga odi i testira se, postoje testovi za utvrdit to.

Pogle sta ti google kaze za to :)
http://www.centar-zdravlja.net/bolesti/ ... jagnoze/7/

Obicno kad ides radit u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi, oni ti daju test sposobnosti, jedan od hrpe tih testova bude nesto na ovu shemu. Uglavnom trebas bit potpuno iskren kad odgovaras na ta pitanja jer jedino onda test ima smisla :)
Ako je sudit po ovom testu 1000% imam bipolarni poremecaj.Sve sto je napisano je tacno.
Veliko samopoštovanje ili grandioznost
Smanjena potreba za snom
Neobična govorljivost
Brz tok misli
Povećana usmjerenost na određene aktivnosti
Angažman u aktivnostima koje imaju visok potencijal za bolne posljedice
Kad sam kako se kaze u manicnoj epizoda ovakav sam i volio bih da sam takav cijelog zivota,a onda dolazi...
Depresivno raspoloženje veći dio dana, gotovo svaki dan, kao što su osjećaj tuge, ispraznosti ili plačljivost (u djece i adolescenata, depresivno raspoloženje može se pojaviti kao stalna razdražljivost)
Nezainteresiranost za sve ili gotovo sve aktivnosti veći dio dana, gotovo svaki dan
Značajan gubitak težine ili dobitak težine, smanjenje ili povećanje apetita gotovo svaki dan
Nesanica ili povećana želja za spavanje skoro svaki dan
Nemir koji mogu primijetiti i drugi
Umor ili gubitak energije gotovo svakog dana
Osjećaj bezvrijednosti ili neprimjerene krivnje skoro svaki dan
Smanjena sposobnost razmišljanja ili koncentracije ili neodlučnost, gotovo svaki dan
Ponavljajuće misli o smrti ili samoubojstvu ili pokušaj samoubojstva

Pogotovo ovo boldirano...

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 mar 2013, 17:37

Ima li ko od vas problem sa gubitkom pamćenja? Primjetio sam da u zadnje vrijeme zaboravljam neke obične stvari.. npr. koji je danas dan i tako te obične stvari. :?

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 11 mar 2013, 17:42

T- MAC nezz coece koliko si na racunaru dnevno, ali provjereno znam da previse vremena za racunarom moze dovesti do mnogih navedenih simptoma. Bavljenje sportom uvijek pomaze, a sad ce abd proljece, ljeto tako da ce ti i to dobro doci :D .
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 mar 2013, 17:47

gojzerica je napisao/la:Ima li ko od vas problem sa gubitkom pamćenja? Primjetio sam da u zadnje vrijeme zaboravljam neke obične stvari.. npr. koji je danas dan i tako te obične stvari. :?
Da se citiram, nije baš da ih zaboravljam, nego moram baš da se zamislim dok se sjetim. :(

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 mar 2013, 17:52

Dešava se, na ljeto najviše, na ljeto nikad ne znam koji je dan

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 mar 2013, 17:53

Dex je napisao/la:Dešava se, na ljeto najviše, na ljeto nikad ne znam koji je dan
isto i ja :mrgreen:
još pogotovo na moru kad si na duže vrijeme,uvijek samo plaža,boli te briga koji je dan :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 mar 2013, 17:56

Donnie Darko je napisao/la:De nek mi neka dobra dusa smiluje i da par odgovora na par glupih pitanja koje sada imam namjeru postaviti. Znaci, svaki danom sam sve sigurniji da mi je vid otiso u totalni qurac. Eh sad, posto se ne razumijem bas, koliko kostaju dioptrijske naocale? Ovisil cijena o dioptriji? I da li mogu jednostavno odnijeti okvir koji vec imam, odnosno ray ban wayfarer, te da mi ciko u taj okvir stavi stakla sa odgovarajucom dioptrijom?

I, ima li neko iskustva sa socivima?
:mrgreen:

slika
FORZA MARŠAL !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 18:03

supermario je napisao/la:T- MAC nezz coece koliko si na racunaru dnevno, ali provjereno znam da previse vremena za racunarom moze dovesti do mnogih navedenih simptoma. Bavljenje sportom uvijek pomaze, a sad ce abd proljece, ljeto tako da ce ti i to dobro doci :D .
ma kakav racunar...nisam nesto bog zna koliko kraj njega..nemam vremena ja bas za racunar...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 18:10

T-MAC je napisao/la:dragi @seceru od te muzike samo jos mogu i secer dobit
:lol:
imam rjesenje :!:
il mjuza koju postavih (istina da zaglupljuje, al barem neces pobudalit :mrgreen: ), il da svaki dan izvrsis napad cekicem na vlastiti mali nozni prst.
T-MAC je napisao/la:sta to fali mojoj muzici..zar nije sjajna
aaaaaaaaaaa :x vrisnem prije negoli i cujem uvodni skik nekog od hitova grupa koje gotivis.
vjerujem da sam jedini insan koji je u stanju donijeti mir i prosperitet napaceom beha narodu 8-)
Smanjena potreba za snom
spavacu kad umrem.
Neobična govorljivost
redovno drzim govore iliti vazim poznanicima, fameliji, pa cak i samom sebi.
kod mene je to pretjerana zelja za spolnim opcenjem.
da, udaram ko pneumatski cekic 8-) sto je uzrok za bolne posljedice u vidu oguljene koze na takiju.
i, gosn doktor, jesam li normalan :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 18:14

T-MAC je napisao/la:nemam vremena ja bas za racunar..
sta sam ti reko :)
dijagnoza: kronicni nedostatak vremena. :x
metoda lijecenja: razyebati sve planirane aktivnosti i dleprsati na more ili planinu, ispuhati hevtu ili dvije i punih baterija krenuti u nove bitke.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 11 mar 2013, 18:19

Neka ode čovjek kod psihologa, šta fali? Najbolji su oni koji ne naplaćuju svoje usluge, a takvih je malo. Mislim da samo u BL ima studentsko savjetovalište. Vjerujem da je kod @T-maca u pitanju depra, što je i logično nakon svega što je prošao, a i logično je za sve mlade ljude u BiH koji nisu idioti. Tu pomaže ili čvrsta vjera ili dobar psiholog. I jedno i drugo je teško naći :mrgreen: Ali valja probati, jer depresija vodi u gora stanja..
NAPRIJED NARODE!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 mar 2013, 18:34

Svaki dan spavam od 4 do 7,al znaci vazda me "prenese".Danas sam od 1 do pola 7. :lol:
Jesam ja bolestan ovako ? :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 11 mar 2013, 18:36

AgresivnoDjubre je napisao/la:Svaki dan spavam od 4 do 7,al znaci vazda me "prenese".Danas sam od 1 do pola 7. :lol:
Jesam ja bolestan ovako ? :lol: :lol:
pa zato si i agresivan tako :lol: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 18:36

salu na stranu, sad loma ozbiljnije.
mame im ga se nadrajfam, one lude, psiholopataske.
ne rekoh li ja da ti kreteni od prava-zdrava insana naprave bolesnika kojeg treba lijeciti. :x
HZ_ilidzaa je napisao/la: Ako je sudit po ovom testu 1000% imam bipolarni poremecaj.Sve sto je napisano je tacno.
sve politicare, drzavnike, kraljeve, sultane i careve muci ovaj simptom.
da, i tito i napoleon su ´bolovali´ od ovog poremecaja.
Smanjena potreba za snom
najveci mozgovi ovog svijeta su spavali malo, gotovo nikako.
Neobična govorljivost
ponovo moram spomenuti politicare, te grcke i rimske mudrace.
Brz tok misli
a koja je to normalna brzina kojom je preporucljivo razmisljati?
onaj ko pri sebi ima ovaj simptom, neka zna da ce za nj. biti mjesta u ovom kapitalistickom svijetu, jer ima najpozeljniju osobinu - povecanu usmjerenost, koja mu omogucava ogromni napredak u karijeri.
svi kaskaderi, svi sportasi (posebno ekstremni sport), svi radnici. dakle, pogodjeno je najmanje 6 milijardi ljudi.
ja kazem: ako pronadjemo osobu sa svime pobrojanim, pronasli smo novog teslu.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 11 mar 2013, 18:52

Sultan kapitalista koji nema dovoljno vemena da iznese sve svoje ideje, pa stoga manje spava, dovoljno fokusiran da bi ziviio u surovoj realnosti kapitalizma, a koji se u slobodno vrijeme bavi extremnim sportovima zbog kronicnog nedostatka adrenalina:mrgreen: ?=DinoMehmedaMujkic :lol: Jesam dobroo skonto :?: :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2013, 18:54

legenda reala je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: koji lik ? :D i sta si dobio iz maturskog ? :D
Iz rada 5, iz odgovora 2 :mrgreen:
Obe trojke :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija, VensanKasel i 36 gostiju.