Ja sam profesorici ukro jedan čas tako, čitav čas pričo s njom o masonima, kaže ti to ozbiljno vjeruješ
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koga ne fasciniraju ?
Ja sam profesorici ukro jedan čas tako, čitav čas pričo s njom o masonima, kaže ti to ozbiljno vjeruješ
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
sta te te gluposti zanimaju.uvati se kakvih zenski, bolje nego togaCautinho je napisao/la:Neobrezovan narod.I mene masoni fasciniraju i ta sva cudna desavanja.Samo kod nas nema puno price o tome,a ja sam zainteresiran.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- alan_kardec
- Kontakt:
Prejaki su. Ovo za Thurama najjače.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Frank Riberi – pojavi se u mraku ispred ribe, kad ona padne u nesvest, on odradi posao i pobegne zavijajući u lagume ispod Marseja.
Prejako.
Prejako.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ooooooo edin dzekoooooooooooo

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
AAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAgresivnoDjubre je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tako ja protiv komunizma sad radili oktobarsku revoluciju i slično,a moja profesorica historije veliki komunist pa se raspravljamoDex je napisao/la:Ma ja sam izbezumio prof. demokratije
Čudo mi nije kakvog keca upisala jer samo joj reko da je demokratija bezze, i da je to najveća glupost koja je ikad izmišljena, reko joj da je meritokratija riješenja, a ona pita šta je to
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
Al najjače mi je kad staru i starog plašim da sam neonacista
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Donnie Darko
- Kontakt:
sinoviiiii
- supermario
- Kontakt:
Neko rece, manite se svakakvih gluposti, cuj masoni
, apsolutno me ne zanimaju, niti bi ikog trebalo pola price o njim je cista izmisljotina kao bi nama bili zanimljivi. Ako je nekome bas zivot dosadan onda moze doci u obzir neka dobra masonska legenda i sl.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ode ti Žara sad u peMzijuLBJ MVP je napisao/la:Tako ja protiv komunizma sad radili oktobarsku revoluciju i slično,a moja profesorica historije veliki komunist pa se raspravljamoDex je napisao/la:Ma ja sam izbezumio prof. demokratije
Čudo mi nije kakvog keca upisala jer samo joj reko da je demokratija bezze, i da je to najveća glupost koja je ikad izmišljena, reko joj da je meritokratija riješenja, a ona pita šta je to
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm![]()
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Pa idem i ja što se tiče historijeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:ode ti Žara sad u peMzijuLBJ MVP je napisao/la:Tako ja protiv komunizma sad radili oktobarsku revoluciju i slično,a moja profesorica historije veliki komunist pa se raspravljamoDex je napisao/la:Ma ja sam izbezumio prof. demokratije
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm![]()
Jedino me želja da budem na jednom Smajinom času vuče ka društvenom smjeru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
smajkan
Mirso i on najjače profe u Drugoj gimnaziji vjeruj mi 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Jesi gled'o Mirsu kako pjeva na jutubetu 
- EdenHazard
- Kontakt:
Likma brate evo mene
popravljen, radi ko nov
supermario sto provociras Jalimama
Ucio latinski iz 5 knjiga a pojma nema, koliko znas ono

popravljen, radi ko nov
supermario sto provociras Jalimama
Ucio latinski iz 5 knjiga a pojma nema, koliko znas ono
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la: Tako ja protiv komunizma sad radili oktobarsku revoluciju i slično,a moja profesorica historije veliki komunist pa se raspravljamo![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- EdenHazard
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
yebayi ga druže
yebayi ga druže
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,