Kod mene prof. ladno pricaju o tome i govore da su oni iza svega i tako to.
Sad kad dodje crni papa na celo ima da se pocne o WW III pricat
Moderator/ica: insider
Psiholog palamuda, dok je psihijatar doktor ako imas priliku birati idi psihijatru...meho-medo je napisao/la:T-mac ,ja sam prije jedno 2-3 godine bio kod psihologa ,isao sam na 2 ili 3 seanse ne sjecam se bas najbolje pricao sam joj o problemima koje imam radio neki test ,te testove inteligencije i na kraju ona zakljuci da imam neki poremecaj ,kako se ono zove , uglavnom nesto je u pitanju sa osjecanjima.
Da li da ti preporucim da ides ili neBolje ti je idi nista te ne kosta .
Samo da pitam koja je razlika izmedju psihologa i psihijatra![]()
I T-mac ako ti ne smeta pitanje,kakvu si operaciju imao
Čuj što masone, pomislit će neko da si lud ako nisu nikad čuli za njih, jer ko će ti to skontat da neko upravlja svijetomCautinho je napisao/la:Sto masone?
sta te te gluposti zanimaju.uvati se kakvih zenski, bolje nego togaCautinho je napisao/la:Neobrezovan narod.I mene masoni fasciniraju i ta sva cudna desavanja.Samo kod nas nema puno price o tome,a ja sam zainteresiran.

AAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAgresivnoDjubre je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako ja protiv komunizma sad radili oktobarsku revoluciju i slično,a moja profesorica historije veliki komunist pa se raspravljamoDex je napisao/la:Ma ja sam izbezumio prof. demokratije
Čudo mi nije kakvog keca upisala jer samo joj reko da je demokratija bezze, i da je to najveća glupost koja je ikad izmišljena, reko joj da je meritokratija riješenja, a ona pita šta je to
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 6 gostiju.