Još nije bila prava nijansa zelene bojemandraX je napisao/la:@milanist, ma to je sve do trave bilo, pokosila je gamad jedna katalonska.
Kako ih samo nije stid.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- nidjo_barca
- Kontakt:
A dobar je momcic,cuj penal,cuj offside nekakav 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
glup ti fazon stvarno. ne vidim kakve veze ima trava sa penalom i offsideo-m. nismo mi kao neki da se i prije pocetka tekme zalimo na travu i na svake ebene sitneci. znas kako kazu. hrdjavom i dlake smetaju. a sve mi se cini da ste hrdjavi.mandraX je napisao/la:@milanist, ma to je sve do trave bilo, pokosila je gamad jedna katalonska.
Kako ih samo nije stid.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Smijesan pokusaj sudaca da barca ne prodje dalje, cist penal na pedru nije sviran i crveni karton na samom pocetku ali sta da se radi.
ser del barça es el millor que hi ha !
Žilogriz se uvalio u travu.LBJ MVP je napisao/la:Još nije bila prava nijansa zelene bojemandraX je napisao/la:@milanist, ma to je sve do trave bilo, pokosila je gamad jedna katalonska.
Kako ih samo nije stid.
Preporučujem i tebi da pređeš na travu, manje ćeš pisat' svakakve nebuloze po forumu.milanist je napisao/la: glup ti fazon stvarno. ne vidim kakve veze ima trava sa penalom i offsideo-m. nismo mi kao neki da se i prije pocetka tekme zalimo na travu i na svake ebene sitneci. znas kako kazu. hrdjavom i dlake smetaju. a sve mi se cini da ste hrdjavi.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
onaj matori pacijent koji je urlao i skakao po studiju nakon prve tekme
vidi ga sad nakon što ih Barca poprskala spermom
zaplaka lik
ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono

vidi ga sad nakon što ih Barca poprskala spermom
ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 12 mar 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ukoliko neko zeli da ponovo pregleda utakmicu
http://www.fullmatches.net/barcelona-vs ... 2-03-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fullmatches.net/barcelona-vs ... 2-03-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
Bonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
vidi ga sad nakon što ih Barca poprskala spermom![]()
zaplaka lik
ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono![]()
da se momcino vratis par postova unazad vidio bi da sam cestitao i da sam rekao da ste zasluzeno prosli dalje. ali ko je tebi kriv sto ti citas samo sto tebi godi. uopsteno takvi ste svi i taka vam je i ekipa. samo sam rekao da bez ovog ne bi mogli. i naveo sam penal i ofsajd... toliko od mene.
edit. ko nije srao i plakao nakon prve tekme.. pa bacali ste sihire ne rouru i nekolicinu igraca. toliko i o dvolicnosti.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 13 mar 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
hajde molim te reci šta se vidi na tom linku što si postaviomilanist je napisao/la:cestitke na igri i na prolazu dalje... sto se tice druge tekme rasuli ste nas i zasluzili da prodjete. ali isto tako nije moglo bez ovog:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-li-j ... cen/100332" onclick="window.open(this.href);return false; penal cist..
Sharaawy u offside-u ni govora a svira se... toliko od mene i o sudjenju u ovoj tekmi.
.
Bonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
Kakav si ti car!
Leo Gdjessi je istresao svoj skortum po Milanu...i hajd sad laganini fataj se noge, slobodan si da nastaviš plakanje na žabarskoj temi...ali nemoj na ovoj, živ biomilanist je napisao/la:Bonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono![]()
da se momcino vratis par postova unazad vidio bi da sam cestitao i da sam rekao da ste zasluzeno prosli dalje. ali ko je tebi kriv sto ti citas samo sto tebi godi. uopsteno takvi ste svi i taka vam je i ekipa. samo sam rekao da bez ovog ne bi mogli. i naveo sam penal i ofsajd... toliko od mene.
Bonus je napisao/la:Leo Gdjessi je istresao svoj skortum po Milanu...i hajd sad laganini fataj se noge, slobodan si da nastaviš plakanje na žabarskoj temi...ali nemoj na ovoj, živ biomilanist je napisao/la:Bonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
jos jedna informacija koja govori suprotno o tvom fudbalskom znanju. sinko, zabari su francuzi za tvoju informaciju. koliko godina imas? 12. 13?
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jaooo brataaaBonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
PlačBonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
ne znam sta tu ima smijesno , to sto covjek vise voli svoj klub nego svoju mater je simpaticno i nije na vama da to ismijavatemandraX je napisao/la:Bonus je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
zaplaka lik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti car!
Sta reci? Koju posluku porati?
Idemo dalje ka novom trofeju...
Idemo dalje ka novom trofeju...
- nidjo_barca
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko kao Arapi
Alba zvijer,kakav trk u 90. minuti
Niko kao Arapi
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 13 mar 2013, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Svaka vam čast, ovako razbucati jednog Milana, nemam riječi.
Sad još više cijenim Mourinha koji je uspio u jednom tjednu 2 put biti bolji od Barcelone. Finoj raji sa Barcinog PDF -a čestitke (MandraX i barca_87 i ostalima koji se tako osjećaju
)
Sad još više cijenim Mourinha koji je uspio u jednom tjednu 2 put biti bolji od Barcelone. Finoj raji sa Barcinog PDF -a čestitke (MandraX i barca_87 i ostalima koji se tako osjećaju
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Rockefeller
- Kontakt:
Nije kao, nego jeste...nate je napisao/la:a najtuznije je sto ss.ba objavljuje clanak "je li milan ostecen"![]()
utakmica tek zavrsila, a oni kao da procitaju na forumu pa odma stave na portal.jbemu pomalo.
Ja sam jedne prilike stavio neku sliku na forumu, u roku od dvije minute zagledam na facebooku objavu nešto u vezi te slike. Bilo je još situacija sa tudjim postovima...
Inače, rekoh ja vama nešto. Barcelona, ako bude njena noć, može zabiti i pet komada. E ajd sad lijepo po trofej... Moja želja BVB-Barca finale, a Juventus mi je nekako zayeban, mogao bi on do finala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.