FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LBJ MVP » 12 mar 2013, 23:53

mandraX je napisao/la:@milanist, ma to je sve do trave bilo, pokosila je gamad jedna katalonska.
Kako ih samo nije stid.
Još nije bila prava nijansa zelene boje :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 mar 2013, 23:54

A dobar je momcic,cuj penal,cuj offside nekakav :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2013, 23:54

mandraX je napisao/la:@milanist, ma to je sve do trave bilo, pokosila je gamad jedna katalonska.
Kako ih samo nije stid.
glup ti fazon stvarno. ne vidim kakve veze ima trava sa penalom i offsideo-m. nismo mi kao neki da se i prije pocetka tekme zalimo na travu i na svake ebene sitneci. znas kako kazu. hrdjavom i dlake smetaju. a sve mi se cini da ste hrdjavi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 mar 2013, 23:55

Smijesan pokusaj sudaca da barca ne prodje dalje, cist penal na pedru nije sviran i crveni karton na samom pocetku ali sta da se radi.
ser del barça es el millor que hi ha !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 mar 2013, 23:57

LBJ MVP je napisao/la:
Kako ih samo nije stid.
Još nije bila prava nijansa zelene boje :roll:
Žilogriz se uvalio u travu. :lol: :mrgreen:
milanist je napisao/la: glup ti fazon stvarno. ne vidim kakve veze ima trava sa penalom i offsideo-m. nismo mi kao neki da se i prije pocetka tekme zalimo na travu i na svake ebene sitneci. znas kako kazu. hrdjavom i dlake smetaju. a sve mi se cini da ste hrdjavi.
Preporučujem i tebi da pređeš na travu, manje ćeš pisat' svakakve nebuloze po forumu.

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 12 mar 2013, 23:57

" onclick="window.open(this.href);return false;!

:lol: :lol: :lol: onaj matori pacijent koji je urlao i skakao po studiju nakon prve tekme :lol: :lol:
vidi ga sad nakon što ih Barca poprskala spermom :lol: :lol: zaplaka lik

ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 12 mar 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 mar 2013, 23:57

Evo ukoliko neko zeli da ponovo pregleda utakmicu :)
http://www.fullmatches.net/barcelona-vs ... 2-03-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2013, 23:59

Bonus je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: onaj matori pacijent koji je urlao i skakao po studiju nakon prve tekme :lol: :lol:

ovaj @milanist je ocajan luzer koji ne zna cestitati boljem bez prigovora....niko nije plakao i srao nakon njihove pobjede u prvom mecu, ali je zato tu prvi kad treba pjeniti na sudije, Uefalona ovo ono :mrgreen: :lol:

da se momcino vratis par postova unazad vidio bi da sam cestitao i da sam rekao da ste zasluzeno prosli dalje. ali ko je tebi kriv sto ti citas samo sto tebi godi. uopsteno takvi ste svi i taka vam je i ekipa. samo sam rekao da bez ovog ne bi mogli. i naveo sam penal i ofsajd... toliko od mene.

edit. ko nije srao i plakao nakon prve tekme.. pa bacali ste sihire ne rouru i nekolicinu igraca. toliko i o dvolicnosti.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 13 mar 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 12 mar 2013, 23:59

milanist je napisao/la:cestitke na igri i na prolazu dalje... sto se tice druge tekme rasuli ste nas i zasluzili da prodjete. ali isto tako nije moglo bez ovog:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/da-li-j ... cen/100332" onclick="window.open(this.href);return false; penal cist..

Sharaawy u offside-u ni govora a svira se... toliko od mene i o sudjenju u ovoj tekmi.
hajde molim te reci šta se vidi na tom linku što si postavio :?:
.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 mar 2013, 00:00

@Milanist

slika
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2013, 00:00

Bonus je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakav si ti car! :mrgreen:

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 00:01

milanist je napisao/la:
Bonus je napisao/la:

da se momcino vratis par postova unazad vidio bi da sam cestitao i da sam rekao da ste zasluzeno prosli dalje. ali ko je tebi kriv sto ti citas samo sto tebi godi. uopsteno takvi ste svi i taka vam je i ekipa. samo sam rekao da bez ovog ne bi mogli. i naveo sam penal i ofsajd... toliko od mene.
Leo Gdjessi je istresao svoj skortum po Milanu...i hajd sad laganini fataj se noge, slobodan si da nastaviš plakanje na žabarskoj temi...ali nemoj na ovoj, živ bio ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 mar 2013, 00:03

Bonus je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Bonus je napisao/la:

Leo Gdjessi je istresao svoj skortum po Milanu...i hajd sad laganini fataj se noge, slobodan si da nastaviš plakanje na žabarskoj temi...ali nemoj na ovoj, živ bio ;)

jos jedna informacija koja govori suprotno o tvom fudbalskom znanju. sinko, zabari su francuzi za tvoju informaciju. koliko godina imas? 12. 13?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 mar 2013, 00:05

Bonus je napisao/la:

Jaooo brataaa :lol: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 13 mar 2013, 00:06

Bonus je napisao/la:

Plač :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 mar 2013, 00:08

mandraX je napisao/la:
Bonus je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakav si ti car! :mrgreen:
ne znam sta tu ima smijesno , to sto covjek vise voli svoj klub nego svoju mater je simpaticno i nije na vama da to ismijavate ;)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 13 mar 2013, 00:14

Sta reci? Koju posluku porati?

Idemo dalje ka novom trofeju...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 mar 2013, 00:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Niko kao Arapi :D Alba zvijer,kakav trk u 90. minuti
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 13 mar 2013, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 mar 2013, 00:30

Svaka vam čast, ovako razbucati jednog Milana, nemam riječi.
Sad još više cijenim Mourinha koji je uspio u jednom tjednu 2 put biti bolji od Barcelone. Finoj raji sa Barcinog PDF -a čestitke (MandraX i barca_87 i ostalima koji se tako osjećaju :mrgreen: )
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 mar 2013, 00:36

nate je napisao/la:a najtuznije je sto ss.ba objavljuje clanak "je li milan ostecen" :roll:

utakmica tek zavrsila, a oni kao da procitaju na forumu pa odma stave na portal.jbemu pomalo.
Nije kao, nego jeste...

Ja sam jedne prilike stavio neku sliku na forumu, u roku od dvije minute zagledam na facebooku objavu nešto u vezi te slike. Bilo je još situacija sa tudjim postovima... :mrgreen:

Inače, rekoh ja vama nešto. Barcelona, ako bude njena noć, može zabiti i pet komada. E ajd sad lijepo po trofej... Moja želja BVB-Barca finale, a Juventus mi je nekako zayeban, mogao bi on do finala... :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.